.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Всичко е ок нормално е...

но ако тръгне да иска да вкарваш повече от 1 пръстче имай едно на ум
    Ама сте големи двуличници!
    Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
    МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

Голям фен
    Мн ясно че няма проблем но на мен не би ми харесала по скоро идеята да ми влиза нещо от зад .. и няма да ми достави толкова кеф

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Пфу, честно казано ти завиждам. Не че ще хукна веднага да навирам каквото и да е в дупето на приятеля ми, обаче той даже не ми дава да го докосна там или да го постисна лекичко, ако сме съблечени.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Re: Харесва ми да му вкарвам пръстче

Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Ami s priqtelq mi dokato pravim sex ponqkoga mu mu6kam edno prast4e v dupeto i toi nqma ni6to protiv,mislite li 4e sum izvratena

Редактирано от ramaiana
    Заглавието трябва да е написано на кирилица!
    Само го проверявал да не е срал преди тва и да охлепете нещата

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от armagedonski
    izwrateno li, 4e ti si go naebala mom4eto!

Това ми напомня за .. Лежим си с моя и аз съм от вътрешната страна на леглото .. и решавам да стана и го прескачам буквално (направо си минах през него) точно над дупето и той само "оо дааа ши*ай ме отзаддд" .. ии
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    Ай стига бе.. че на тебе харесва ли ти?
    Както казаха, после това "пръстче" кой знае колко готино изглежда.
    изглежда готино като пръстче...ако твойто извадено от дупето пръсче не изглежда като пръсче си е твой проблем

Chestito priqtelqt ti e pederas !

Ами тези, на които са им много космати дупетата и не може да им се бръкне? (сериозно питам!!)
    Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
    KoRn - Twisted Transistor

Re: Харесва ми да му вкарвам пръстче

Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Ami s priqtelq mi dokato pravim sex ponqkoga mu mu6kam edno prast4e v dupeto i toi nqma ni6to protiv,mislite li 4e sum izvratena

Редактирано от ramaiana
    Заглавието трябва да е написано на кирилица!
    Приятеля ти измаш ли е връзка с мъже?

Започвам да се плаша вече... как така му вкарваш пръстче? хаьхахьа
    Greek music makes me lose my mindddd...

Град
    БъЛгАрИя!СоФиЯ:)
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Не си извратена. На някой това им харесва - на други не. .. Щом на теб и на приятеля ти ви харесва няма никакъв проблем .......... .. .. Не можах да разбера проблема ти .. Дали си извратена?!?!?!?! ........
    +1 =]
    NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Земете прочетете малко и тогава изказвайте тъпите си мнения

Простатата и мъжкото сексуално здраве

Това четиво има за цел да осведоми мъжете как да поддържат простата си в добро здраве и какво да направят за да не се превърне простата им в проблем. Тук ще получите отговор на въпроса за самата простата и нейната функция, ще опишем симптомите, които придружават едно (доброкачествено) заболяване на простатата, възможностите за поставянето на диагноза от лекаря. Ще Ви информираме за различните възможностти за лечение, ще получите и напътствия, за това какво можете да направите, за да поддържате простатата си в добро задраве.

Анатомия
    Простатата е жлеза от мъжката репродуктивна система и е отговорна за производството на семенната течност ,която съставлява спермата..
    Простатата се намира между пикочния мехур и основата на таза. Зад простатата се намира правото черво. Обикновено има форма и големина на кестен и тежи около 20 грама. Простатата обвива началото на пикочния канал (уретра) и се състои от многобройни жлези, богата на кръвоносни съдове съединителна тъкан и мускулната тъкан. Простатата е обвита от здрава ,състояща се от съединителна тъкан обвивка.

Функция
    Основната функция на простатата е секреторна. Тази функция започва да се осъществява за първи път по време на пубертета, когато под действието на тестостерона (мъжкият полов хормон), простатата става функционално активна.
    Секретът на простатата е млечнобяло-мътен ,много рядък и леко кисел. Секретът е богат на ензими. Ензимите са белтъци с много важни функции. Някои от ензимите ,съдържащи се в простатния секрет са : кисела простата-фосфатаза и PSA (простата-специфичен антиген), който втечнява спермата.

Друго важно вещество, което се съдържа в простатния секрет, е сперминът. Неговата функция е да защитава ДНК на сперматозоидите.Сперминът придава специфичната миризма на спермата.
    Простатният секрет представлява 20-30% от спермата. Както беше споменато по-горе простатния секрет е важен за правилното функциониране на сперматозоидите, както и за потентноста на мъжа.

По темата,щом ви харесва си го правете,но за мен е извратено и гнусно
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си