- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесва ми да му вкарвам пръстче
Всичко е окнормално е...
но ако тръгне да иска да вкарваш повече от 1 пръстче имай едно на ум![]()
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
Мн ясно че няма проблем но на мен не би ми харесала по скоро идеята да ми влиза нещо от зад .. и няма да ми достави толкова кеф![]()
Пфу, честно казано ти завиждам. Не че ще хукна веднага да навирам каквото и да е в дупето на приятеля ми, обаче той даже не ми дава да го докосна там или да го постисна лекичко, ако сме съблечени.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Първоначално написано от armagedonski
![]()
![]()
![]()
Това ми напомня за .. Лежим си с моя и аз съм от вътрешната страна на леглото .. и решавам да стана и го прескачам буквално (направо си минах през него) точно над дупето и той само "оо дааа ши*ай ме отзаддд" .. ии![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
изглежда готино като пръстче...ако твойто извадено от дупето пръсче не изглежда като пръсче си е твой проблемПървоначално написано от mitternacht
![]()
Ами тези, на които са им много космати дупетата и не може да им се бръкне?(сериозно питам!!)
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
Приятеля ти измаш ли е връзка с мъже?Първоначално написано от Say It Right
![]()
Започвам да се плаша вече... как така му вкарваш пръстче? хаьхахьа
Greek music makes me lose my mindddd...
blaks
+1 =]Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.
Земете прочетете малко и тогава изказвайте тъпите си мнения![]()
Простатата и мъжкото сексуално здраве
Това четиво има за цел да осведоми мъжете как да поддържат простата си в добро здраве и какво да направят за да не се превърне простата им в проблем. Тук ще получите отговор на въпроса за самата простата и нейната функция, ще опишем симптомите, които придружават едно (доброкачествено) заболяване на простатата, възможностите за поставянето на диагноза от лекаря. Ще Ви информираме за различните възможностти за лечение, ще получите и напътствия, за това какво можете да направите, за да поддържате простатата си в добро задраве.
Анатомия
Простатата е жлеза от мъжката репродуктивна система и е отговорна за производството на семенната течност ,която съставлява спермата..
Простатата се намира между пикочния мехур и основата на таза. Зад простатата се намира правото черво. Обикновено има форма и големина на кестен и тежи около 20 грама. Простатата обвива началото на пикочния канал (уретра) и се състои от многобройни жлези, богата на кръвоносни съдове съединителна тъкан и мускулната тъкан. Простатата е обвита от здрава ,състояща се от съединителна тъкан обвивка.
Функция
Основната функция на простатата е секреторна. Тази функция започва да се осъществява за първи път по време на пубертета, когато под действието на тестостерона (мъжкият полов хормон), простатата става функционално активна.
Секретът на простатата е млечнобяло-мътен ,много рядък и леко кисел. Секретът е богат на ензими. Ензимите са белтъци с много важни функции. Някои от ензимите ,съдържащи се в простатния секрет са : кисела простата-фосфатаза и PSA (простата-специфичен антиген), който втечнява спермата.
Друго важно вещество, което се съдържа в простатния секрет, е сперминът. Неговата функция е да защитава ДНК на сперматозоидите.Сперминът придава специфичната миризма на спермата.
Простатният секрет представлява 20-30% от спермата. Както беше споменато по-горе простатния секрет е важен за правилното функциониране на сперматозоидите, както и за потентноста на мъжа.
По темата,щом ви харесва си го правете,но за мен е извратено и гнусно![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~