.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Джапанки/Чехли = Пришки?

Първо,извинявам се,ако темата не е за този раздел...
    Проблемът ми е следния...Каквито и чехли или джапанки обуя и краката ми стават на нищо.Излизат ми по хиляди пришки...То всъщност пришки е меко казано...То са някви рани гадни... Искам малко прохлада,не мога да си нося кецовете и в тея горещини...Предполагам сега като минат какви белези ще ми останат Писна ми...
    Вие какво правите ако ви излязат пришки?Как ги премахвате?

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    на мен ми е така всяко лято като обувам първите пъти чехли,особено като сичките ми са с такова между палеца и показалеца ама ми се оправя като крака ми свикне.смисъл нося си ги няколко пъти така "яката"-по няколко км. секи ден,щото мн обикалям като излизам и после излизат некви ранички,но им слагам онази пудра по аптеките за ранички(не се сещам просто как се казваше) и се оправя и до 1 седмица мах сичко си е нормално. сигурно ти се отказваш да ги носиш щом ти излязат раничките,което секи човек би направил,но като си ги миеш краката по няколко пъти на ден и слагаш от пудрата да не се получават мизерии и се оправят нещата. поне при мен действа и даже сега от миналата седмица си нося джапанките и вече сичко ми е ок нз дано помогне. но само недей с лепенки от тия за раните,щото мн бързо се отлепват или замърсяват,а това не е добре за разраненото айде стига толкоз съм ти пълнила главата
    сори за многото грешки просто като пиша и бързам и съкращавам

И моите крака са доста чувствителни И единственото решение при мен е да си вземам чехли (джапанки или както там искаш ги наричай),които са от силикон или от някакъв не много твърд плат (говоря за горната част) Друго спасение са и мрежестите обувчици (тип цвички или пантофки) Хем краката ти дишат,хем не ти правят пришки

аз първите пъти ги обувам с тънки чорапки. после излизам един ден без чорапки. почивам си от тях два дни (докато ми минат прижките) и после нямам проблем
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Проблема е в чехлите, и аз съм имал много пришки, но сменям чехлите и lawl..

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    И моите крака са доста чувствителни И единственото решение при мен е да си вземам чехли (джапанки или както там искаш ги наричай),които са от силикон или от някакъв не много твърд плат (говоря за горната част) Друго спасение са и мрежестите обувчици (тип цвички или пантофки) Хем краката ти дишат,хем не ти правят пришки
    аз не мога да нося такива обувки....ааа иначе за тези от силикон...с тях положението при мен също е такова.А тези новите които са ми са супер мека материя,не мога да си обясня от къде се получават...
    lifelesscorpse , предполагам говориш за "Сулфатиацол" или там както точно го водят.В момента си ги промих с кислородна вода и им сложих "Суфатиацол"-а,обаче понеже сичко става бяло им лепнах по една лепенка...После ще ги махна...Иначе неска пак се опитах да ходя с тях,още по-зле стана...Не обичам много да се оплаквам,ма...

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Аз каквото и обувка да обуя краката ми стават на рани 1вата седмица,докато свикнат краката ми.Повечето пъти се налага да си пера чорапите,като си събуя обувките,понеже целите са в кръв...Ужас е направо,няма спасение стискай зъби и ще свикнеш с тях.Първата седмица винаги е трудно,без значение с какви обувки си.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

И аз като обуя за пръв път чехли или сандали и краката ми стават на ранички,ама с времето се свиква,обаче преди няколко дена си взех кожени сандали,от които не мога да се оплача :P .Не ми разраниха краката,а и въпреки че са с 5-6 см токче са мн удобни.(сори за офф топика,ама мн исках да се похваля с обувките си )

Цитирай Първоначално написано от little_elf
    И аз като обуя за пръв път чехли или сандали и краката ми стават на ранички,ама с времето се свиква,обаче преди няколко дена си взех кожени сандали,от които не мога да се оплача :P .Не ми разраниха краката,а и въпреки че са с 5-6 см токче са мн удобни.(сори за офф топика,ама мн исках да се похваля с обувките си )
    хах.Честитка.Със здраве да си ги носиш и да не ти правят проблеми

Цитирай Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
    Цитирай Първоначално написано от little_elf
    хах.Честитка.Със здраве да си ги носиш и да не ти правят проблеми
    мерси

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    ЕкЗеКуТоPкаТа сигурно е това-"сулфатиацол" или"сулфациатол" не го запомних но при мен помага и за няколко дни се оправя
    п.п. честити ти нови чехлички little_elf

Цитирай Първоначално написано от lifelesscorpse
    ЕкЗеКуТоPкаТа сигурно е това-"сулфатиацол" или"сулфациатол" не го запомних но при мен помага и за няколко дни се оправя
    п.п. честити ти нови чехлички little_elf
    "Сулфатиацол" е .Почнаха да не ме болят толко...Дано минат по-бързо

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    И аз съм така..квото и да обуя ново ли е ми прави пришки...е..търпя...имаме някакъв крем "Витазин" или "витасин" или нещо от тоя сорт беше и ...като ги намажа...не изчезват моментално но има ефект

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    С някои джапанки или сандали ми се случва, но не при всички модели, а и кракът ми свиква след няколко обувания и раничките, които са ми се получили минават и нямам никакви белези Не знам при теб защо е чак такъв проблемът и защо ти е такъв чувствителен кракът...
    Просто явно ще трябва да си по внимателна към избора си на чехли или сандалки...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Най-лесно ще ми е да ги отрежа...Миналата година ми стана една пришка,нищо сериозно.Сега като се загледах...Белег?!Супер много се изнервям..Два пъти уцелих на джапанки..Едните съм ги носила 4 години...Малко ми бяха станали малки,ма не ми пукаше...Като се скъсаха ми се ревеше...Миналата година пак си бях купила някви.Оказаха се удобни,ма много бързо се скъсаха...

Само аз ли съм едиствената , на която не и се получават никакви пришки
    и ранички , когато обуя отворена обувка ? Аз и без това рядко нося през лятото , само когато съм на море . До 4-ти клас носех отворени обувки цяло лято и на всеки 2 часа се прибирах вкъщи за да си измия краката и да ми отпочинат крачката все пак , а като излизам пак си обувам друг чифт . Така прави и ти , и се пудри с онази пудра , която ти препоръчаха по-горе .

Супер фен
    Град
    Варна
    Винаги с новите обувки и джапанки, и каквото ще да е ми се получават пришки, но като ги понося 2-3 пъти и вече свиквам и нямам проблем.
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си