- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На къде отива светът? :shock:
Абе аз ли съм тъпа или хората се се побъркали??
Пътувам си аз в 148 към един приятел, гледам си през прозореца...И по едно време като се огледах какво виждам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
момичета с ееееееееей такива сланини,излизащи от късите им панталонки,под които въобще недискретно се подава изящният им целулит...погледнеш нагоре-те горките с мустаци и с косми под мищниците...
Огледах се аз пак и виждам друга групичка, но тоя път момчета...Едни такива нежнички,гладко обръснати,обезкосмени от горе до долу, с розови тенисчици и фешънски бели очила..от тях се носи аромат на няколко тона парфюм...
Огледах се пак и виждам някакви отвратителни мъже, пъъъълна противоположност на другите..космати,без блузи,миришещи на пот и с ееееей такива бирени шкембета.. /чакайте,че ми прилоша/
Пообиколих с поглед и се спрях на някакви момичета,сууупер безвкусно облечени /поне за мен/ - с червени панталонки,искрящо зелен топ,зелен лак,розова чанта и розови обувки + бели очила тип "мухата Цеце"...
ееее,получих шок и спрях да се оглеждам..
вече гледам хората и не мога да позная това насреща мъж или жена е..По дяволите, какво става със света??
П.С.: не казвам, че аз нямам недостатъци и че съм перфектна, но ма*ка му, поне се поддържам!!!
Pendulum - Blood sugar (music)~