- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Към момчетата - желаният подарък ???
Знам! И съжалявам,че това е една от многото на тази тематика създадена тема,но нека тук,момчетата дадат своите мнение относно подаръците. Какви подаръци бихте желали да получите ? На какво бихте се зарадвали?
Скоро имам именник. Мъж е,на 26. Освен това,се връща от далече и не се бяхме виждали доста време. Така че,поводи - много.
Искам да му подаря нещо,хем да го има за спомен,хем да го изненадам и уважа.
Имам известни идеи,но ми се ще да чуя мъжкото мнение за това,което би ги зарадвало.
Алкохол и секс - не важат за отговорТо е ясно!
Друго,моля!
Какви подаръци от половинките ви,са ви впечатлили най-много?
If the road ahead is not so easy
Our love will lead the way for us
Like a guiding star
I'll be there for you if you should need me...
А,да - още нещо - моят човек е неземно щастлив,защото след няколко месечна невъзможнст да си кара колата,сега си я взима чисто нова от сервиза.
Та подаръкът може да е свързан нещо с това. Някакви предложения за нещо за колата ? Мъже? Момчета? Идеи?
Like a guiding star
raskaji ne6to pove4e za nego,primerno obi4a li da hodi na fitnes,pada li si po sastezatelni koli,hardware.. izob6to kakvo mu e hobite ili kakvo nai mnogo obi4a da pravi.. i sa6to do kakvi pari stava vapros.pu6a4 li e?
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
ПлуванеХоди по състезания,а и това работи (лятото). Сега се прибира за малко от морето и може би искам да съчетая нещата по някакъв начин,хем свързано с празника му,хем с връщането му или подаръкът, ако е практичен,да намери евентуално приложение по-късно именно на морето.
Риболов,коли,екстремист човек.. но си има всичко,от което има нужда.
Не е пушач,не използва компютри (няма време,а и няма собствен) . Чувство за хумор има до небесата. Повече разчита на изненадата,отколкото на подарък,но все пак..
Предложение за някакъв аксесоар за колата? Идея си нямам..
До 100 лв.
Like a guiding star
Първоначално написано от NH3
![]()
Някакъв нормален отговор мога ли да очаквам изобщо???
Like a guiding star
Аз примерно много си падам по оръжия и съм си надупчил стената в нас, за да си окачвам мечовете.
Щом си пада по риболов, може да му подариш един харпун примерно.
Готин аксесоар би бил. Пък и може много ефектно да го вържеш с картичката. "Ако някой те изпревари..." (Нали е състезател)
За колата... CD ако няма може да му вземеш...
Или няк'ви яки колконки примерно, ама пак ако няма.
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Купи му въздушен филтър K&N. Добавят до 3 коня... бул. Черни Връх 67Първоначално написано от secret^dream
![]()