- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- кАК мИнА ИзПитаАА ?!
споко за хората които се притесняват ,а пък имат над 60 точки !!!! Над 60 точки е чудесно !!![]()
Това го знам от г-жата си ...
Наистина ви казвам за тия хор СПОКО ! Аз лично вече не се притеснявам щом разбрах че на теста имам 65 ,а пък и знам че преразказа си го направих добре ... :Р колкото да имам добри точки .... с малко грешки но пак ще ми дадат от 18 нагоре
![]()
![]()
Честито на печелившитеи естествено едно голямо БРАВО на всички ви...
![]()
[color=black]Emrine amade kalbim
İster yak ister sevindir
G
уффф 56![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от karitooy
аз ше иам 6 на преразказа и 4 сиг на теста дано и 3 да няямимам 41-42 точки бахти тъпото.. и то се на елементарни въпроси.. ама се притесняях и ... деа знам
Някой може ли да ми напише срещу всеки въпрос по колко точки се дават. защото аз не мога да си изтегля от мон.![]()
Приятел е този, който идва, когато целия свят си отива!
пиши ми на лично да ти дам скайп сиПървоначално написано от me__
и ще ти ги пратя
![]()
![]()
аз имам 51 точкине е чесно теста беше супер гаден
![]()
Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки
След седми клас през тази година в страната кандидатстват 28 266 ученици от завършващите седмокласници. Общо местата за прием са 33 587 . Спокойно хора дишайте ще ни приемат![]()
Zna4i za tezi koito ne sa razbrali-otgovorite na testa sa v www.mon.bgVe4e izlqzoha :P Kato si smetnah ot testa (koito e ot 75to4ki) priblizitelno polu4ih ot 55 do 59 to4ki ,a na prerazkaza ot 18 do 20 e vuzmojno da imam Toest vsi4ko stava ot 72 do 79 to4ki koeto e ot 5.00 do 5.25 Az sum mnogo dovolna ot ocenkata ( dano da e taka )
USPEH na vsi4ki
![]()
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
Аз имам 52 точки на теста, а за преразказа сигурно ще имам 20 точки, защото там съм по-добре, до сега съм имала 6 в училище.На изпита беше много весело и квесторите бяха много готини![]()
Приятел е този, който идва, когато целия свят си отива!
Айде сега пък за нещо друго да ви помоля кой отговор колко точки е.....изобщо не ми отваря теста в мон нз може би има пренатоварване на мрежата....много ще съм ви благодарна![]()
ето ви теста и отговорите:
83.143.148.119
това е моя сайт за училище
Първоначално написано от pifiella
ОТГОВОРИТЕ:
ИЗПИТ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА – 20 юни 2008 г.
1. Б 1
2. В 1
3. В 1
4. СО страдателен залог/страдателен 2
5. В 1
6. Б 1
7. Б 2
8. Б 2
9. А 2
10. А 2
11. Г 2
12. СО най-добрият 1
13. СО пр
А за квесторите- тая в мойта стая оставаха 5 минути и започна да ми говори колко малко време остава няма да успея да го препиша и аз се шашнах и ръката ми почна да трепери и не можах да си го допрепиша.Много бяха печени децата подскахвахме си и беше супер наистина.УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Лелееееее,аз сега видях бе!Не съм броила правилно,имам на две места грешки.Яд ме е само,че са на въпроси с по 1 точка.Не знам какво съм правила,ама е тъпо да ми е грешката там!
А преразказа мисля,че се получи много добре!Оххх,надявам се да имам над 5.50...Много искам да имам хубава оценка!
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Аз като си сметнах оценката излезе 5.20, ама нио чудно нещо да съм сбъркала. Важното е, че е натам![]()
![]()
![]()
Бе мене много ме е страх за преразказа...Забравих някои детайли - единият беше с орбитите на старицата, другото - как верижката се увивала като анаконда. Наистина този автор е много сложен. Не е като "Сърце" миналата година. ;(
Аз пък акто си я сметнах най-високата възможна която може да изкарам е 5.392 данооооо![]()
![]()
![]()
А как така я сметна без точките от преразказа?Първоначално написано от MirCa
ще ми дадеш ли адресаПървоначално написано от bitanem_25.05
![]()
ОТГОВОРИТЕ:
ИЗПИТ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА – 20 юни 2008 г.
1. Б 1
2. В 1
3. В 1
4. СО страдателен залог/страдателен 2
5. В 1
6. Б 1
7. Б 2
8. Б 2
9. А 2
10. А 2
11. Г 2
12. СО най-добрият 1
13. СО пр
http://mon.bg/opencms/export/sites/m...l_7kl-2008.zipПървоначално написано от mimenceto666
Заповядай.![]()
[color=black]Emrine amade kalbim
İster yak ister sevindir
G
аз си сметнах че ако на преразказа имам максимум от точки плюс точките ми от теста излиза 5.446. Точките ми са 59, който има толкова максимума ще му бъде като моя. Ако някой иска да му изчисля максимална оценка - тоест точките от теста и максимума на преразказа да пише. Имам една таблица в нас. Не се гордея със себе си, защото знам че мога повече. Не съм доволна![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!