- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- кАК мИнА ИзПитаАА ?!
ами сложих точки които мога да имам там т.е. 20 ( щото не се представих мн добре ) т.е. сложих една нормална оценкаПървоначално написано от pifiella
![]()
мерсиПървоначално написано от bitanem_25.05
![]()
мм 3.97БЕЗ ПРЕРАЗКАЗА ! :Д
ооо, аз се сетих сега че тая система беше по различна, по моята система е 5.393, ама незнам дали е вярно, може аз да съм сгрешилаПървоначално написано от taffy
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ако може и за мен да видиш аз имам 62 точки на теста и нека ги сложим 18 на преразказа . Ако трябва да смятам по формулата се получава 5.20 , но не знам дали е така . А иначе не съм особено доволна от себе сиПървоначално написано от taffy
![]()
ми не мога, тая мойта система е друга по-стара, сега тази е нова, жалкооо, мислех че резултата ми е по-висок
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Аз ще имам около 5,така както смятам.![]()
ако искайте питайте мен ще отговоря![]()
А ДАЛИ ГЛЕДАТ ЧЕРНОВИТЕ ?АЗ ПОЛОВИНАТА ГО ПРЕПИСАХ И НЕ МИ СТИГНА ВРЕМЕТО А НА ЧЕРНОВАТА НАПИСАХ 2 ЛИСТА И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ? БЕШЕ БЕЗ ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ ,ОТДЕЛЕНО В АБЗАЦИ,НО ВРЕМЕТО НЕ МИ СТИГНА.ЛЕЛЯ МИ Е УЧИТЕЛКА И МИ КАЗА ,ЧЕ КОГАТА НЕ Е ДОВЪРШЕН ПРЕРАЗКАЗА ГЛЕДАТ И ЧЕРНОВАТА НЕЗНАМ ДАНО,А ВИЕ КАКВО МИСЛИТЕ??????
получава ти се 5.285Първоначално написано от vesito13
![]()
Мен ми казаха,че ги гледат.Първоначално написано от pifiella
![]()
Леля ти е права ;]Първоначално написано от pifiella
Квесторите в стаята ми казаха същото. :P
[color=black]Emrine amade kalbim
İster yak ister sevindir
G
ама нали няма да го взимат от значение ако си си написал всичко на беловатаПървоначално написано от bitanem_25.05
![]()
А ако е цялото на беловата не гледат черновата , нали ? Защото моята беше просто ужасна![]()
Е КАК ШЕ НАПИШЕШ ВСИЧКО НА БЕЛОВАТА ..БЕЗ ГРЕШКИ И БЕЗ ДА ДРАСКАШ?
Ако беловата е цялата т.е довъшена се гледа и оценява само тя!Първоначално написано от vesito13
Ако не е довършена,тази част,която не е преписана се гледа и оценява от черновата.
Спокойно всички,сигурна съм че сте се справили. :P
[color=black]Emrine amade kalbim
İster yak ister sevindir
G
ГЛЕДАТ ЧЕРНОВАТА,АКО НЕ СИ ДОВЪРШИЛ ИЛИ ДА СРАВНЯТ НЕЩАТА МОЖЕ И ЗАТВА![]()
попринцип аз на беловата си имам зачерканото но не да се вижда съвсем леко си поправях на беловата така че въобшще да не си личи като го гледаш като общ поглед ще ми вземат ли точки ??Първоначално написано от pifiella
НЕЗНАМ, СИГУРНО НЕ.НАЛИ КАЗАХА ДА НЯМА ДРАСКАНО И ТОЧКИ И ТАКИВА РАБОТИ.
Според мен на моята чернова и да гледат,нищо няма да разчетат.![]()
Споко бе!![]()
ПО КАКВО СТЕ ПО- ДОБРИ БЕЛ ИЛИ МАТЕМАТИКА.АЗ ДО НЕСКА СИ МИСЛЕХ ,ЧЕ РАЗБИРАМ ОТ БЕЛ,АМА МАЙ .....ПОВЕЧЕ ОТ МАТЕМАТИКА![]()
още веднъж казвам ако някой иска да му сметна предполагаемата оцена да пише ..... или не направо ви казвам формуйлата зьа тея които не я знаете .... (к + 68 ) : 28 където к са получените точки на изпита ПЛЮС точките които мислите че ще изкарате на преразказа ... айде споделете колко е възможно да имате![]()
Пффф и аз такаПървоначално написано от pifiella
![]()
![]()
![]()