- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- кАК мИнА ИзПитаАА ?!
На мен също ми се стори много лесен...особено теста. Аз свърших 40 минути по - рано. А квесторите...биваше ги,при мен бяха една жена и един мъж. Жената беше супер готина,само тоя беше много гаден и стpог...ама карай,квото бeшe то вече минааa![]()
![]()
Аз всъщност искам да ви попитам нещо [незнам дали е за тази тема но неможах да намеря друга] на този линк : http://www.minedu.government.bg/opencms/opencms/ където пише Вариант 3 и ключ с верните отговори като го изтегля не ми тръгва на Microsoft - a...може ли някой да го дръпне и да го публикува в някоя тема ? мерси![]()
![]()
![]()
![]()
♫♪ My Smile Is My Style.. ♫♪
http://www.facebook.com/nassie.popova
поразрови се в тая темаПървоначално написано от nasi4ka_1
![]()
![]()
___to Be Continued___
Олее ..1-во бях като в шок..Влезнах 1-ва в училището и гледах като първолакАз пък свърших 30 мин по-рано
И квесторките бяха 2 и с едната падаше мн голям лаф
:P
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
Пфф уж беше лесно,но като си изчислих оценката беше 4.76 без преразказа ..
Малко ли ти еПървоначално написано от halino0r
?
А нали се сещаш, че преразказа ти дава макс. една единица.Първоначално написано от halino0r
Trust, will, courage - the three things one must have!
kfo e NEG?Първоначално написано от TheLilKittie
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
'Ми вече не помня много добре к'во стана.. помня само, че не ни казаха в кое време тря'а да бъде преразказа (в минало свърш. е от участвал герой, а в сегашно историческо доколкото знам се преразказва от неутр. разказвач/ избрах второто..), а теста сякаш не беше труден.![]()
Немска Езикова ГимназияПървоначално написано от ^Miss_Independent^
@StEaLtHy_girl - Ди зле ли си или да? За времената си права и това правило важи ВИНАГИ(!), но много ясно си пишеше каква е дидактическата задача - Дидактическа задача: Прочетете текста и напишете подробен преразказ от името на
Калин Бандеров.
Trust, will, courage - the three things one must have!
и на мен не ми се отдава математиката мн е труднаПървоначално написано от Rush_girl
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от darking
![]()
не е вярно можеш един път на 1 въпрос..... а на цялата бланка ако шеш и всички можеш да си си ги поправил . НО САМО по 1 път .... иначе аз поправих 4 въпроса
![]()
Аз аз^Miss_Independent^ написа:kfo e NEG?TheLilKittie написа:
Има ли някой, дето се е насочил евентуално към НЕГ, че да го посрещнем с морковалеж
Немска Езикова Гимназияаз отивам там
![]()
аз искам в НЕГама ако не е мн висок бала
Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки
Ares ти пък какво викаш на хората че му е малко 4,76оценка ти пък колко имаш и какво се подиграваш ноа него може пък да му стигне за гимназията в която иска
Та за изпита ли говорите ^^
Аз си легнах в 4..и естествено се оспах сутринта..станах в 7 и 30,а в 8 трябваше да съм там..бях зле от предишната вечер ии стана мазало xx..умрях от тъпотия докато чаках да започне всичко..поспах малко на чина..шот нас доста рано ни вкараха в стаите..мхм..текста беше супер лесен.Нямаше никви непознати думи и термини.Единственото,от което се притесняям е за времето.Текста го чете една учителка от нашето училище..и като я питахме каза да пишем в сегашно време..та дано тва е вярното..шот знам къде живее..няа да й простя ;х
Квесторките бяха ужасниииии..едната ми вися непрекъснато на главата и ме поправяше.. "абе,момиче..тва не е така!оправи го"..и аз накрая се разбеснях и почнах да се карам с нея..в крайна сметка се разкара..
Теста г.д като си изчислих точките имам 66-65..а за 5.50 знаете ли колко точки трябва горе-долу да имам ? Може да сте казали, но наистина не ми се търси назад в темата..ае успех на сички дано имате високи оценки и да влезете където искате ;]]
86 точки мисля че са за 5 и 50, щом имаш 65 точки и искаш 5 и 50 ти трябват минимум 20 точки на преразказа
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
мм..ясно..а за глаголното време да ми кажете нещо??
А,да..ии за поправките..на нас не ни казаха по колко трябва да бъдат..а на вас![]()
ми глаголното време е мин свършено време за преразказ от името на герои а от името на неутрален разказвач е в сег.време
Ае хора,на някой от вас казаха ли му да не пише буквите д,у,р с ченгели и чертички?? Квесторката се сети да ни го каже чак на средата на теста и каза още,че тез ченгели като излизат под чертата за свободен отговор,компа,който проверява го отчитал като двоен отговор и дори твоя отговор да е верен пак нямаш точки О.о Някой да е чувал нещо такова??
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Първоначално написано от buttertoast
![]()
![]()
![]()
тфа за 1ви път го 4увам, дано да не е вярно0
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
чакай малко то вече мисля че не се проверява на компютър ,защото разбраха че не става точно оценяването....та нали затова ще се събират учителите да ни проверяват глупостите![]()
![]()
Не се проверява от компютър, а от учители.Даже мисля,че листа с отговорите не го проверяват учители по бел,ами някви други.Просто са им дали отговорите и те задраскват там хД сети ли се ^^ аа преразказа със сигурност се проверява от учител по бел..накрая дали се пише рецензия , някой знае ли ?
От учители се проверява.
Освен това всеки от нас в стаята имаше шанс да погледне указанието в началото на тестовата книжка, където бе описано как евентуално да поправиш грешка на листа си. Не пишеше за ченгели и др. работи.Тази ваш'та квесторка е хиперболизирала.
![]()