.
Отговор в тема
Страница 14 от 21 ПървиПърви ... 4101112131415161718 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 524
    На мен също ми се стори много лесен...особено теста. Аз свърших 40 минути по - рано. А квесторите...биваше ги,при мен бяха една жена и един мъж. Жената беше супер готина,само тоя беше много гаден и стpог...ама карай,квото бeшe то вече минааa
    Аз всъщност искам да ви попитам нещо [незнам дали е за тази тема но неможах да намеря друга] на този линк : http://www.minedu.government.bg/opencms/opencms/ където пише Вариант 3 и ключ с верните отговори като го изтегля не ми тръгва на Microsoft - a...може ли някой да го дръпне и да го публикува в някоя тема ? мерси
    ♫♪ My Smile Is My Style.. ♫♪
    http://www.facebook.com/nassie.popova

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]
    Цитирай Първоначално написано от nasi4ka_1
    На мен също ми се стори много лесен...особено теста. Аз свърших 40 минути по - рано. А квесторите...биваше ги,при мен бяха една жена и един мъж. Жената беше супер готина,само тоя беше много гаден и стpог...ама карай,квото бeшe то вече минааa
    Аз всъщност искам да ви попитам нещо [незнам дали е за тази тема но неможах да намеря друга] на този линк : http://www.minedu.government.bg/opencms/opencms/ където пише Вариант 3 и ключ с верните отговори като го изтегля не ми тръгва на Microsoft - a...може ли някой да го дръпне и да го публикува в някоя тема ? мерси
    поразрови се в тая тема
    ___to Be Continued___

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    Олее ..1-во бях като в шок..Влезнах 1-ва в училището и гледах като първолак Аз пък свърших 30 мин по-рано И квесторките бяха 2 и с едната падаше мн голям лаф :P
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Пфф уж беше лесно,но като си изчислих оценката беше 4.76 без преразказа ..

Има ли някой, дето се е насочил евентуално към НЕГ, че да го посрещнем с морковалеж

Предлагам уроци по немски и английски - 10лв за 2 астрономически часа, за София. => ЛС

Цитирай Първоначално написано от halino0r
    Малко ли ти е ?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от halino0r
    А нали се сещаш, че преразказа ти дава макс. една единица.
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от TheLilKittie
    Има ли някой, дето се е насочил евентуално към НЕГ, че да го посрещнем с морковалеж
    kfo e NEG?
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

'Ми вече не помня много добре к'во стана.. помня само, че не ни казаха в кое време тря'а да бъде преразказа (в минало свърш. е от участвал герой, а в сегашно историческо доколкото знам се преразказва от неутр. разказвач/ избрах второто..), а теста сякаш не беше труден.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    Цитирай Първоначално написано от TheLilKittie
    kfo e NEG?
    Немска Езикова Гимназия
    @StEaLtHy_girl - Ди зле ли си или да? За времената си права и това правило важи ВИНАГИ(!), но много ясно си пишеше каква е дидактическата задача - Дидактическа задача: Прочетете текста и напишете подробен преразказ от името на
    Калин Бандеров.
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Цитирай Първоначално написано от Rush_girl
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    и по другата формула излиза пак 5.28
    а иначе математиката винаги ми е била по-силната страна
    Мале как ти завиждам...Тая математика нещо не ми се отдава Както и да е по формулата на MirCa пък имам 5.60 и аз...ама мн формули станаха...
    и на мен не ми се отдава математиката мн е трудна

Фен
    Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от darking
    Цитирай Първоначално написано от decit1
    колко пъти мога да поправям отгожори на цялата бланка
    1
    не е вярно можеш един път на 1 въпрос..... а на цялата бланка ако шеш и всички можеш да си си ги поправил . НО САМО по 1 път .... иначе аз поправих 4 въпроса

^Miss_Independent^ написа:
    TheLilKittie написа:
    kfo e NEG?

Немска Езикова Гимназия
    Аз аз аз отивам там

аз искам в НЕГ ама ако не е мн висок бала
    Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки

Ares ти пък какво викаш на хората че му е малко 4,76оценка ти пък колко имаш и какво се подиграваш ноа него може пък да му стигне за гимназията в която иска

Та за изпита ли говорите ^^
    Аз си легнах в 4..и естествено се оспах сутринта..станах в 7 и 30,а в 8 трябваше да съм там..бях зле от предишната вечер ии стана мазало xx..умрях от тъпотия докато чаках да започне всичко..поспах малко на чина..шот нас доста рано ни вкараха в стаите..мхм..текста беше супер лесен.Нямаше никви непознати думи и термини.Единственото,от което се притесняям е за времето.Текста го чете една учителка от нашето училище..и като я питахме каза да пишем в сегашно време..та дано тва е вярното..шот знам къде живее..няа да й простя ;х
    Квесторките бяха ужасниииии..едната ми вися непрекъснато на главата и ме поправяше.. "абе,момиче..тва не е така!оправи го"..и аз накрая се разбеснях и почнах да се карам с нея..в крайна сметка се разкара..
    Теста г.д като си изчислих точките имам 66-65..а за 5.50 знаете ли колко точки трябва горе-долу да имам ? Може да сте казали, но наистина не ми се търси назад в темата..ае успех на сички дано имате високи оценки и да влезете където искате ;]]

Супер фен Аватара на gabi_94
    86 точки мисля че са за 5 и 50, щом имаш 65 точки и искаш 5 и 50 ти трябват минимум 20 точки на преразказа
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

мм..ясно..а за глаголното време да ми кажете нещо??
    А,да..ии за поправките..на нас не ни казаха по колко трябва да бъдат..а на вас

ми глаголното време е мин свършено време за преразказ от името на герои а от името на неутрален разказвач е в сег.време

Ае хора,на някой от вас казаха ли му да не пише буквите д,у,р с ченгели и чертички?? Квесторката се сети да ни го каже чак на средата на теста и каза още,че тез ченгели като излизат под чертата за свободен отговор,компа,който проверява го отчитал като двоен отговор и дори твоя отговор да е верен пак нямаш точки О.о Някой да е чувал нещо такова??
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от buttertoast
    Ае хора,на някой от вас казаха ли му да не пише буквите д,у,р с ченгели и чертички?? Квесторката се сети да ни го каже чак на средата на теста и каза още,че тез ченгели като излизат под чертата за свободен отговор,компа,който проверява го отчитал като двоен отговор и дори твоя отговор да е верен пак нямаш точки О.о Някой да е чувал нещо такова??

тфа за 1ви път го 4увам, дано да не е вярно0
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Цитирай Първоначално написано от buttertoast

тфа за 1ви път го 4увам, дано да не е вярно0

Аз жееестоко се съмнявам да е така..И дано да не е..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Фен
    Град
    varna
    чакай малко то вече мисля че не се проверява на компютър ,защото разбраха че не става точно оценяването....та нали затова ще се събират учителите да ни проверяват глупостите

Не се проверява от компютър, а от учители.Даже мисля,че листа с отговорите не го проверяват учители по бел,ами някви други.Просто са им дали отговорите и те задраскват там хД сети ли се ^^ аа преразказа със сигурност се проверява от учител по бел..накрая дали се пише рецензия , някой знае ли ?

От учители се проверява.
    Освен това всеки от нас в стаята имаше шанс да погледне указанието в началото на тестовата книжка, където бе описано как евентуално да поправиш грешка на листа си. Не пишеше за ченгели и др. работи. Тази ваш'та квесторка е хиперболизирала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си