- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- кАК мИнА ИзПитаАА ?!
Хора, видях верните отговори и ще имам около 52 точки! Само да знаех какъв е максимума... Мога да сметна, де, ама не ми се смята допълнително!Объркала съм около 10 въпроса, преразказът беше лесен и мисля, че правописа ми беше добре, не съм пропускала моменти, подробно разказах... Стискайте палци за най-доброто!
Дано всички имаме хубави оценки (не точно, де
)
Тест - 75 макс.Първоначално написано от pussycat_doll_nicole
Преразказ - 25 макс.
Общо - 100 макс.
Ако съм изчислила всичко както трябва ще имам 84 точкииДобре,че няма да се проверява от компютър .. Не знам какво й е прещракало на квесторката,ама свърши вече
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Да бе друг път..Т'фа са голeми глупости-4arovnata- написа:
buttertoast написа:
Ае хора,на някой от вас казаха ли му да не пише буквите д,у,р с ченгели и чертички?? Квесторката се сети да ни го каже чак на средата на теста и каза още,че тез ченгели като излизат под чертата за свободен отговор,компа,който проверява го отчитал като двоен отговор и дори твоя отговор да е верен пак нямаш точки О.о Някой да е чувал нещо такова??
тфа за 1ви път го 4увам, дано да не е вярно0![]()
![]()
Ами то не се пише рецензия ми има критерии и са около 5 критерии със съответно точки и като ги събереш и се получават точкитеНе се проверява от компютър, а от учители.Даже мисля,че листа с отговорите не го проверяват учители по бел,ами някви други.Просто са им дали отговорите и те задраскват там хД сети ли се ^^ аа преразказа със сигурност се проверява от учител по бел..накрая дали се пише рецензия , някой знае ли ?![]()
@desityyy - Средния бал за немската миналата година е бил 34(даже малко над това), като тенденцията е всяка година да нараства, т.ч няма да ти е много лесноА и май нещо не си тълкуваш нещата като хората. Плюс това Ares е сложил и въпросителна
btw 88 точки са за 5.52(тест + преразказ)
btw2 Всички имате некви изкукали квестори![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!
наще бяха готини
Васил Априлов - Бургасмай 15 зала бяхме дам..
![]()
![]()
аз на теста яко се изложих ама да се надяваме преразказа да ми дигне оценката
Оф,аз имам 49....Къде се гласях за немската...
![]()
![]()
Баси ужаса.Толкова си ги изкчислих...ама в курсовете ми казаха,че ако има масови грешки,ще се добавят по 1 точка и няма да се взимат напредвид ако сте писали грешно. ...Което ми е мъничко успокоение
.НО на преразказа съм супер доволна и мога да кажа,че 24-25 точки ще си хвана...
е ти пак имаш шансове що бе...Първоначално написано от SuNsEt
49+25 = 74 :P пак добре.. то зависи и по математика какво ще изкарашако компексираш оценката по български и изкараш една 6тица
![]()
О,да...по математика 6ца..Първоначално написано от LostInMe
...Лелее ако е така ще имам ебаси супер хипер готиния късмет...Там съм за 4
...със моя късмет най-много 4.50!
![]()
...Ама то значи ако оценяването е както го азбрах-демек (броя на точките от теста + броя на точките от преразказа + 68 ):28 ...тогава съм или 5.00 или 5,071
Много амбиции!!!!
стува ми се, че ще има и много разочаровани.
"много беше лесно ""преразказа беше елементарен"
![]()
"доста добре се справих"![]()
Абе...и аз така си мисля.Първоначално написано от tigarski
Като излязох от казала и си викам е са ако не изкарам над 5.50 ......е да ама не.Мани,мани...Като си изчисля и за математиката работите и към бал 30 изкарвам..ама за немската е супер малко.
![]()
Зависи какво са направили другитеСпоко
пожелавам ти да влезеш
щот и аз искам там и знам кфо е
![]()
![]()
Леле,дано найстина всички влязат там където искат!...На мен даже изпита по бел ми беше в 1ва немска.Първоначално написано от LostInMe
![]()
Трябва поне малко да са уверени в себе сиПървоначално написано от tigarski
![]()
А каква е била темата за преразказа?
абе да питам аз на черновата отгоре писах ЧЕРНОВА дали ще направят някакъв проблемпросто по навик го написах...
мисля че няма да има ама..
Според мен не е проблем, но не ви ли казаха какво къде да пишете![]()
абе всичко казаха ама аз го тупнах като свърших с преразказа върху черновата просто ей така по навикПървоначално написано от kotence_91
![]()
Първоначално написано от LostInMe
на нас ни казаха в никакъв случай да не пишем .... незнам .... не искам да ти отнемам надеждите защото вече моите са почти отнети![]()
имам доста грешки на теста![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Абе твойте квестори са пълни олигофрени! По черновата ако искаш и да си рисуваш можеш. Само име не трябва да пишеш!Първоначално написано от MirCa
Trust, will, courage - the three things one must have!
Не съм много сигурна , но мисля че може това да се приеме като някакъв знак и може и да има проблемПървоначално написано от darking
На 2-ра страница от тази тема , първото мнение я имаПървоначално написано от kotence_91
Относно черновата на нас ни казаха, че ако пишем други неща (драсканици и т.н.), ще ни анулират работите.![]()
![]()
![]()