.
Отговор в тема
Страница 15 от 21 ПървиПърви ... 5111213141516171819 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 524
    Супер фен Аватара на WaterLilly
    Хора, видях верните отговори и ще имам около 52 точки! Само да знаех какъв е максимума... Мога да сметна, де, ама не ми се смята допълнително! Объркала съм около 10 въпроса, преразказът беше лесен и мисля, че правописа ми беше добре, не съм пропускала моменти, подробно разказах... Стискайте палци за най-доброто! Дано всички имаме хубави оценки (не точно, де )

Цитирай Първоначално написано от pussycat_doll_nicole
    Хора, видях верните отговори и ще имам около 52 точки! Само да знаех какъв е максимума... Мога да сметна, де, ама не ми се смята допълнително! Объркала съм около 10 въпроса, преразказът беше лесен и мисля, че правописа ми беше добре, не съм пропускала моменти, подробно разказах... Стискайте палци за най-доброто! Дано всички имаме хубави оценки (не точно, де )
    Тест - 75 макс.
    Преразказ - 25 макс.
    Общо - 100 макс.

Ако съм изчислила всичко както трябва ще имам 84 точкии Добре,че няма да се проверява от компютър .. Не знам какво й е прещракало на квесторката,ама свърши вече
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

-4arovnata- написа:
    buttertoast написа:
    Ае хора,на някой от вас казаха ли му да не пише буквите д,у,р с ченгели и чертички?? Квесторката се сети да ни го каже чак на средата на теста и каза още,че тез ченгели като излизат под чертата за свободен отговор,компа,който проверява го отчитал като двоен отговор и дори твоя отговор да е верен пак нямаш точки О.о Някой да е чувал нещо такова??

тфа за 1ви път го 4увам, дано да не е вярно0
    Да бе друг път..Т'фа са голeми глупости

Не се проверява от компютър, а от учители.Даже мисля,че листа с отговорите не го проверяват учители по бел,ами някви други.Просто са им дали отговорите и те задраскват там хД сети ли се ^^ аа преразказа със сигурност се проверява от учител по бел..накрая дали се пише рецензия , някой знае ли ?
    Ами то не се пише рецензия ми има критерии и са около 5 критерии със съответно точки и като ги събереш и се получават точките

Повече от фен
    @desityyy - Средния бал за немската миналата година е бил 34(даже малко над това), като тенденцията е всяка година да нараства, т.ч няма да ти е много лесно А и май нещо не си тълкуваш нещата като хората. Плюс това Ares е сложил и въпросителна

btw 88 точки са за 5.52(тест + преразказ)

btw2 Всички имате некви изкукали квестори
    Trust, will, courage - the three things one must have!

наще бяха готини

Васил Априлов - Бургас май 15 зала бяхме дам..

аз на теста яко се изложих ама да се надяваме преразказа да ми дигне оценката

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Оф,аз имам 49... .Къде се гласях за немската... Баси ужаса.Толкова си ги изкчислих...ама в курсовете ми казаха,че ако има масови грешки,ще се добавят по 1 точка и няма да се взимат напредвид ако сте писали грешно. ...Което ми е мъничко успокоение .НО на преразказа съм супер доволна и мога да кажа,че 24-25 точки ще си хвана...

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Оф,аз имам 49... .Къде се гласях за немската... Баси ужаса.Толкова си ги изкчислих...ама в курсовете ми казаха,че ако има масови грешки,ще се добавят по 1 точка и няма да се взимат напредвид ако сте писали грешно. ...Което ми е мъничко успокоение .НО на преразказа съм супер доволна и мога да кажа,че 24-25 точки ще си хвана...
    е ти пак имаш шансове що бе...

49+25 = 74 :P пак добре.. то зависи и по математика какво ще изкараш ако компексираш оценката по български и изкараш една 6тица

Град
    Цитирай Първоначално написано от LostInMe
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    е ти пак имаш шансове що бе...

49+25 = 74 :P пак добре.. то зависи и по математика какво ще изкараш ако компексираш оценката по български и изкараш една 6тица
    О,да...по математика 6ца.. ...Лелее ако е така ще имам ебаси супер хипер готиния късмет...Там съм за 4 ...със моя късмет най-много 4.50!

...Ама то значи ако оценяването е както го азбрах-демек (броя на точките от теста + броя на точките от преразказа + 68 ):28 ...тогава съм или 5.00 или 5,071

Много амбиции!!!!
    стува ми се, че ще има и много разочаровани.
    "много беше лесно " "преразказа беше елементарен"
    "доста добре се справих"

Град
    Цитирай Първоначално написано от tigarski
    Много амбиции!!!!
    "доста добре се справих"
    Абе...и аз така си мисля.

Като излязох от казала и си викам е са ако не изкарам над 5.50 ... ...е да ама не.Мани,мани...Като си изчисля и за математиката работите и към бал 30 изкарвам..ама за немската е супер малко.

Зависи какво са направили другите Споко пожелавам ти да влезеш щот и аз искам там и знам кфо е

Град
    Зависи какво са направили другите Споко пожелавам ти да влезеш щот и аз искам там и знам кфо е
    Леле,дано найстина всички влязат там където искат!...На мен даже изпита по бел ми беше в 1ва немска.

Повече от фен Аватара на kotence_91
    Град
    на Луната :)
    Много амбиции!!!!
    "доста добре се справих"
    Трябва поне малко да са уверени в себе си

А каква е била темата за преразказа?

абе да питам аз на черновата отгоре писах ЧЕРНОВА дали ще направят някакъв проблем просто по навик го написах... мисля че няма да има ама..

Повече от фен Аватара на kotence_91
    Град
    на Луната :)
    Според мен не е проблем, но не ви ли казаха какво къде да пишете

Цитирай Първоначално написано от kotence_91
    Според мен не е проблем, но не ви ли казаха какво къде да пишете
    абе всичко казаха ама аз го тупнах като свърших с преразказа върху черновата просто ей така по навик

Фен
    Град
    varna
    абе да питам аз на черновата отгоре писах ЧЕРНОВА дали ще направят някакъв проблем просто по навик го написах... мисля че няма да има ама..

на нас ни казаха в никакъв случай да не пишем .... незнам .... не искам да ти отнемам надеждите защото вече моите са почти отнети

Град
    Париж
    имам доста грешки на теста
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

podlojno e

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от MirCa

на нас ни казаха в никакъв случай да не пишем .... незнам .... не искам да ти отнемам надеждите защото вече моите са почти отнети
    Абе твойте квестори са пълни олигофрени! По черновата ако искаш и да си рисуваш можеш. Само име не трябва да пишеш!
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от darking
    Цитирай Първоначално написано от MirCa

Абе твойте квестори са пълни олигофрени! По черновата ако искаш и да си рисуваш можеш. Само име не трябва да пишеш!
    Не съм много сигурна , но мисля че може това да се приеме като някакъв знак и може и да има проблем

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от kotence_91
    Много амбиции!!!!
    "доста добре се справих"
    Трябва поне малко да са уверени в себе си

А каква е била темата за преразказа?
    На 2-ра страница от тази тема , първото мнение я има

Относно черновата на нас ни казаха, че ако пишем други неща (драсканици и т.н.), ще ни анулират работите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си