- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- кАК мИнА ИзПитаАА ?!
Въпроса с годината беше ясен.Първоначално написано от Emo Doll
Немили-Недраги е преди освобождението.
Тук можеше и с логика.
Изречението си е подложно,а за числителното няма да имаш проблем.
Първоначално написано от Emo Doll
А защо не поровериш колко са ти грешките ??? така може и да се успокоиш![]()
Аз написах само "числително бройно".Първоначално написано от Emo Doll
А в отговорите от МОН, които си изтеглих, пише "числително име", така че и без "за лица" трябва да е вярно.
![]()
Е, дейба, отде да я извадя тая логика? От гъза ли?Първоначално написано от halino0r
Ами първо, вече не помня какво съм отговорила, нито съм си записала, второ, нямам програмата Акробат, а като поискам да отворя някой файл, за който е нужен тая програма /в случая отговорите/, компютърът ми зацепва и край...Първоначално написано от MirCa
ами в тая тема и теста и отговорите порови се малко ,защото незнам на коя страница са точно првери на предната страница мисля че там ги има![]()
Лесно можете да проверите кое е с подзаглавието.В "Немили-недраги" подзаглавия НЯМА!!!
Иначе датата 11 август си я знаех.
Мисля, че повечето се правят на интересни..Първоначално написано от tigarski
Масово оценките по БЕЛ са около 5.20, 5.30. Аз мислих, че ще се справя по добре, но все пак това е изпит - притеснение, неувереност.. Тази година има доста места, така че повечето ще влязат. Айде успехи на изпита по математика
![]()
да аз доста се чудих на този въпрос и написах Опълченците![]()
аз пък си го знаех и все пак имам ужасно тъпи грешки![]()
![]()
спокс мойте са още по-тъпи .. да се надяваме, че на преразказа ще имам повечко точки![]()
Предполагам може да мислиш ..Първоначално написано от Emo Doll
Не знам как си и по история де ..
хора само да ви питам как се готвите за изпита по матаз сутрин от 7 и 30 до 10 и 30 съм на уроци , а после от 6 до 8 и 30 също през останалото време пак решавам но по малко..... старая се да не се паникьосам доколкото е възможно това..... а вие сега кажете
![]()
леле ти много на тея уроци бе .. аз давам по-полека
неска ми беше последният урок по математика и той си е един час, оттук до изпита ще решавам сама, имам много задачи от разни сборрници и да се надяваме оценката да е около 5![]()
Първоначално написано от *GlamorouS*
Аз ЪПСУРД да докарам 5![]()
![]()
най много 4.8 попринцип аз съм си умна , но не понякога блокирвам , а и особено и ако се притеснявам
![]()
![]()
Ами аз си сметнах точките от теста и имам 70 , сега ми зависи от преразказа....По математика съм пълна трагедия , в най-добрия случай се надявам на 4.5Само да попитам ако има някой от София , на когото изпита да му е в 136-то да пише в коя стая е по математика
Аз съм в 6-та
![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
не мога да ти помогна за софия...
иначе аз казах че искам а не че ще имам
разликата е от тук до небето...аз ще имам сигурно 4
![]()
АЙЙЙЙЙЙ да не дава ГосподПървоначално написано от *GlamorouS*
![]()
![]()
аз ако имам 4 няма да се набутам никъде тука във варна ... и особено както скиф че всички са си доста умнии
![]()
![]()
айде поздравче -----> http://vbox7.com/play:995956c7
а аз само не разбрах нещо.Резултатите нали ще излязат на 3ти ама и по БЕЛ и по мат ли или само по БЕЛ, защото за теста и преразказа имат някъде 13 дни време за обработване, а за математиката около 5-6
в един ден излизатПървоначално написано от *GlamorouS*
..... плюс това преди резултатите да ги пуснат са готожи поне 2-3 дена преди това
![]()
айде поздравче -----> http://vbox7.com/play:995956c7
ох аз исках по БЕЛ да излязат първо..нз защо..изведнъж ще ми се струпат![]()
То даже изпита по БЕЛ беше преди математиката заради преразказа. Едно е да сверкаш някви отговори, а е друго е по 3 човека подред да проверяват преразказа на всекиПървоначално написано от *GlamorouS*
Trust, will, courage - the three things one must have!
Аз всеки ден съм на курс от 10 до 12.Т.е. ми остават 2 занятия още. Минава добре, тези дни съм някак си спокойна и се справям. (sun)
аз съм 8 клас но като се сетя мин година и ми става мило за малките
доколкото разбрах преразказът е бил труден иначе теста е бил нормаленще видим резултатите
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
на мен теста ми беше мноого лесен ама едни въпроси от недоглеждане...
иначе преразказа беше нормален да се нядяваме само на висока оценка