- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- кАК мИнА ИзПитаАА ?!
абе каквото и да е ....КЪСМЕТ![]()
айде поздравче -----> http://vbox7.com/play:995956c7
Аз ще кандидатствам догодина, но си направих теста по БЕЛ. Направих го набързо, защото имах работа и имам 25 правилни въпроса. Горе-долу ме устройва този резултат. Текста ми се стори сложен на пръв прочит, но се надявам всички да са се справили. Стискам палци.![]()
Тестът от миналата година не съм го решавала (по математика), а по БЕЛ - да. Може ли линк?
Каквото и да си говорим, текстът беше доста по-тежък от миналогодишния "Сърце". Каралийчев ни е горе-долу познат и в текста му няма скрит смисъл.
Малко отклонение искате ли?За едно момиче ми казаха, че след теста питала дали бабата е съпругата на Калин Бандеров.
И още - това с повторението на въпрос №26 го открила и една квесторка... надничайки в теста на детето, което тя НЯМА право да върши!
И още - хора, наспете се добре, защото аз тези дни в очакване на теста по математика не спя много-много и някои теореми почти са ми излезли от главата.Да не говорим, че в нощта между 19 и 20 не можах да спя кат' хората и на следващия ден викам на нашите: "Аз като Е. на оня пробен изпит... влизам в залата, спя половин час и след това теста.."
Добре поне, че започнахме в... 9:35.
![]()
Няняняня!
Дейбаааа, имам само три грешки, и то очакваните.![]()
Сгрешила съм въпроса за подчиненото изречение, за 11 август и този за пунктуационната грешка.
И имам 69 точки. Малко е гадно така, защото съм сгрешила все отговори, които носят по 2 точки.
Надеждата ми е в преразказа.![]()
И аз съм като теб.Първоначално написано от Emo Doll
Но аз сгреших 2 и 3 въпрос и още 2,но не си спомням кои ..
4.76 ти се оформя.
Не е зле.
Успех и по математика.
Как 4.76 бе, човек?!?!?! Ами преразказа де го забрави?!Първоначално написано от halino0r
Миналата година преразказ направих за първи път на изпита, грам не бях пипнала да уча , не ходех на частни уроци и изкарах 5.393 ... Така че спокойно, не се стряскайте толкова, ако сте се готвили, ще се справите...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
най-гадното е не по време на изпита,а когато излизат резултатите.
миналата година си спомням колко безсънни нощи изкарах заради тия пусти изпити.![]()
Отдавна минах този период, но наистина е голям стрес.Пожелавам ви успех, седмокласнициДано влезете в училището, където искате. Стискам палци.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
0о аз вече спрях да се тормозя колко ще изкарам..Кфото и да е, вече мина и никой неможе да си оправи грешките... Ся за математиката, мноого съм зле..Ще се радвам на 4.50 най-много..Ходя на уроци, вкъщи решавам..Пък а дано ми флезе нещо в кратунката..
![]()
хахпреразказа беше най-лесния който съм правила
а теста нещо ми се дъхаше ..
ии не се притеснявам нито за математиката нито за бг .. квото е тва е
все пак има и алтернативи за 8-ми клас
![]()
no doubt-don't speak
Говоря за теста.Първоначално написано от Emo Doll
(;
Преразказа отделно .. ще ни даде точки.
Да, но по принцип, ако имаш 75 точки на теста, оценката ти на теста ще си е 6,00; а тя излиза петица, тъй като се губи цяла единица заради преразказа.Първоначално написано от halino0r
Според мен не бива да разцепвате оценката на две по този начин.
Трябва да има схема и за двете...
а откаде си проверихте теста ? може ли линк ако някой знае ..![]()
мерси предварително
![]()
no doubt-don't speak
Дявол да го вземе... страницата на МОН: http://mon.bgПървоначално написано от HelSy
Формулата е:Първоначално написано от LovePoisoned
((69:75).4)+2=5.68
А когато и точките от преразказа ни станат ясни, се действа по следния начин:
Да речем, че имам 15 точки от преразказа и 69 на теста.
69+15=84
84+68=152
152:28=5.428571
Така се действа.![]()
^ Аха, мерси.
Някой да знае с точност колко човека ще бъдат приети в АЕГ и НЕГ тази година в Бургас, защото един ми казва 203, друг 174, трети 180.![]()
и аз искам в НЕГ или Аег
203 саа![]()
броя на паралелките се е увеличил с 1
и във всеки клас ще има по 29 човека![]()
Summer (h)
Много беше тъп текста за преразказ,а теста беше мн лесен!Аз си сметнах вече оценката - 5,53! :P
29!!Първоначално написано от laila_94
УАУ! xD
Не можеш с точност да я сметнеш,защото не знаеш точките си от преразказа.Първоначално написано от ndx13
Аз пък го смятам точките делени на 25 + 2Първоначално написано от Emo Doll
х:25+2 ..
ох и аз отначало се бях запалила само да си смятам точките по всевъзможни таблици, но в крайна сметка резултатите ще излязат на 2ри и няма смисъл само да гадая...успех по математика
А ди как си? Написала съм си го както трябва - от името на К.Б. и във минало.........Първоначално написано от darking
Време е да започне дискусията за изпита по математика!