- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- кАК мИнА ИзПитаАА ?!
Аз маалко.. се осрахИмам 40 точки от теста,а от преразказа не знам.., а за теста по математика - беше пълен ФУШ ! Няма к'во да приказвам
![]()
хора знаете ли кво на свободните отговори писах например 32см. дали за това см може да ми анулират работата олее мн ме е страх
Не мисля...и аз мисах см,л...е такива съкращения.Първоначално написано от Divachence`f
Имам въпрос.
Може ли да ми кажете откъде да видя отговорите по математика от вчера?
Абе как ще ти анулират работата бе, я се успокой.Първоначално написано от Divachence`f
Ако има нещо нередно, просто няма да получиш точка на отговора, но не се притеснявай - и аз писах мерните единици.
Не е проблем, разбира се! Споко! Ако за т'ва ми 'земат точка, ш'е ги съдя..
@MirCa За 5-та ти стига напълно бала.Първоначално написано от MirCa
@buttertoast Ще минеш за 1-ва. Миналата година минаха хора и с по-малък бал. Като влезеш да пишеш!
![]()
ох и аз така си мислех но все пак да попитам много ме успокои мисиПървоначално написано от LovePoisoned
![]()
По бг ще хвана сигурно 4.50 , но по тъпата математика 3.10 до 3.80-90 максимум..Дано да влезна в Френската в Пловдив
Но незнам много е относително като излезнат резултатите до няколко дена ще вида
..Дано влеза в Френската , ако ли не пукаа ми
! ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ВИ ДА ВЛЕЗЕТЕ КЪДЕТО ИСКАТЕ !!
И теста и преразказа бяха много лесни![]()
Аа това за мерните единици...аз по математика даже като тръгнах да си предавам теста и не бях писала мерни единици и квесторката ми вика "ти няма ли да си напишеш мерните единици" и аз ги написах![]()
Тя няма право да прави това.Първоначално написано от lunata_baby
![]()
Aз изкам да попитам при какви условия тези които проверяват теста,могат да го анулират?Те как проверяват работите на всички от стаята наведнъж,и след това да гледат дали има еднакви тестове или как?и колко различни отговора трябва да имат 2-ма човека ,за да не им анулират работите???И аз съм писала мерните единици даже на едната задача бях писала и за кой ъгъл се отнася.Квесторката каза,че щом това е свободен отговор трябва да се пишат.
^ Мм.. какви са тези работи за два еднакви теста?! Не съм чула такова нещо.
А за конкретизирането на свободните отговори - когато преглеждах отговорите на теста по БЕЛ, пишеше, че се приема отговор както "пет", така и "пет запетаи". Както се казва - посочи му плевнята, а то ще си намери вратата.![]()
Ами бяха ми казали,че тея дето проверяват,проверяват на всички от една стая тестовете,за да видят дали има еднакви и ако има ги анулират.А някой знае ли тези които проверяват тестовете при какви условия освен при знаци могат да анулират работите???А и сега се сетих на изпита по БЕЛ там като писахме "изпит по бг. език и лит. за кандидатсване в общински и държавни училища след 7 клас"най-отгоре почнах да пиша с един химикал,ама той зе да прекъсва и продължих с друг.(1-я химикал ппишеше малко по-дебело)и квесторката ми каза,че можело да счетат за знак това,че в началото е с малко по-дебел шрифт.Вярно ли е?На някой казвали ли са му такова нещо?![]()
Спокойно бре!Те така само си приказват... спокойно!Първоначално написано от lia_k_k
![]()
^ Ъх.. пак недоумявам. Въобще при проверката гледа ли се в коя стая си бил?! Напълно възможно е, ама напълно възможно да изкараш почти еднакви отговори с друг от стаята ти, без да е имало преписване.
Относно другото - на нас не са ни казвали да пишем "изпит по бг. език и лит. за кандидатсване в общински и държавни училища след 7 клас".Това дори на дъската не бе написано, там записаха заглавието на текста за преразказ + дидактическата задача, както и часовете за начало и край..
И това със знаците - какъв по-голям знак, че даденият ученик е ВИП-ченце и сътветно работата му трябва да получи висооок резултат, от името ти в малкия плик?!На бас, че на много места някои ще са писали "Break dance forever", да кажем, цветенца да са рисували, къщички, замъчета
и т.н.
Аз питам при какви условия могат да анулират работите,защото едно момиче преписва от мен,след това ми подсказа за някои въпроси,и накрая тя след като си беше предала работата видях,че на 2 въпроса имам грешки и ги поправих.Иначе тя казва,че имаме 10-15 различни отговора.Квесторките не видяха (те бяха мн заспали едната почти през цялото време беше навън,а другата си четеше вестник),но проверяващите ще ни анулират ли работите?Не са еднакви има поне 5 различни отговора.(най-малко 5 различни отговора)
На нас пък не са ни казвали да пишем дидактическа задачаказаха само това да пишем.Иначе дидактическата задача и заглавието ги имаше записани на дъската ама казаха да не се пишат.
![]()
kfo ste se vpregnali nali i proverqva6tite sa xora 6a vidim na 2 yspexПървоначално написано от lia_k_k
Im hot you are not!
Оххх мен пък друго ме тревожи,на изпита по български си бях записала на черновата кои задачи трябва да си прегледам пак,че отначало не се бях сетила и след това ги задрасках...обаче все пак са на видимо място и сигурно ще си помислят,че съм подсказвяала на някого ( пък специлано това не беше така)..макар че да ,имаше едно момиче зад мен и 1-2 отговора ги посверихме ,ама ...![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
аз също бях направила така..написах си задачите,които не съм решила и след това ги задрасках..дано да не се приеме за зна или подсказване..Първоначално написано от ludo_momiche
![]()
Дано,защото една двойка на изпита ще ми дойде.....мнооооого зле!
И аз ги задрасках.Първоначално написано от *GlamorouS*
Спокойно, аз ако бях проверяваща, щях да си помисля, че детето е налучквало на някоя задача и това са били опитите му. А и моите квесторки ми разгледаха листите, за да ги преброят, видяха и това, но нищо не казаха, а преди това дрънкаха за цветенцата, къщичките и пр. :P
Това са просто числа и нищо, ама нищо не им пречи да влизат в изчисленията. :P
Първоначално написано от LovePoisoned
Ами аз бях написала например "7,21-?"![]()