- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- кАК мИнА ИзПитаАА ?!
Оле хора стигаа,взех да се притеснявам,че ще ми анулират и двете работииПървоначално написано от ludo_momiche
![]()
![]()
![]()
Аз си писах отговорите на черновите,защото така ни казаха квесторите - да не пишем направо на листата за отговори а първо на черновите
![]()
Аз пък си ги отбелязвах с моливени точки и след това по мат ги трих..Споко,и аз много се притеснявам,ама стискам палци.
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Както някой каза по-нагоре - и квесторите са хора.
А и great_mari, това с въпросителните би допълнило моята история така: налучкваш отговора на някоя задача и слагаш въпросителната като означение, че трябва да провериш дадената възможност.
Пък и те надали ще гледат задачите, проверявайки тестовете... Или само математици ги проверяват?Надали. Тест е. И аз мога да проверявам даже.
Ми тогава защо въобще ги събират?Първоначално написано от LovePoisoned
![]()
Според мен е за това, колкото да видят, че си смятал. Защото един евентуален празен лист би изглеждал повече от съмнителен.Първоначално написано от ludo_momiche
Надали ще тръгнат като по контролни да търсят решението на всяка една отделна задача (макар че аз инстинктивно си ги номерирах
), за тях ще е достатъчно, че има числа, чертежи, сметки..
Сигурно ще е така.
Чертежи?/ Божеее...Аз първо,че досега говорех за изпита по български и второ..аз обикновено след състезание излизам с един лист,на който във всевъзможно посоки,цветове и големини букви съм си драскала ала-бала некфи сметчици..
Аз пък говорех за математиката. :Д
Dori da ste predali prazen list(po matematika) nqmat pravo da vi anulirat rabotata tui kato moje da ste rabotili po knijkata a nqma kak da razberat dali tova e taka takache dori vsichko da ste nauchkali na onche bonche bez da drasnete edin red shte vi go zachetat za reshenie :P :P :P Spox
Блажени да са верващите..Дано,дано!
ама аз говорех за това,че съм си писала отговорите на черноватаПървоначално написано от mimi_00
![]()
![]()
![]()
Emi 100% ti garantiram che nqma da ima nikakuv problem to cqla Bg si gi e pisala na chernovata tui kato v povecheto u-shte kvestorite sa kazali che ne moje da se pishe v knijkataПървоначално написано от great_mari
хуах то остана да има накрая 2-ма 3-ма човека с неанулирани работи![]()
![]()
аз обаче се притесняваме за оше едно нещо там къето по математика имаше една задча за работници и седмици ( със свободен отговор ) писах не само 5 а " 5 седм. " кво ще стане ???;/
айде поздравче -----> http://vbox7.com/play:995956c7
нищо,аз също така писах.Според мен това няма значение и ще я зачетатПървоначално написано от MirCa
![]()
о дано да я зачетата щото -3 точки ще ми дойде зле ..... пък като ги знам тия от мон сигурно ще кажат за най малкото нещо ГРЕШКАААААААПървоначално написано от great_mari
![]()
![]()
[quote="MirCa"]о дано да я зачетата щото -3 точки ще ми дойде зле ..... пък като ги знам тия от мон сигурно ще кажат за най малкото нещо ГРЕШКАААААААПървоначално написано от great_mari
![]()
[/qu
OMГ,то тогава аз вече съм сигурна,че ще съм с анулирана работа...всичко за което писахте и аз съм го правила...аз на повечето задачи с отворен отговор отзад писах там мерната еденица или в зависимост какво търсят,баси и това е грешкааааа? Ще почина,честно. Вече се съмнявам ,че на този изпит, ще имам дори 2ка...а имах 5.![]()
Първоначално написано от ludo_momiche
![]()
мисля.че твърде много се притесняваме ..... ще видим на кой му е анулирана работата .......(( ....оххх тия мон направо сасипват психиката на учениците
Абсолютно вярно! ще се побъркам сега повече,отколкото преди изпита. Тогава бях спокойна и оравновесена,пък сега ще се гръмна преди да вляза където и да било.
ем дпоред мен преразказа беше много лесен теста беше лесен също аз се надявам на пет утре или др ден ше видиме кво сме напр![]()
:P
★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
![]()
__________________________________________________ ___________________________________________
`` -![]()
]]
незнам дали въобще ще останат ученици преди д си видят резултатите обче....всички ще са с пръснати глави или резнати вени xD![]()
![]()
![]()
точно...
А иначе аз се извинявам, отдалечила съм се от темата явно,аз до сега за математика говоря...ама кой знае пък накрая какво ще излезе и по БЕЛ...
Първоначално написано от tigarski
Ама аз със сигурност по български не съм казала напразно, че беше много лесно![]()
И на двата изпита квесторите бяха неориантирани,но важното е че си минах изпитите и ме приеха,където исках.![]()
И при мен се случи такаПървоначално написано от Izzy_
много се кефя
изпитите бяха супер квесторите също и оценките![]()
Ей копеле откажи се Ей копеле отиди си Кво като ме боли Майната ти