- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- анален sex
А ако искаш и налягане я удари през бъбреците. Като фонтаните на Тройката в Бургас става.Първоначално написано от l0lz
Ах дааа анален секс няма по хубаво занимание от това да отпушваш аналите на жената.
една приятелка ми беше разправяла за една баба курва-неийна комшийка къде имала некъв железен пръстен на задника да и го държи затворен да не се насира без него се си пускала по някое лайно(незнам колко е вярно)
то ще имали такъв дядо дето да проникне нормално
Всичките отвес пускатПървоначално написано от Sportul
![]()
![]()
![]()
не кихаи ще усереш орталъка
Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!
Първоначално написано от dido90
Тая тема ми пълни душата хора!! Много ме радвате
![]()
![]()
![]()
BePoHuKa ако ти ми се изпречиш на чепа с голям кеф бих го заровил в тебе
Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!
Първоначално написано от dido90
Ъмм..ако това беше комплимент > мерси
Все пак си дръж чепа в гащите за сега![]()
мм за сега значи можем да си направим плодова салата след време
Опитай да пръднеш след анален секс... ще се чуе само едно тихичко фууууПървоначално написано от ai07o
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно
Ужас... ей за тва не обичам този тип сексПървоначално написано от schoolgirl
мисълта ,че може да се насера ми убива цялото желание!
Всеки е наясно с това,че се случва на 90% от практикуващите анален секс.Няма да си първата насрала се така ,че споко Вероника.Първоначално написано от BePoHuKa
Честно казано,това ,че и другите се насират не е абсолютно никаква утеха за менПървоначално написано от MrBig
Защо да се насирам като може и да не го правя
Вагиналния секс е много по-приятен.. (и чист
)
Не знам кой идиот ти е казал това, но определено не е вярно.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Ееее вече съм сигуренПървоначално написано от schoolgirl
![]()
![]()
Здравей Снеки, как си, какво правиш. Защо не покажеш, че си ти анална кралице
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
тука вече единият от лафовете ми издишаш придобива нов смисал
Аз питах дали от първите пъти от както започна с аналния ли ти се е случвало, или на по-късен етап, вече по-опитна (така да се каже).
ма разбоирасе че така става
значи мацката тряя да прави упражнения да си стяга мускула на гъза да не стават такива работи
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
Същатата, пише ми дразнителПървоначално написано от schoolgirl
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам те Снеки, моя голяма анална кралице
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Айде аз бягам
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Ами да ти кажа... на една бивша операция са и направили и се оправи. Иначе не се сдържаше. Незнам други начини. На мен не ми дават често да ровя в торния двор!