.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78

Тема: анален sex

Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от jony
    Цитирай Първоначално написано от sparco_sl
    ами за това което ти казваш незнам дали е вярно но
    вземи пробвай на твоята приятелка като правите анален секс и и го вкараи рязко и рязко го изкарай, 100% гарантирам че и на двамата ще ви бъде много яко
    ГАРАНТИРАМ !!!!
    Дааа ще има "шоколадова изненада"

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Цитирай Първоначално написано от jony
    Цитирай Първоначално написано от sparco_sl
    ами за това което ти казваш незнам дали е вярно но
    вземи пробвай на твоята приятелка като правите анален секс и и го вкараи рязко и рязко го изкарай, 100% гарантирам че и на двамата ще ви бъде много яко
    ГАРАНТИРАМ !!!!
    Дааа ще има "шоколадова изненада"
    А ако искаш и налягане я удари през бъбреците. Като фонтаните на Тройката в Бургас става.

Супер фен Аватара на l0lz
    И ние те обичаме, не се приТсняай.

Град
    неизвестно
    Ах дааа анален секс няма по хубаво занимание от това да отпушваш аналите на жената.

една приятелка ми беше разправяла за една баба курва-неийна комшийка къде имала некъв железен пръстен на задника да и го държи затворен да не се насира без него се си пускала по някое лайно (незнам колко е вярно)

то ще имали такъв дядо дето да проникне нормално

Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от Sportul
    то ще имали такъв дядо дето да проникне нормално
    Всичките отвес пускат

Супер фен Аватара на Amateur
    Не ми се вярва!!!

Град
    Ruse
    не кихаи ще усереш орталъка
    Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от dido90
    не кихаи ще усереш орталъка
    Тая тема ми пълни душата хора!! Много ме радвате

Град
    Ruse
    BePoHuKa ако ти ми се изпречиш на чепа с голям кеф бих го заровил в тебе
    Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от dido90
    BePoHuKa ако ти ми се изпречиш на чепа с голям кеф бих го заровил в тебе
    Ъмм..ако това беше комплимент > мерси

Все пак си дръж чепа в гащите за сега

Град
    Ruse
    мм за сега значи можем да си направим плодова салата след време

Фен
    Град
    Софеа

Re: анален sex

Цитирай Първоначално написано от ai07o
    чувал съм че при анален sex се деформира мускула на жената и после като киха се насира ма неставало от веднаж това вярно ли е
    Опитай да пръднеш след анален секс... ще се чуе само едно тихичко фуууу
    На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от schoolgirl
    мМи нз дали е вярно но..аз съм се насирала няколко пъти след анален и НЕ веднага ми няколко часа след тва и немога да се сдържам
    Ужас... ей за тва не обичам този тип секс мисълта ,че може да се насера ми убива цялото желание!

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    мМи нз дали е вярно но..аз съм се насирала няколко пъти след анален и НЕ веднага ми няколко часа след тва и немога да се сдържам
    Ужас... ей за тва не обичам този тип секс мисълта ,че може да се насера ми убива цялото желание!
    Всеки е наясно с това,че се случва на 90% от практикуващите анален секс.Няма да си първата насрала се така ,че споко Вероника.

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от MrBig
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Всеки е наясно с това,че се случва на 90% от практикуващите анален секс.Няма да си първата насрала се така ,че споко Вероника.
    Честно казано,това ,че и другите се насират не е абсолютно никаква утеха за мен Защо да се насирам като може и да не го правя Вагиналния секс е много по-приятен.. (и чист )

Не знам кой идиот ти е казал това, но определено не е вярно.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Ееее вече съм сигурен Здравей Снеки, как си, какво правиш. Защо не покажеш, че си ти анална кралице
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    Ruse
    тука вече единият от лафовете ми издишаш придобива нов смисал

Град
    София
    Първите пъти, или?

Град
    София
    Аз питах дали от първите пъти от както започна с аналния ли ти се е случвало, или на по-късен етап, вече по-опитна (така да се каже).

ма разбоирасе че така става
    значи мацката тряя да прави упражнения да си стяга мускула на гъза да не стават такива работи
    Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Ееее вече съм сигурен Здравей Снеки, как си, какво правиш. Защо не покажеш, че си ти анална кралице
    Дразнител теб никой не те пита! с теб няма да пиша
    аь
    Същатата, пише ми дразнител Обичам те Снеки, моя голяма анална кралице Айде аз бягам
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    Vav fitnes zalata
    Ами да ти кажа... на една бивша операция са и направили и се оправи. Иначе не се сдържаше. Незнам други начини. На мен не ми дават често да ровя в торния двор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си