- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Отговорите от теста - външно изпитване по АЕ - 8 клас
Не знам къде можеш да намериш отговорите, но ако можеш моляте кажи каде мога да намеря въпросите?
а защо изобщо са ви отговори, въпроси ... нали и без това мина! остава само да се надяваме на добри резултати. лично аз предпочитам просто да си науча оценката, защото ако тръгна да гледам отговори ... разочароващо е, а после може да се окаже, че не е толкова кофти положението![]()
"Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце мед.... и това са две гърненца мед" - каза Мечо Пух и си облиза лапичката ...
хммм те почти до последно не ни бяха казали дата камо ли да ни дават екстри като вупроси и отговори питайте си даскалките (даскалковците) кво е положението те имат тестовете и слушането с разбиране правете проверка в клас ако ви интересува ... о и успех![]()
ONE LIFE ONE LOVE
Ами на нас ни казаха, че теста тряя да го качат в сайта на МОН.
www.rio-sofia-grad.com вижте тва, ама нз къде се въвежда паролата
Няма смисъл и да имаме отговорите.. нали ще ни кажат резултатите в понеделник. Само ще се разочароваме така..![]()
Сигурни ли сте, че ще кажат резултата в понеделник?
Казаха ти?! Кой? Класният ти ли?
Ами те се проверяват от учителите от нашето училище и още в четвъртък казаха на някои оценките.Сигурно и при вас се проверяват от ваши учители![]()
Тия работи неставаха ли анонимно?ако не ме лъже паметта.В смисъл някви номера и отделни листи имаше ...
Блегодаря за отговора!Надявам се да си разбера резултата в понеделник и да съм доволна.
Леле дано скоро си разбереме резултатите и дано да са добри![]()
Айде дайте отговорите,за тези,на които не им се чака до Понеделник.
мама ми каза само с тебе да си играяПървоначално написано от kelly _clarkson _93
после и другите споделете колко имате а между другото по коя тема писахте на есето
ONE LIFE ONE LOVE
тва беше лесно обаче
ама съм прайла ебаси дебилните грешки![]()
аз по 2-та. писах че в опита си да направя торта съм направила пожар в кухнятаПървоначално написано от kalinadelinda
обаче имаше думи, които исках да използвам ама не ги знаех и затва ги заменях с други не толкова подходящи думи ии не стана мн добре
+ тва и граматично нз колко е вярно
охх не искам да ни ги връщат бее
![]()
i az po 2 az puk sum zapalila tigan s maznina za6to li nikoj ne e pisal 4e e zaspal s fas w usta![]()
ONE LIFE ONE LOVE
втората тема каква беше - пожар в кухнята или някъв инцидент ...![]()
"Човек не обича истински, ако не обича вечно."
Еврипид
Aз също писах по вторатал Тя първата във второ условно трябвало да се пише или в сегашно. Аз писах, че някаква птица ми откраднала закуската и се блъснала в един прозорец обаче го направих много дълго и на ново го започнах, защото ако било над 110 думи или под 70 се анулирало![]()
.
йее и аз чакамМИ нз ако някой знае отг-те да кажи къде има ма аз нз.. Иначе за тоя изпит не е анонимно.Само след 7ми е
![]()
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Абе глупости беПървоначално написано от kelly _clarkson _93
Там в условието си пише ,че тряя да е в рамките м/у 130-150
А мойту не ги броих ма май станаха 200
![]()
![]()
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..