.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Мега фен Аватара на Spider4eto

Проблем с подмишниците

Здравейте, нека ви опиша моя проблем. Понеже вече е лято и нормално като всеки човек се потя доста повече, затова си взех един от дезодорантите Рексона(оня зеления с алое май) и естествено винаги си пръскам дезодоранта на измити подмишници, и на 20 см разстояние(както пише на опаковката). Един ден обаче много се бях разбързала и си пръснах от дезодоранта почти до подмишниците. 5 минути ме щипеше и сърбеше много гадно. И сега кожата на подмишниците ми е няква червена и грапава, много гадна. Та дали ще помогне някакво кремче(Здраве например) или е по-добре да отида при личната да ми даде направление за кожен

Град
    Okinawa

Re: Проблем с подмишниците

В кво се вкарвате и вие...
    нищо ти няма!
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Супер фен
    Град
    Варна
    Според мен и крема ще те оправи, това е само някакво раздразнение на кожата, съмняваме да е чак за кожен.
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

проблема е, че си седи така от 3 седмици вече, мислех че от само себе си ще се махне ам няма никаква промяна

Град
    в лайната!
    използвай крема ако ли не земи вари при личната тя ше ти каже

ooo ami shtom tolkova dulgo vreme stoi taka moje da idehs na kojen :P nihsty nqma da ti stane ako otidesh smisul nishty ne gybish taka 4e ako iskash otidi

Крем Здраве оправя всичко,но там кожата е много по-чувствителна а и е наранена чрез химикали,така че може и да не помогне.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

от опит глава не боли,не смяташ ли

Ем , според мен не е толкова сериозно . Аз като си епилирам мишниците и нали там кожата е много чувствителна и много ме боли след обезкосмяване . Като се намажа с крем "Здраве" ми минава почти веднага , така че ще ти препоръчам него . Със сигурност ще ти помогне !

Такам намазах с крем Здраве, утре пак, други ден пак, ако няма промяна ще ходя при личната

Град
    София
    Аз вече ползвам дезодоранти само за приятна миризма на дрехите
    Перфектното за мен решение е на Рексона стик -
    http://ecx.images-amazon.com/images/...500_SS130_.jpg
    Smile!?

Отиди направо на дерматолог.

Оооо..ще ти падне кожата Заминавай по най-бързия начин на дерматолог!!!!!
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

nishto ti nqma az kato malka si bqh prasnala dezedorant na shiqta ot mnogo blizko (1 sm) i mi se poqvi kafqvo petno ama samo go mazah s kremche ejko bejko (endo detcko) i se opravih ama beshe smeshno zashtoto maikami si pomisli che sam se izgorila sas zapalka
    Мечтаех...за добро или зло...
    Намерих теб,но аз се изгубих.

Просто кожата е раздразнена.Ако е по-продължително отиди при кожен

Цитирай Първоначално написано от fenkatakrisi952
    Просто кожата е раздразнена.Ако е по-продължително отиди при кожен
    +1

Стиковете са мн по - добри от рол-он-ите или спрейовете... Не дразнят кожата, предпазват от изпотяване и някои имат и омекотяващ ефект.. Пробвай на "Dove". Аз лично съм мн доволна от него.
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си