- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-противното и грубо нещо казано или извършено по време..
... на половия акт ?
Дайте да видим сега колко груб може да бъде един сексуален партньор ?
...въобръжение ще има със сигурност![]()
Да тръгне да се качва отгоре ти (смисъл да ти седне един вид)и да се изцвъка върху теб...
очаквах нещо по-брутално от теб, вземайки предвид изказването ти по темата "най-милото нещо бла бла..."Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти кфо искаш да мине с танк през ташаците ти ли?
Клецат си се... и по едно време.. свършват 2-та и след 1-2 мин 1 от партньорите се изпърдява като копеле и замирисва на лучец![]()
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Аааа може и да е по - зле. Качва се за ездачката и той се изпищява: Аааааа, мани са с тоя дебел гъз, ма, сплеска ми хуя!![]()
![]()
![]()
едно от гадните и крайно неподходящи неща, които могат да ти се случат е нещо като: на партньора ти му звъни телефона и след като очевидно са го питали "какво правиш?" той да отговори "амииии нищо, седя тука". да не останете с впечатление, че искам да кажа, че отговора трябва да е "правя секс" (и etc)
"Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце мед.... и това са две гърненца мед" - каза Мечо Пух и си облиза лапичката ...
Аз съм звъняла на най - добрия ми приятел докато клецаше най - добрата ми приятелка, защото спешно ми трябваше помощ (загубих се в собствения си град). Ако знаете колко ме псуваха на другия ден в даскало.Първоначално написано от silence93
![]()
![]()
![]()
![]()
pravqt analen i neq q hvane razstroistfo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
babity, ти си била в трудна ситуация, ама си е странно![]()
"Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце мед.... и това са две гърненца мед" - каза Мечо Пух и си облиза лапичката ...
mesto da ti metnat sperma na gardite ti ti mqtat laina po korema
-Скъпи телефона ти звъни
-Не, скъпа няма такова нещо!
-Ама нещо вибрира
-Е, са...нема само ти да се кефиш, я!
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Брутално е да правиш секс с някой и през това време да си мислиш за някой друг и да си представяш него, или патньора ти да го прави. Мен много би ме заболяло...
Сестра пита брат си който излиза навън:
- Бате, къде отиваш?
- Отивам да свалям гаджета - отвръща братът.
- Ама за какво ти са гаджета като можеш да правиш секс и с мен?
Брат й се съгласил и я подхванал и когато свършили сестрата рекла:
- Боже, бате, та ти си по-добър и от баща ни!
- И мама така казва.
ОМГ ти ме разбивашПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
![]()
хахахах..
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
НННЕЕЕЕ нееее ахахахахаПървоначално написано от My`OwN
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пффф да бе, аз даже не бях забелязала, че се клецатПървоначално написано от silence93
![]()
![]()
![]()
хахахахахахПървоначално написано от xaxa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
смятай.....
awe nai gnusnoto e ako dokato macka mu prai svirka i toi da zeme da se izpardi ama qko![]()
tva e ebahti brutalnoto ili da zeme da ima 4oveka redko 6tastiq i da se pooizpusne
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
той да и прави шпакла и тя да заспи!![]()
![]()
Raise your fist!
докато правят анален тя да не се удържи и да си изака капачката от дезедорант, която и е заседнала докато маструбира..
абе най-гадно си е той да свърши малко преди тебе и да не може да продължи![]()
Да, това е гадноПървоначално написано от Sigrina
![]()
![]()
Робинята на Quench