- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-противното и грубо нещо казано или извършено по време..
Don't worry be ГНУСИ![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
едно от гадните и крайно неподходящи неща, които могат да ти се случат е нещо като: на партньора ти му звъни телефона и след като очевидно са го питали "какво правиш?" той да отговори "амииии нищо, седя тука". да не останете с впечатление, че искам да кажа, че отговора трябва да е "правя секс"
i na men puk mi se e slu4valo dokato se sexame s moq i da mu zvunne tela i dokato me opuva si vdiga tela, kudeto otse6ta e maika mu (koqto az ne poznavam vse o6te) i tq kato go pita ''kvo pravi6?'' i toi vika:'' ami ko da praq, eba Plamito"prosto nz kak sum se 4uvstvala...jenata koi znae kvo si misli za men
![]()
![]()
![]()
лелелеле много смях с тия коментари просто ме разбихте![]()
![]()
![]()
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
milo ela ti otgore 4e se izmorih
![]()
а на някого да му се е случвало, точно когато ви е най-кеф и нз къде се намирате от въздуда, да звънне телефона и да се окаже че звъни бившата му приятелка?![]()
![]()
be a good boy!!!
onaq mu osira uq, a toi q opikava cqlata.. i sled tva drujno pardqt pod nebetoПървоначално написано от Yallama
![]()
Малките, хотелски легла от който ти стърчат краката. Тя отгоре изведнъж се обръща настрани и се чува "БЛЯЯЯЯЯЯЯЯ" и "Повърнах от водката"![]()