- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Блондинки или брюнетки?
..изрусени брюнеткиПървоначално написано от cool_girl_9103
Брюнетки.
Рядко русо момиче може да ми хареса.И това се е случвало, но мнооооого рядко.
Авторке:Дишай спокойно брюнетките рулез![]()
perhidroleni blondinki sus pishni formi i prilepnali kojeni drehi ne po visoki ot metur i 60![]()
![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Предпочитам момиче, което да не е лигла и да пише правилно на български език!
Приятелкат ми е 75брюнетка/25руса
По темата аз сам натуралното каквото и да е то![]()
БРИОНЕТКИ !!!!!Първоначално написано от cool_girl_9103
При мен е закон.....със блондинка до сега не съм си има вземане-даване.....По-принцип повече впечатление ми правят брионетките....
Няма значение цвета на косата,ама да е хубава поне :P
БЪЛГАРСКИ ЕЗИК !!!!Първоначално написано от pet_14
Последно?Първоначално написано от cool_girl_9103
HEP is not style! HEP is my life!
На етажи ли я разделяш?Първоначално написано от yaggi_v-power
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
брюнетки повече, не съм много голям фен на блондинките като кукли ми изглеждат мн еднообразно такова.... а аз търся момиче не кукла брюнетки РуУлззз![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
xax a spored vas : da si boqdi6a li kosata 4erna ... estestveniq mi cvqt e kafqv ????????
kosata mi e svetlokestenqva nqkoi mi kazvat 4e sam blondinka drugi 4e sam brunetka az kva sam nemoga da razbera vupreki 4e za mene nqma nishto ryso v kosata mi![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Русите са по-редки затова са по-желани уж.
Ако брюнетките бяха по-малко от русите, те щяха да са дъ бест.
Всичко зависи от излъчването.
Брюнетките изглеждат по сладки и красиви, а русите по-перверзни.
Това е според мен.
Всичко е на момента и на какъв кеф си.
Лично мен много ме дразнят русите или най-вече изрусените като вземат да парадират, че са по-по-най.. много са ми тъпи.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
az puk moga da kaja samo 4e sum izrusena (estestveniqt cvqt mi e tumno kestenqv), no ni6to ne zavisi ot kosatadaje sum na mnenie 4e istori4eskite blondinki, koito sa tupi, s golqmo samo4uvstvie sa ve4e tezi brionetki ! poznavam mn takiva i sum ubedena v tova ! prosto da li si blondinka ili brionetka e da se naprai6 v cvqt koito ti otiva, nqma nikakva filisofiq
Брюнетки направо ПОЛУДЯВАМ като ги видя
Lord Give Me A Sign
червенокосите никаде ли не се класират![]()
Samе shit... different way
да повече се харесват русите но аз понеже съм брюнетка смятам че те са по загадъчни.аа и това не е важно с ква коса си друго се забелязва..
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
червенокоси!!! има нещо перверзно в тях![]()
м/удругото имам чувството, че от отговорите в тази тема има значение дали ще се боядисаш или не... почти жалко е![]()
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
Къса червена коса...![]()
русите момичета по рядко се срещат и може би затова правят по силно впечатление но косата не е важна,важни са лицето характера и прочие
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Tiger~RulZ:
тоя как е?
Блондинки