- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПОМОГНЕТЕ МИ СПЕШНО СОС СОС СОС
ЗНАЧИ МИНАЛАТА СЕДМИЦА СПАХ С ГАДЖЕТО СИ ЗА 16 ПЪТ НО НЕЩО СЕ ОБАРКА И НЕЗНАМ КАКВО СТАНА ЗНАМ ЧЕ НЕЩО НЕ Е НАРЕД А ТОВА МЕ ПОДЛУДЯВА ИЗПЕРКАХ ДАЛИ Е БРЕМЕННААААА!!??
Офф.
1. Какво е станало?
2. Кон да те ебе, че спамиш.
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Ем И СТАНА ТЯ ЧЕ СКЪСА С МЕНЕ СЪС СМС БЕЗ ДА МИ КАЖЕ НИЩО И АЗ СЕГА СИ ТАРСЯ НОВО НО СЕ ЧУДЯ ЗАЩО СКЪСА С МЕН ДА ЛИ НЕ Е ЗАБРЕМЕНИЯЛА ИЛКИ АКАОВА ЗАЩОТО СКАСА С МЕН ТОЧНО ДЕН СЛЕД СЕКСА НИ1!!
какво се е объркало бре![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
хахахах
кажи поне ко стана![]()
Ако беше бременна, щеше да ти го изкара през носа, или да те принуди после това дете да го гледашмай не мислиш със правилната глава...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
А пък и е трудно да разбере дали е бременна ,само един ден след това...![]()
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Стана така, че се навъдиха много ненужни потребители, които да спамят, а няма никой, който да може да ни отърве от тях. Дотогава форумът ще се задръства с боклуци.Първоначално написано от haterkata
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
благодариа ти страсно много успокоиме сега мога да си тарся ново гадже без да меме естрахПървоначално написано от eveto_xx
![]()
еми начи имаш нужда от некой урок.Първоначално написано от pomo6tplz
Ебаси... чувал съм гаджето да не е доволно, ама да си толко зле, че чак да те скъса... DAaaaaamn..![]()
на къде отива светът...![]()
![]()
приеми го като за чао и кой от къде еПървоначално написано от pomo6tplz
![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
sigorno ne i e haresalo![]()
какво исказ да каджис в смс пишеше немога повече да съм с теб и всеки ден да тръпна дали ще те няма!! затова пачрво ми хрумна бебе!!Първоначално написано от jony
Не разбрах въпроса...
хахаха MoOnLiGhT_ShAdOw нали знаеш че не ми дреме кво мислиш![]()
молиа ниакои да закуцхи темата ецхе благоадрени на добрие и свесни потребители разбрах цхе ниама за какво да се ртревоза а другите смапери да си гледат рабготата
оба4е pomo6tplz пуска6 много яки теми оба4е преди6ната за тя харесва ли ме по ми допада:P
![]()
ONE LIFE ONE LOVE
тва кво общо има бе ти луТ ли си ?Първоначално написано от pomo6tplz
и by the way научи се да пишеш !Първоначално написано от pomo6tplz
spokoino tq qvno e imala osnovatelna prichina da skusa s teb, a ne zaradi sex-a
не моля ви не така сурово тудно е да пи6е6 с боксьорски ръкавициПървоначално написано от BHuMaTeJ|eH*
![]()
ONE LIFE ONE LOVE