Сега завършвам 8 клас и имам страшни разправий с един даскал по алгебра. Той човека горкия тая математика го е побъркала. Значи в началото на 2-я срок започна да ми вика и да ме обижда че съм бавна и некви такива (аз не смятам че е така защото почти всички задачи си ги разбирам но той усилено ме убеждава че аз съм тъпа). започнах да не му обръщам внимание в часовете да не пиша и секви такива. Той ми се ядоса още повече. Сега за края на годината ми е добавил две 4-ки от некви тъпи тестове дет задачите не са за 8 клас. Един ден тъкмо излизаше от стаята и тела ми звъни и аз викам ало и то доста силно се получи. През това време той беше казал: "Господине защо няма да ни изпитвате повече да си поправим оценките?" той ме посочи с пръст и каза "Те заради те тва те".След това започна да обижда целия клас и ни каза че сме бавно развиващи се. Много се ядосах и се чуда как да го забъкна и по некъв начин да го прецакам требва да ми помогнете да му спретна номер !!! Мерси че прочетойте всичко това!!!