.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Не ми дава да взема лаптопа! :O

Значи.. баща ми за РД-то ми купи лаптоп (миналата година към края).
    Аз това лято (както винаги) ще прекарам повечето от времето си в село. Е, не е някакво супермалко и ограничено от света, дори е градче, но аз съм свикнала да му казвам село. Та за мен ще е много трудно да пребивавам там без комп, там нямам приятели (край нас са все нек'ви тъпи лапетии). И сега, когато имам лаптоп, се надявах да мога да го взема на село и да си включа нет там за 2 месеца (има!). Баща ми обаче казва НЕ, НЕ и НЕ. Вика, че щели да ми свият лаптопа (вилата е пълна с туристи). Казвах му: "Ако трябва, ще стоя вкъщи цял ден и няма да излизам само за да го пазя! А и имам ключ!", но той пааак не е съгласен. |-( Не ми се ходи в тъпата вечно заета зала. Как да го убедя?! Ако трябва, ще заравям лаптопа в земята само и само мир да има и да е на безопасно място.

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    pone ima zala a az na selo det e na 30 min p1t s laptopa si xodq ama sq drygata mi baba dadi v d4 da ma zima da xodin v xlevene [to e do love4]i s s1mnqvam 4e maika 6e mi dade da go zema.nai malko 4e dotam smenqme vlakove avtobysi................. mn kofti e tva.za tvowe yspokoenie 1 fr mi kaza 4e si e slojila skype na tela verno zima pari ama pone e ne6to
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от my baby love
    pone ima zala a az na selo det e na 30 min p1t s laptopa si xodq ama sq drygata mi baba dadi v d4 da ma zima da xodin v xlevene [to e do love4]i s s1mnqvam 4e maika 6e mi dade da go zema.nai malko 4e dotam smenqme vlakove avtobysi................. mn kofti e tva.za tvowe yspokoenie 1 fr mi kaza 4e si e slojila skype na tela verno zima pari ama pone e ne6to
    скайпа на телефона е преебана работа, и аз преди имах, но не ми хареса и го изтрих. По темата, поговори си сериозно с баща ти и му кажи , че просто няма какво друго да правиш и ще изтъпееш

^ Той точно от това се притеснява. Че съм щяла да кисна все на компа, да не си преместя з**ника от там и накрая да окьоравея. Блааах.

Бе кат' гледам явно ежеседмично ще се прехвърлям по линията град-село. xS

застраховай си го бре ..
    аз . къде ли не го мъкна ..
    даже имам нет и в тоалетната вече
    16.07.08 Parkour и Free Run
    Перник 19 часа пред пощата
    Който има какво да покаже да заповяда
    PSJ RuLz

maleeeeeeeeeeee nqma da ymresh bez laptopa dishala si vse pak predi da ti go kupi bashtati sega pak shte dishash nali ti kazah nqma da ymresh
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Пф голяма работа че ще си без лаптоп. Вместо да се ровиш из нета няколко дена, вземи и прочети нещо което ще ти трябва за другата година
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Супер фен Аватара на zero
    @my baby love
    Да неби да се казваш Яница ?
    Май те познавам (ако на снимката си ти де...)

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Да ти имам проблемите,честно!
    няма да умреш 10 дена без интернет
    Don't worry, be happy!

хммм според мен по добре книжка си вземи .. малко да се поизолираш от света да останеш на саме с мислите си .. винаги съм искала да отида така някъде както се казва "на село" .. без комп без нищо за известно време .. не е кои знае какво без лаптопа.. ако толкова ти е зор говори с него и му кажи че щом ти го е подарил значи си е твои ... и да не се притеснява няма да седиш много ... абе аз не съм добра в тези неща .. само да кажа нещо (особено на тати) и веднага ме реже

Град
    София
    Кофти..
    Опитай се да му обясниш, че няма какво да правиш там и без това, и че компа е едно от малкото забавления там.
    Пък ако не успееш си вземи някоя интересна книжка..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си