.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Абе да питам аз...

Абе да питам на теста по бел ше иам към 39-40 точки... ( мн слабо )
    ама преразказа го направих много добре... ква ли оценка ше имам поне 5 ш вържа ли

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Абе 40 точки не са малко, спокойно А за преразказа можеш да провериш колко имаш горе-долу ако имаш някакъв справочник, в който са написани критериите за оценяване.
    mindscan

Доклкото знам формулата е z(това са точките ти от преразказа+тези от теста)x0.04+2.
    Ако на теста имаш 40 точки,а на преразказа максимума 25 става 40+25=65x0.04=2.6+2=4.6.
    Това ти е максимума.
    Успех ;]

[color=black]Emrine amade kalbim
    İster yak ister sevindir
    G

малко са.. аз повечето въпроси от нечетене и притеснение съм ги объркал ся ма е малко яд ама карай..

на преразказа иначе мисля , че ще вържа 20-25 точки... правописни грешки нямах направих план... сяка точка на нов ред 2 пръста навътре ... Изобщо сичко ми беше подредено и пунктуацията сложих нз..

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Спокйно, има хора, които нио не са написали, нямаш особена конкуренция. Ти къде искаш да влизаш?
    mindscan

ем аз искам в някоя езикова да вляза ама.. с тия резултати.. нека мине математиката па ще видим

абе не си прави такива сметки,'щото и аз уж преразкааза го напрайх много добре,пък изобщо не излезна така
    даже обратното

Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    абе не си прави такива сметки,'щото и аз уж преразкааза го напрайх много добре,пък изобщо не излезна така
    даже обратното
    Аз очаквам и неочакваното :P просто се надявам да имам по висока оценка

Град
    Варна
    Ето,проличава си,че притеснението е враг номер едно... Дано да си се справила добре с преразказа,защото резултата от теста е наистина слаб.А формулата още на никого не е известна.Ще решават колко точки за каква оценка,след като проверят всички работи и разберат какви са средните точки...мн объркано го обясних,но на никого не е известна скалата за оценяване.Може да почакаш до 3ти и да се молиш за по-висока оценка.

A life without love is like a year without summer.

I'm krisi_bep

и само да кажа че съм момче иначе мерси , че си каза мнението .. полезно ми беше

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от LostInMe
    и само да кажа че съм момче иначе мерси , че си каза мнението .. полезно ми беше
    аа извинявай

A life without love is like a year without summer.

I'm krisi_bep

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Оооо...щом си момче,значи не се притеснявай толкова!При вас конкуренцията е много по-малка. ...

Град
    SoFiAaAaAa
    awee spx az kato kandidatstvax minalata godina na testa imax 28 tochki i nakraq ocenkata mi beshe 5.714 a i oshte poveche che si momche.... nishto lichno de

Цитирай Първоначално написано от b3b3_j0
    awee spx az kato kandidatstvax minalata godina na testa imax 28 tochki i nakraq ocenkata mi beshe 5.714 a i oshte poveche che si momche.... nishto lichno de
    как така 28 точки и оценка 5,70 хмм?

Град
    Скитосвам по улиците
    Щом си момче тази оценка май те устройва...Ще можеш и в езикова и където искаш стига и по математика да ти е малко по височка...
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

В баловете на всяка гимназия пише какъв е балът за момчета/девойки .
    На някои места балът е еднакъв и за двата пола,но на места балът на момчетата е по-нисък => с по-нисък резултат от момичетата => имаш по-голям шанс...
    Така е,момчета,момичета...Критер ите за момичета са по-високи,защото...хмм ние сме по-умни

Повече от фен Аватара на kotence_91
    Град
    на Луната :)

Re: Абе да питам аз...

Абе да питам на теста по бел ше иам към 39-40 точки... ( мн слабо )
    ама преразказа го направих много добре... ква ли оценка ше имам поне 5 ш вържа ли
    Споко, аз влязох в езиковата ни с две 3-ки Не знам за вашите гимназии какви са оценките за влизане, ама тука е лесно

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Ако смятаме по другата формула (к+68 ):28 След като имаш 40 точки на теста и ако смятаме с максимума за преразказа 25 точки , се получава да имаш 65 точки . От тук (65+68 ):28=133:28=4.75 . Maксималната оценка , която можеш да имаш е 4.75

ще имам 40 и няколко точки... 42 мисля , че защото нали там където беше подложно изречението сиг ще ми дадът една точка защото аз писах със подчинено допълнително , а това е масова грешка..
    и на още едно там дето имаше 2 думи да се пишат аз написах само 1та и там ще ми дадат 1 още и ше ги събера повече..

имам ли 5 ще е супер стига ми..

emi mogat li da ti zemat to4ki ot prerazkazaa >?

Цитирай Първоначално написано от LiLGrizzly
    emi mogat li da ti zemat to4ki ot prerazkazaa >?
    според мен на преразказа се справих НЗ!

абе дано да си се справил,'щото 39-40 точки не е много добре ://

ama mogat li da zemat to4ki ot prerazkaza ????
    smisul ima6 ot testa da re4em 45 to4ki mogat li da ti zemat ot tqh.. 6oto si se izdanil na prerazkaza ?

Фен
    Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от LiLGrizzly
    ama mogat li da zemat to4ki ot prerazkaza ????
    smisul ima6 ot testa da re4em 45 to4ki mogat li da ti zemat ot tqh.. 6oto si se izdanil na prerazkaza ?

доколкото разбирам това което питаш ... не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си