.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Изложих се като кифладжия

Днес бях на плаж с мои съученици. Станаха 2 лоши неща - изгорях много лошо и се изложих много лошо. Става дума за това, че по едно време докато си седях на шезлонга, на 2 - 3 метра от мен едно момиче си свали сутиена пред нейната приятелка (сигурно за привличане на вниманието) и започна да си върти задника в такт с музиката. Само като го видях това дупе как се клати и направо изтрещях. За нула броки се надървих и естествено ме видяха... Опитах се да се прикрия, като бегом се насочих към басейна и скочих вътре, но беше късно. Такива подигравки получих, че направо ми се дорева - като отидох до тоалетната веднага изразиха съмнение, че съм си бил чекии... Никога досега не съм бил с момиче и не знам защо така се получи. На 15 години съм.

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Ми още неможеш да го контролираш тоя малкия..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Град
    Deathland
    To si e normalno ama SPOX ... a otnosno podigravkite skoro 6te otminat
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
    ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
    LoVe YoU sOoOoOo MuCh...

Супер фен Аватара на pinki
    ааа щом е била такава реакцията от твоя страна значи си нормален
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

btw ne e sme6no tvoite priqteli sa pedali tva 6ti kaja

nqma ni6to sramno, nenormalno i podigravatelno v tova. normalen si, spoko!

nqma ni6to sramno, nenormalno i podigravatelno v tova. normalen si, spoko!

ne go slu6ai toq moje da e 1 ot priqtelite ti... po dobre se pazi ot tqh pedali sa kazvam ti

Що не им каза че на теб поне ти става за разлика от на тях и некфи такиа и в такиа случаи не се оставяй да бъдеш подиграван, а обърни това в твоя полза като ги изкраш тях смешните.По темата тва АБСОЛЮТНО НОРМАЛНО и моа да ти кажа че на гаджето ми му става само като заговориме за секс така че им еби маиката на тея нещастници. Намерили и те за кво да сде подиграват. ПУУу чак и аз се ядосах начии кви идиоти има ...
    FuCk U ALL :*

ЧаЛгА'ФеНоВе :*

Град
    в лайната!
    пф твойте приятели са олигофрени

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Съгласен съм педали.
    (бтв я кажи къде са тия мацки със свалените сутиени)
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Няма кфо да се косиш... ще ти мине... нормално си е тфа да ти се вдикна папаляшника от вида на пресни меки напърчени млекоцентралки... на 5 санта от тебе а това че са те видели... ае са голем срам... и онея тфойте приятели че са те базикали е ОЩЕ па по нормално... треа гавра да става.. Никой мъж не е безразличен към някоя гола мацка... е ако не е 3 възраст и неможе да вдигне знамето
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Re: Изложих се като кифладжия

Цитирай Първоначално написано от HYPERDICK
    Днес бях на плаж с мои съученици. Станаха 2 лоши неща - изгорях много лошо и се изложих много лошо. Става дума за това, че по едно време докато си седях на шезлонга, на 2 - 3 метра от мен едно момиче си свали сутиена пред нейната приятелка (сигурно за привличане на вниманието) и започна да си върти задника в такт с музиката. Само като го видях това дупе как се клати и направо изтрещях. За нула броки се надървих и естествено ме видяха... Опитах се да се прикрия, като бегом се насочих към басейна и скочих вътре, но беше късно. Такива подигравки получих, че направо ми се дорева - като отидох до тоалетната веднага изразиха съмнение, че съм си бил чекии... Никога досега не съм бил с момиче и не знам защо така се получи. На 15 години съм.
    казваш им 4е на теб ти става защото имаш нещо там долу и че щом са го забелязали зна4и е по-голям от техните гъзмет
    ONE LIFE ONE LOVE

Град
    L.A. \ Moscow
    и сега да ти е по лесно са усра сам във форума!

спокойно ше мине тоя период!
    Raise your fist!

Град
    Ha MopeTo (sun)
    като започнеш "да бъдеш с момиче/момичета" ще се радваш,че ти става.тогава пак си поговорете с тези твои приятели
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Цитирай Първоначално написано от kifli4ka__ctraxx
    Що не им каза че на теб поне ти става за разлика от на тях и некфи такиа и в такиа случаи не се оставяй да бъдеш подиграван, а обърни това в твоя полза като ги изкраш тях смешните.По темата тва АБСОЛЮТНО НОРМАЛНО и моа да ти кажа че на гаджето ми му става само като заговориме за секс така че им еби маиката на тея нещастници. Намерили и те за кво да сде подиграват. ПУУу чак и аз се ядосах начии кви идиоти има ...
    +1

Най-добрата защита е нападението
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    при мама
    Ти се радвай,че ти е станал само на тебе.....ти тря да им се подиграваш на тях.
    Споко
    ;]

Хаха е що да ти се подиграват Ний кат са саберем само момчета на плажа и кат ги видим такиа мн ясно,че ше се надървяме....
    Пуснато на: Съб Юни 21, 2008 10:50 pm Заглавие:
    Ми още неможеш да го контролираш тоя малкия.. Neutral Neutral
    Трудно се контролира звяра кат пред тебе има някво яко момиче и,ако ги прави тия уха

Super glupava postupka ostrana na momichetata..da ti se izsmeqt sled kato zaslujavat na tqh da se smeqt..razsublichane ..i to za kurventiq..mani mani A shto se otnasq za teb..pich ne se prit..nqkoi den i na tqh shte se vurne :P
    Те ми се смееха , защото съм различна..Аз ще им се смея , защото са еднакви!!

Град
    в съня на елфите
    спр си е нормално...даже те са за подигравки,че не им става от такива неща...те са съмнителните...

Te kato ti sa sa izsmqli momi4etata taka, 6to ne im vikna vednaga "Kvo sa smeete we, napraih vi kompliment!" :P

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Цитирай Първоначално написано от kifli4ka__ctraxx
    +1

Най-добрата защита е нападението

Напълно съм съгласна !
    Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ти се радвай, че си го надървил
    пссст..

Цитирай Първоначално написано от _BombShell_
    Ти се радвай, че си го надървил

ЯЯЯЯяя фенче на ЛП! Хай, братко

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от zanik
    Хаха е що да ти се подиграват Ний кат са саберем само момчета на плажа и кат ги видим такиа мн ясно,че ше се надървяме....
    Пуснато на: Съб Юни 21, 2008 10:50 pm Заглавие:
    Ми още неможеш да го контролираш тоя малкия.. Neutral Neutral
    Трудно се контролира звяра кат пред тебе има някво яко момиче и,ако ги прави тия уха
    Знам .. затова го казах ..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си