- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помагат ли хапчетата (противозачатъчните) ?
От рода на Ескапеле някой знае ли има ли случей на изпито хапче примерно до 2-рия ден и да е забременяло момичето или жената изобщо има ли такива случей и хапчето ли не е помогнало или нее пито както трябва или някъкви други проблеми е имало примерно здравословни
ще се радвам да чуя мнението Ви
90 и няк0лко про е вероятността да раб0ти, 0станалите няк0лко пр0 са случаите, к0гат0 не помага
Първоначално написано от Say It Right
добре де тогава кой ще виновен
и след колко време и как може да се разбере помогнало ли е и какво се прави ако нее
а някой чувал ли е за случей да нее помогнало
то има срокове т.е ако в рамките до 24 4аса ги изпиеш 6анса е 90% казвам горе-долу щото не съм чел усилено...след 36 4аса е 75% и некви ей такия тоест колкото по-бързо го изпиеш толкова по-малък шанса да забременееш,но внимавай и се консултирай с лекар щото прекалено дългото използване на тия хапчета може да доведат до други проблеми като безплодност...така че аз те съветвам ползвай си гума и това е...
Ами няма виновен и невинен,просто не винаги действа и можеш да попаднеш не в 90 и няколкото процента,а в останалите... То това хапче не ти дава никаква гаранция,просто е опит да не стане бебеАко толкова много искаш инфо за някой на когото не му е подействало-ето: http://forum.bg-mamma.com/index.php?...742.msg4708989 прочети поста на Lyubimka. Няма как понякога и така става,надяваме се всичко да е наред при теб.Направи си тест,при 1-2 дни закъснение на цикъла ще ти даде верен резутат
![]()
Аз лично съм пила няколко пъти (при скъсан презерватив) и ми подейства хапчето..явно имам късмет![]()
Ескапел не е противозачатъчно. То е спешен контрацептив. Противозачатъчните хапчета са съвсем различно нещо и помагат. Ескапел, дори изпит на 5-тата минуто след акта, не ти дава 100% сигурност!
kak razbira6 dali e pomognalo li? pravi6 si test?Първоначално написано от coyote147
![]()