- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Къде ще прекарате лятнатя ваканция?
Ми, вкъщи, от време навреме на лозето на баба ми... Нищо специално.![]()
Леле, като гледам по-голямата част нейде из чужбина ще си прекара лятото.. и се отчайвам още повече, като знам, че моята ваканция не се очертава да бъде особено интересна.
На първо време да ми минат изпитите и да си видя резултатите, още отсега ме гложди отвътре.. Та, след това ще отида при баба ми на балкан, където по време на престоя си ще трябва да вляза в ролята на звероукротител (братовчедите ми ще са там.. ). В най-добрия случай после съм на море във Варна.
You are broken, I can fix you...
амиии цяло лято ще съм в Германия.....
В неделя си вземам куфарчето , самолетчето и айдее........![]()
lqtoto ve4e nastapi i lqtnata vakanciq prekarvam pri roditelite si v holandia.minaloto lqto pak bqh tuk i mn mi haresa.jalkoto e ,4e ,mi lipsvat mn hora
Руса кукличка
утре заминавам на бачкане в слън4ев бряг 4ак до 20 ноември
еми аз съм от Бургас,така че съм си на море но след изпитите ще бъда в слънчев бряг за малко (въпреки че не мога да го понасям) и после може би ще прекарам остатъка от юли в Китен.После с нашите Август може би някъде
през юли най-вероятно ще отидем с наще за няколко дена на Банкя и после при нащи роднини на една вила ама не е мн сигурно. а през август- на море на Варна
аз пък цял юли ще се скъсам да бачкам,
пък после ще видим,
най-вероятно ще ходя до приморско за десетина дена на море и после ще ходиме с приятели на село да се размазваме.
Сигурно първо ще съм си на село,после на мореИ след като се върна от морето ще купонясваме с приятели
![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
След 2 седмици заминавам за Испания
Юли и август ще работя.
Септември ще си почина малко,на почивка няма да ходя никъде.
maleee kato se setq 4e sme vakanciq i napravo iztrupvam ... awe qko useshtane :P mi si stoq tuke na Pleven na more shte hodq i nz oba4e ne e sigurno dali shte hodq na selo
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
В Испания.. до края на септември
Я, кажете има ли някой, който ще ходи във Валенсия или района там![]()
You are a sell out
But you couldn't even do that right
So your price tag has been slashed
And now you're chillin' on a half priced clearance rack
В Шумен ще бъда за седмица,май и ще ходя до Варна,Велико Търново може и до някой друг град.Има време.
London Tipton
Ще ходя на море сигурно,пък после ще работя![]()
we give it all.
na moreeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
това лято съм на 2 сватби-в Румъния и Турция..
ще ходя на море в Мармарисслед това обмислям дали да ходя в Анталия..но не мисля и накрая ще мина през Благоевград и като цяло,това е
![]()
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
Салоу - Испания
аз съм си от бургас и няма да ходя на море,но ще ходя до германия в края на лятото при моята бест френд...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Do kraq na meseca rabota,drugiq mesec shte posvetq na priqtelite si,puk Avgust sum na morence i Berlin da posreshtna mamchetoooo![]()
~Remember,remember...25th of November~
На море в Созопол![]()
Животът е пътешествие,а не крайна цел.
Аеросмит
Ми в родния ми град може да отида и на почивка някаде нз нищо още не се знае :P
Аз си оставам тука в БелгияТрябва да работя през лятото
![]()
Значи:![]()
![]()
![]()
Като излязат оценките от изпитите,ще ходя при баба и дядо за близо месец...
После съм на море в Китен...
После мисля да ходя за 2-3 дена до Русе...ама има време.То тва се очертава да е Август вече.
После пак отивам при баба и дядо.
Това е.![]()
Ами аз ше ходя на море след кат си видя резултатите от изпитите и ме приемат някъде. А иначе ще си седя ф къщи.