- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Къде ще прекарате лятнатя ваканция?
Ми тука си оставам на мореНЦевече 21 бани имам.. моРе тРениРовКи НапиваниЯ ;
![]()
еми ще изчакам да видя къде са ме приели да уча и после ще ходя в родния си, невероятен, любим мой град Русе, ще стоя там около месец при баба, вуйчо, вуйна и братовчед ми. Ще видя приятелите си там и се надявам да бъде супер!!!!!!
После от русе ще отскочим някъде на море за 4,5 дена и се връщаме обратно в града, който живея. После следват мнооооого рождени дни на приятели, забавления, басейни и село.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Аз вчера се върнах - бях на палатка, сега чакам сестра ми да се върне и с нея ще ходим малко на плаж, събота и неделя съм на екскурзия, след това малко на село и не знам, може и нещо друго да изкочи... Лятото предпочитам да ходя на планина малко, защото живея на морето.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Ами скоро заминавам за седмица при нашите в Бургас, че не съм ги виждала 4 месеца.После отивам в апартамента ни на Слънчев Бряг (самаа
) .. ии ще се върна към началото на септември, почвам подготовки и записвания на частни уроци
![]()
Преди няколко дни се върнах от екскурзия в чужбина,
началото на август заминавам на море с наще и там ще се засека с приятели, после като се върна имам да изпращам най-добрият ми приятел-Връща се в Америка..., после може да отида малко при братовчедите в Сърбия, трябва да отскоча и до Мездра-там са баба и дядо, че много са се затъжили за моя милост.Страхотно лято имам.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
По пейкитеЕми главно в София , и след това на море и после почва даскалото .. ех колко бързо минава ваканцията
![]()
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Eми първо ще отида до морето с наште и после на село при приятелите ми.
В Атина си я прекарах ваканцията при баба и дядо абее беше ВЪРХААА!!!!!!![]()
![]()
![]()
To infinity and beyond.