.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Град
    Велико Търново

Прическа за бала

utre mi e bala i nqkoi moje li da mi predloji nqkakva pri4eska,ne6to po-tineidjarsko mersi predvaritelno...

т.7
    krem4et0
    Руса кукличка

отиди на фризьор!

az se bqh izpravila i samo v korenite na vafli za obem i poneje moita kosa e malko inata i si znaeh 4e nqma da sedi da kajem ot 7 do 12 predi da q hvana s presata pryskam lak iztormozih q malko ama tq e sviknala se pak q izpravqm seki den imah i jylta pandelaka i mn qko si be6e. a ako iska6 ne6to po oficialno moje6 ot gore da q topira6 ot strani izdyrpa6 s 4erni fibi a otzad kvoto stane da go hvane6 s hubava 6nolka i tva koeto otsne da "visi" da si go topira6 nagore i lak stava sy6to mn gotinka!

aide uspeh
    НеМа нАчИн Да нЕмА НаЧиН!!!

http://fun.vestnik24.com/simagochi/mani4et0

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Рибена кост-стилно и семпло.

Град
    Добрич :o)
    Абе..стига с тоя бал..бал не е ли САМО след 12 клас или в днешно време и след 7ми,8ми му викат така!?

Супер фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
    Абе..стига с тоя бал..бал не е ли САМО след 12 клас или в днешно време и след 7ми,8ми му викат така!?
    Ами май вече всички се изживяват като абитуриенти... Аз като се сетя като завършихме 7ми клас си отидох най-обикновено без спец прически и тем подобни.
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    По света и у нас :)
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Да ви сера и на тъпите балове!Какво ми се вживявате все едно сте абитуриенти
    +1

Град
    PlOvdiV-mAinA
    еми то не може да се нарече истински бал,но аз като заварших 8 клас което беше преди няколко седмици бяхме си резервирали една голяма маса в един ресторант и си наехме ди джей и всички бяхме с прически и с роклички някои с панталони ,и си прекарахме супер весело ,но големия бал си е след 12 клас :P
    Веднъж попитали един философ какво е любовта, а той отговорил моментално "Висша степен измама", но след като се поразмислил малко казал "Любовта е да дадеш властта на един човек да те унищожи и да си сигурен, че той няма да го направи"

Цитирай Първоначално написано от sodomicdream
    отиди на фризьор!
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си