- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прическа за бала
utre mi e bala i nqkoi moje li da mi predloji nqkakva pri4eska,ne6to po-tineidjarskomersi predvaritelno...
т.7
krem4et0
Руса кукличка
az se bqh izpravila i samo v korenite na vafli za obem i poneje moita kosa e malko inata i si znaeh 4e nqma da sedi da kajem ot 7 do 12 predi da q hvana s presata pryskam lak iztormozih q malko ama tq e sviknala se pak q izpravqm seki denimah i jylta pandelaka i mn qko si be6e. a ako iska6 ne6to po oficialno moje6 ot gore da q topira6 ot strani izdyrpa6 s 4erni fibi a otzad kvoto stane da go hvane6 s hubava 6nolka i tva koeto otsne da "visi" da si go topira6 nagore i lak stava sy6to mn gotinka!
aide uspeh![]()
Абе..стига с тоя бал..бал не е ли САМО след 12 клас или в днешно време и след 7ми,8ми му викат така!?
Ами май вече всички се изживяват като абитуриенти... Аз като се сетя като завършихме 7ми клас си отидох най-обикновено без спец прически и тем подобни.Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
еми то не може да се нарече истински бал,но аз като заварших 8 клас което беше преди няколко седмицибяхме си резервирали една голяма маса в един ресторант и си наехме ди джей и всички бяхме с прически и с роклички някои с панталони ,и си прекарахме супер весело ,но големия бал си е след 12 клас :P
![]()
Веднъж попитали един философ какво е любовта, а той отговорил моментално "Висша степен измама", но след като се поразмислил малко казал "Любовта е да дадеш властта на един човек да те унищожи и да си сигурен, че той няма да го направи"
+1Първоначално написано от sodomicdream