- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- отново за първия път....
Другите са те посъветвали много добре. Не знам какво да добавя освен- ПАЗЕТЕ СЕ... и първия и следващите пътиА това за болката, не знам при теб как ще е, зависи много и от момчето и от това дали ще си спокойна и отпусната. Преживяването си заслужава!
Кръвта (ако избощо я има) ще е много малко. А притеснението от голотата ще се изпари след първия ти път
Все пак щом се обичате ще си простите по някой и друг недостатък, защото няма идеални хора. Успехи, мила и да пишеш как е минало
(ако не ти се струва прекалено лично де )
BсИчkO Ce BPъЩа...
Ако толкова те е срам от това да се покажеш гола пред него няма как трябва да го превъзмогнеш, но за по лесно наистина направете го на тъмно стига да имате тази възможност. За болката не се притеснявай - да има я, но при всеки е различна, а и от нея не се умира. Освен това той ще е внимателен ако те заболи много спирате и толкова. А за кръста спокойно и аз си представях, че едва ли не ще шурне като река и ще омаца всичко наоколо - няма такава опасност. Има но не е толкова много после се измиваш и готово. Успех!![]()
zna4i kolkoto i da te e sram nastoqvai da se e pogrijil dobre za teb smisal dobre da te vazbudi i da e nejen zadaljitelno togava nqma ti puka za bolkata pak i nqma da te boli mn mn badi sigurnaza golotata sa6to ne se pritesnqvai vs mom4e se radva na golo tqlo a i ne vqrvam da si Kvazimodo
i treto kravta.. razli4no e pri vsi4ki ako se pritesnqvate za 4ar6afite moje da si slojite edna karpa otdolo tova 6te pomogne i zadaljitelno izpolzvaite prezervativ
USPEH![]()
Спри да мислиш и всичко ще е ок. Ще те боли за мн кратко време, после още ще ти е странно, но яко. Кръвта хич няма да я усетиш, ако въшбще има. Първо пробвайте френска(не е гадно...)и отново- НЕ МИСЛИ!(това само ще те побърква през цялото време.
1.Опитайте на тъмно, и мен си ме беше малко срам от краката, но после се осъзнах , че това са глупости...Първоначално написано от alex_91
2.Боли повече, ако си много тясна...И продължава да те боли след това,поради тази причина.
3.При мен лично кръв имаше чак като се прибра у нас, като ходих да пишкам , и не беше много![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
извинявам се за изключително тъпия въпрос,но как да разбера,зали съм тяснаПървоначално написано от eveto_xx
абе не сме ли всички тесни преди да почнем да правим секс?
все-пак един тампон или 1-2 пръста не биха ме разширили кой знае колко...
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Дам, само че някой сме по-тесни заради самата структура на тялото ни, и не се оправяме и след 10тия път....
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
аз пак да попитам....сега мога ли да разбера някак,дали съм тясна или не....btw има ли значение слабата фигура?Първоначално написано от eveto_xx
Ами всички са тесни преди да правят секс, след това вече можеш да разбереш дали си повече, или по-малко![]()
I az sum v sa6toto polojenie . I me e sram da se sableka pred nego moje biza6toto kogato si obezkosmqvam triagalnika i posle zapo4vat da mi rastat kosmite podkojno i stava kato pap4ici , kak da gi predotvratq ?
Ами не ги бръсни, ходи на козметикда ти ги скубнат...Първите пъти боли, но свикваш послеПървоначално написано от Care_me_away
![]()
this thread delivers.Първоначално написано от jony
по темата:
Прекалено много мислиш. Ако си решила да го направиш... ок... но дотук с мисленето
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СПРИ ДА МИСЛИШ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ако мислиш по време на акта... от това не само ще те боли повече ами и целия кеф ще си отиде на вятъра...
за това много момичета казват, че кефа започва след няколко пъти... защото мислят излишно
"ох... дали ми забеляза подкожните косъмчета" "ох дано ми се обади утре" " ох да не ме мисли за курва" бла-бла-бла-бла...
докато ви минат всичките тези неща през главата и цялата история е свършила...
повярвай ми... ако не му е за стотни път... пича ще се радва, че е с момиче и въобще няма да му мисли за косъмчета.... ДА ще ти се обади(винаги искаме още).... НЕ не те мисли за курва....
отдай се на момента!!!
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
xaxa i kato te vidi gola kfo ? ti si edinstvenata i nepovtorima gola jena ...![]()
червенаПървоначално написано от alex_91
Първоначално написано от alex_91
Mila ne se pritesnqvai....
1-vo nqma kakvo da te pritesnqva golotata,vseki e minal prez tova..taka moje da se sblijite oshte poveche (primerno)
2-ro nqma kak da ne boli,no pri vseki e razlichno...nqkoi gi boli poveche drugi po malko...turpi se spokoino i shte ti mine burzo
i 3-to kruuvta teche sled tova i moje da e dve kapki ili puk se edno ti e doshlo...zavisi kakto veche kazah i ne samo az pri vseki e razlichno...
No ne e bolka za ymirane...ako ti e tolko pritesneno ydari edno malko ili golqmo :P i deistvai...prosto se otpusni..sama kazvash che edva li shte sreshtnesh po-podhodqshto momcheSamo trqbva da se otpusnesh i da mu imash doverie..drugoto ostavi na nego :P
Aide yspeh
)
Първоначално написано от aqweR
хех,отговорът ти ми хареса,особено последната част
П.С. Благодаря на всички за изчерпателната инфо![]()