- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Водоустойчива спирала?
ами... иска ми се да си взема някяква водоустойчива спирала но проблема е че нз какваpls препоръчайте ми някоя ако кажете и цена просто сте златни
мс предварително
мисля,че Телескопик беше водоустойчива..поне аз съм много доволна от нея и до сега не ми се е размавала..струва 20лв, но пък си заслужава /поне според мен/
Pendulum - Blood sugar (music)~
Има една в новия каталог на Орифлейм към 5-6лв,но не съм я пробвала.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Avon и Oriflame предлагат разнообразие от водоустойчиви спирали, до към 10 лв, но ако държиш на по-качествена марка, ще трябва да поразгледаш и по магазините. не забравяй обаче да съчетаеш водоустойчивата спирала със съответното й почистващо мляко, защото поне аз много трудно я махам.![]()
+1Първоначално написано от fiama
![]()
мисля че ейвън имат една много хубава от серията Color trend
Моята водоустойчива е IMPALA много е добра5 и нещо е :P
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
В каталога на Орифлейм има една, но не съм я използвала и не знам дали е добра.
А също така пак на Орифлейм имаше един водоустойчив топ пласт, който нанасяш върху твоята си спирала. Това е едно доста практично решение. Можеш да разгледаш каталога и на www.oriflame.bg . Надявам се да съм ти била полезна.![]()
ami az li4no polzvam ot 2 godini na maxfactor more lashes i sym mn dovolna ... ne pomnq kolko be6e... ama mn mi haresva![]()
Ами водоустойчива спирала съм ползвала.Сега съм с водоустойчива на Мейбълин Ню Йорк .Като модел е стара,но е добра,върши хубава работа,като цяло съм доволна от нея
заповядай и снимка:
Дано съм ти помогнала.П.С спиралата струва 12 лв,но оправдава парите.
Имала съм такава и чак сега разбирам че е водоустойчива.Първоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
Ама не бях много доволна де...слепваше ми миглите...бтв аз си я взимах за 9 лева от "Ивел"
![]()
Ами пише "waterpoof",значи е водоустойчива.Е,не може без да се слепва,и аз искам да се гримирам,както по рекламите,но не става.хмм,защо лиПървоначално написано от Dark~Illusion
![]()
Различни продавачи-различни цени.Някои обичат да слагат умопомрачаваща надценка.
![]()
![]()
Oriflame Lash Sensitive Mascara. Много съм доволна от нея,не само че е водоустойчива,ами и не ми слепва миглите защото е с малка четчица.
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?