.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Супер фен Аватара на girl91

Може ли да се образуват стрии от...

Може ли да се появят стрии от тесни в ханша дънки?
    Аз имам стрии и не мога да разбера от какво са се получили. Аз до колкото знам се получават, когато си бил примерно слаб и надебелееш или обратното, а аз не сам била никога дебела.

Еми мисля,че не...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Може да се получат и от бързия растеж ..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Цитирай Първоначално написано от Puky
    Може да се получат и от бързия растеж ..
    Не сам пораснала въобще от миналата година.
    Миналата година септември месец си купих едни дънки, които бяха мн тесни в талията.. мислех, че ще се разширят, но не се разшриха. След като ги носех забелязах, че има стрии... не е възможно да ги имам от преди, защото все щях да забележа... особено като ходих на море.

Град
    Не мисля , че от дънките биха се получили .. Но за растежа съм сигурна , че могат да се получат ..
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Град
    Нямам предвит само на височина ... а и кокалите и ако примерно около ханша си качила някво кило или си свалила рязко , се образува..
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Около ханша не съм качила някое кило.. а и казах, че нито съм надебелявала, нито съм отслабвала, от няколко години си седя на едни и същи килограми.

ами освен от рязко качване или смъкване на кг може да се получат и от много разпъжане на кожата, но не мисля че може от тесните дънки да са....

Цитирай Първоначално написано от cvetelinaaa
    ами освен от рязко качване или смъкване на кг може да се получат и от много разпъжане на кожата, но не мисля че може от тесните дънки да са....
    От какво може да се получи това разтягане на кожата освен качване на килограми?

Цитирай Първоначално написано от girl91
    Цитирай Първоначално написано от cvetelinaaa
    От какво може да се получи това разтягане на кожата освен качване на килограми?
    am to si e do samata koja moji da ne si napalnqvala ili otaslabvala prosto kojata ti da ne e dostat1chno stegnata i se poluchavat strii men mi se poluchiha 6toto sfalih dosta no i predi da sfalq pak si imah po g1rba i mi kazaha (dermatolog che e ot barziq raztej ) gadnoito e 4e ne se mahat mn kofti ne6to sa az f nachaloto mn stradah 4e imam ama ve4e ne im obrashtam mn vnimanie 6toto supp3r mn hora imat
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Знам, че много хора имат, но не се успокоявам с това. Взех си едно крем4е и един масажор, но маи с тях няма да се махнат. Интересно ми е колко пари струва да се премахнат с лазер или с нещо друго.

Град
    Цитирай Първоначално написано от girl91
    Знам, че много хора имат, но не се успокоявам с това. Взех си едно крем4е и един масажор, но маи с тях няма да се махнат. Интересно ми е колко пари струва да се премахнат с лазер или с нещо друго.
    Недей с такива технологии .. пробвай с крем няколко месеца може да се премахнат ..
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Град
    Бургас
    кфа е тас болка от тес стрий бе нищо няма ти стане и да ги имаш не си единствена не си 1ва нит последна баси хората и аз имам ама с кфот и да мажа няма са махнат даже момчета имат
    OnLy God CaN Judge Me !

стриите представляват нацепена кожа... така че драгааа, помисли малко деее...аааа и още една информацийка ще ти дам..стриите избледняват с времето няма смисъл от лазери..амааа все пак ти си преценяш
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    Цитирай Първоначално написано от PoLiToOo
    стриите представляват нацепена кожа... така че драгааа, помисли малко деее...аааа и още една информацийка ще ти дам..стриите избледняват с времето няма смисъл от лазери..амааа все пак ти си преценяш

molq??? striite se lekuvat! ako gi ostavish taka..nqma da izbledneqt,a shte se vloshat!!

po temata...kazaha ti veche i wse pak nqma zna4enie ot kakvo sa izleznali,prosto zapo4ni da izpolzvash nqkakyv krem za tova ne6to
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

hottie
    Guest
    Не знам дали е причина. Със сигурно се получава целулит от много тесни дрехи, а за стрии не знам.. има някаква логика може би. Но със сигърност пий много вода и се мажи с крем за да не ти се изсушава кожата и да не се стига до стрии!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си