- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- От каква народност са родителите ви?
Всичко от родата ми са Българи
Никой не предава фронта![]()
Just do it ...
българи
Моите са българи (за добро или за лошо) ама аз мн бих искала да имам малко испанска кръв.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
и моите са българи
maika mi e bulgarka a ba6ta mi e bil napolovina ot Finlandiq i Norvegiq
az nz kakva sum![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Ми според мен трябва да се чувстваш българка и си такава. Помисли си това, че имаш по 25% финландска и норвежка кръв прави ли те финландко-норвежка? При положение, че най-малкото имаш повече българска кръв. Аз съм познавал българи, които имат по-малко българска кръв, отколкото друга в жилите си, но пак са се чувствали българи и това, че имат и друга кръв в жилите си по никакъв начин не им е пречело да се чувстват само българи. Ето ще ти дам дори един подобен пример. Във форума пише едно момиче, българка от сръбско-руски произход, която обаче се счита и се чувства изцяло за българка.Първоначално написано от justme__
az ne se 4uvstvam bulgarkaПървоначално написано от kristo
ne sum rodena tuk nito prili4am na bulgarka![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Ами че какво търсиш в България, щом хем не си етническа българка, хем не се чувстваш българка. Айде, има българи с определен процент небългарска кръв, които обаче се чувстват българи, тях ги подкрепям. Имам такива приятели, които са си за мен 100% българи и хич не ми пука, че имали малко не-българска кръв. Но такива, които ядете от хляба на България и не се чувствате българи, ми напуснете тази държава. Нямаме нужда от такива като вас. Включително и от "българи", чистокръвни, които обаче се срамуват от това, че са такива. Еми прав им път, това за мен не са никакви българи.Първоначално написано от justme__
Az kazah ce sum cist bulgarin, no tova ne e taka zastoto maika e ot edna susedna drzava, no dori s neia bulgarskata mi krv e okolo 60% taka ce hem se cuvstvam bulgarin, hem sum s bulgarska krv!Първоначално написано от kristo
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
Сите са българи![]()
И двамата са българи![]()
Бъди такъв какъвто си защото на света има достатачно други хора.
Аз съм българка и от страна на майка ми и баща ми, но пастрока ми е аржентинец и сестра ми е наполовина българка, наполовина аржентинка.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
И двамата са българи![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
maika mi e b1lgarka a ba6ta mi e b1lgarin a az s1m b1lgarin![]()
+1Първоначално написано от Presli
![]()
Българи
I mama i tati sa bulgari,ei kak si gi obi4kam(raznejih se)![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Cqloto mi semeistvo sme armenci.100% armenska kruv.
![]()