- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- От каква народност са родителите ви?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Първоначално написано от DarkTemplar
Моите също (:

Баща ми е Англичанин, майка ми е Българка, но не живея на нито едно от двете места

Баща ми е германец , а майка ми e българка.
пра дядо ми е бил 1 осма грък, а вс друго и българско
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Майка ми е българка а баща ми е наполовин грък.
There's no such thing as too much Supernatural!
There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!
Българи, и двамата.
Но в момента живея с 2-рия си баща ,който е Грък.
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Първоначално написано от Presli
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.

...
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
Българи.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!

Първоначално написано от crazyteengirl

Аз съм на 100% Българка.
Стори ми се странно че има много хора тук които смятат че Българите не трябва да излизат с чужденици. Не живея в България. Имала съм гаджета от Австрия, Германия, Англия и Шотландия, но с Българин не съм излизала. В България момчетата са или някакви гейчета дето си бръснат краката и си оформят веждичките повече от мен, или някакви метъли дето си пускат косата по дълго от мен, или някакви луди скинари. Е, извинявайте, ама момчетата с които съм излизала са много по стойностни, и докато Българските момчета не са на ниво, масово ще има момичета които бягат от вас и си намират такива. Курва щели да ме наричат защото съм излизала с други националности както каза един тук. Айде, оправете се малко пък тогава може и да видим.
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3

^^^ Ти вярваш ли си ми кажи само-гейчета били и си бръснели не знам кво си. Германците, англичаните, французите и прочее не са- така ли
Много обичам подобни коментари-еди кои си са такива, другите са най-арни
Аре вземете малко да погледнете отвъд върха на носа си

Ми не, не са. На всичкото от горе знаят как да се държат с момиче. Ест, има всякакви, но тези с които съм излизала никога не биха използвали думата 'курва' за да опишат момиче. Нещо което е често явление при нашите момчета. Също не са гейчета, не си оформят веждите и не си бръснат косата и не се водят по мненията на другите. Жалко, при толкова хубави Българки, да не можете да го оценитеПървоначално написано от Sarge
. Нашите момичета са наистина най хубави, покажете че ги заслужавате вместо да им викате курви щото ходят с момчета които им дават света, и не ги е страх да имат собствен стил и мнения.
Fight Club <3
Всъщност в случая е замесено нещо много по-голямо от това какви са едните, какви са другите, кой какво ти дава и това, че те е заболял гъза, че някой те е нарекъл курва.Първоначално написано от FataMorgana
Но след като принизяваш цялото мъжко съсловие на собствената си нация, не очаквам и да го разбереш. Това какво означава за теб национална принадлежност и доколко далеч можеш да отидеш в името и, не може и да се обясни с думи. То е по-скоро емоция. Или я усещаш, или не.
Аз не бих ходил с чужденка. Противоестествено ми е. Някои неща не могат и не трябва да се смесват.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Първоначално написано от FataMorgana
Мда, веднага ти повярвах. То просто ти ЛИЧИ, че не знаеш какво искаш, ама хванала някакъв нашенски мачо, той я нарекъл не знам как си и сега-всички сме такива. Ама както каза и PainMonopoly няма да зацепиш за какво иде реч, така че си ходи с чуждестранните си гаджета, хвърли им се на врата, като се омъжиш за някои, вземи гражданство и си заживей във въпросната страна. Определено от такива индивиди нямаме нужда.

Всъщност в случая е замесено нещо много по-голямо от това какви са едните, какви са другите, кой какво ти дава и това, че те е заболял гъза, че някой те е нарекъл к***а.
Но след като принизяваш цялото мъжко съсловие на собствената си нация, не очаквам и да го разбереш. Това какво означава за теб национална принадлежност и доколко далеч можеш да отидеш в името и, не може и да се обясни с думи. То е по-скоро емоция. Или я усещаш, или не.
Аз не бих ходил с чужденка. Противоестествено ми е. Някои неща не могат и не трябва да се смесват.[/quote]
Ето зареди такива манталитети България е в това положение. Само вие сте прави, и ако излизаш с някой друг не изпитваш 'национална принадлежност'. Дам, само дето половината ми приятели тук са се влюбили в България само като ми слушат думите. Аз си обичам държавата. Прав си, не всички са такива, просто видях в тази тема отвратиетлни неща и запалих.
Хора, как може да сте толкова тесно скроени бе? Тва е 21 век, вий не можете да си представите да излизате с чужденка! Защото не показвало националност! Грънци! Обвинявам окаяното състояние на образованието в България за това ви мнение.
А имаме нужда точно от индивиди които не търпят мачовци. Не, не съм излизала с 'мачо'. Била съм с Български момчета които са ок. Но, масово имат много да напредват. Като за начало да спрат да бъдат толово тясно скроени. В такава държава с такъж манталитет, прогрес няма да видите, и ще ви тъпчат всички докато не си отворите малко очите.[/quote]
Fight Club <3

А и...могат и са се смесвали. Многократно. Аз съм пример за това.
Fight Club <3

Маце, хайде престани да пишеш бисери. Отишла в чужбина и си мисли, че вече е над всички. Отделно и стила ти на писане е доста евтин, така че се "кротни" малко. Всеки си решава сам за себе си какво ще прави и с кого ще излиза. И не знам за кой път да ти го повторя-не можеш да окачествяваш цялата българска нация под общ знаменател. Даже и критики-държавата това била, образованието онакова било-ами върни се след като завършиш и направи принос за развитието на родината си бе! Ама не, сега ще кажеш нещо, че ти е по-изгодно да стоиш в чужбина.....типичният провинциален манталитет. Не се опитвай да ми противоречиш даже, наясно съм какво ще ми отвърнеш. Затова и почти не комуникирам с българи в чужбина-от кол и въже имам чувството че са се пръкнали след приемането на страната ни в ЕС

Моля? Провинционален? Аз съм живяла по голямата част от живота си в един от най- бързо развиващите градове в света. София е едно село, пълно със тесно скроени селяндури като теб. Извинявай че ти казах точно каво и има на наща държава. Ама хайде отречи го де. И не, не съм над всички, но е факт че съм много над теб защото не деля хората на това от където ИДВАТ. И вече ти казах че нямах предвид всички в последния си пост, а само че са масово тесно скроени необразовани селяндури които не знаят за какво става въпрос, малко като теб . И така е, имам прост стил на писане. Защо? Защото от втори клас не съм била в Българско училище и контакт с Българи имам веднъж годишно, лятото. Ако искаш на английски да ти говоря за да видиш изтънчен стил на писане, добре. Ама на дали ще ме разбереш. Също, ако си 'националист' няма да страниш от Българите в чужбина.
И не, няма да се върна в България, където хората са озлобени и разочаровани от живота песимисти. Защо да се заточа на такова място където под носа ви корумпирани политици си прибират милионите и вий нищо не правите? И където децата ми един ден няма да получат никакво образование? Аз обичам страната си, мразя държавата.
Fight Club <3

Мисля да прекратя спора за "изтънченият стил" и къде си израстнала-това не ме интересува. Само ще приключа с 1 изречение-където и да отидеш, винаги ще личи откъде идваш, а от корените си НИКОГА няма да можеш да се отделиш. Виждам, че се опитваш, загубена кауза е. И да, оптимист съм, че България ще се оправи, понеже аз не съм толкова нагъл като теб и бих приложил, това, което съм научил в чужбина в родната ми страна. Това е направил баща ми, това ще направя и аз някои ден. Колкото и да е скапана държавата, ни е родина! Не съм националист, по-скоро политическата ми ориентация клони към социал-демократите. Но нека не говорим за политика, понеже твоите възгледи ги видях вече в една друга тема......

Айде моля ти се да не ми изопачаваш думите. Никъде не съм казала че имам намерение да се отделям от корените си. Аз съм горда че съм Българка и не пропускам шанс да похваля българската култура и храна, по кое разбра че искам да се 'отделя'? И няма да се оправи. Малко са хората които биха направили нещо по въпроса. Прекалено малко. Интересно ми е в коя тема, аз политическата ми ориентация не съм дискутирала.Първоначално написано от Sarge
Fight Club <3
Боже, спрете да се карате... гейчета и мухали ги има от вскякакви народности, така и свестни момчета ги им от всякакви народности. Наистина положението в България не е розово, но това не значи че трябва да говорим колко лошо е там,защото има държви където е мн по–зле. Който иска да работи и е учил има нужната упориост и качества и в България и на всякъде може да успее. За жалост в Бг има мн хора без образование и искат да работят някаква работа, да седят и нищо да не правят и на края на месеца да получат пари и точно повечето които отиват в чужбина са такива, разбира се не всички. Българският народ мисли мн песимистично и е недоволен от всичко вески политик, ми Бойко Борисов какво не му харесвате, нали вие го избрахте? В чужбина наистина човек може да се реализира по–лесно, но не ми разправяйте че там (тук) е по-хубаво, образованието е пъти по-зле. В Бг се получава доста добро образование. И в чужбина хората са по тъпи. Бъдете горди че сте Българи, ако искате живейте в чужбина, ако искате в България,но винаги бъдете горди с нея и не казвайте лоши думи за нея.
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
FataMorgana и Sarge да стига толкова флууд!
майка ми е 50 българка 50 рускиня, баща ми българин
И от двете страни съм чиста българка, и в двата рода няма турци или други.Гордея се с това.