Ох,това сиг е 3тата тема за едно момче която пиша... Мн го харесвах,после мн повече и той мен явно,после реших че няма смисъл и се опитах да го забравя,после като го видях отново реших че е невъзможно,по-късно пак исках да го забравя и така общо взето доста пъти.... Преди 2 седмици реших да му кажа че го харесвам,защото няма да го виждам повече... Да,ама той беше заминал за чужбина и през тези 2 седмици с енахъсвах,нахъсвах и реших д аму кажа днес като го видя.... Хубаво,ама той ми се обади днес сутринта "да ме чуе как съм" и от дума на дума,на майтап го питах дали съм му липсвала.... той каза да...липсваше ми лиготията ти И на мене ми стана едно такова гадно....че дори по телефона на майтап не ми каза че съм му липсвала... просто ми стана кофти.... И сега размишлявам и се чудя да му кажа ли че го харесвам,може би това е единственият начин да разбера,но.... все още се чудя.... аз може да реша да му кажа,но се чудя как да му го кажа... Моля ви ,дайте ми някои идеи..не такива "просто му кажи" щото ше му кажа...искам д ави питам как..как да започна тая тема че да му кажа.... какво да кажа... Мерси предварително!