- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обичате ли да правите орална любов?
Мила моя, всеки е така. Свирките са дар от бога според мен, направо, не мога ако не ми правят, но и аз обичам да лижа момичето, да не кажа че ми е мания, просто обичам да вкуся женатаПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
))
Нямах предвид твоя пост, просто изказвам мнението си. И btw не ми се карайПървоначално написано от Friend_witH_Benefit
![]()
И аз мн обичам:P![]()
То,всъщност,не е голяма философия да правиш орална любов(освен ако не си скапан идиот,разбира се).Аз лично повече обичам да правя.Смятам правенето на свирки за нещо,някак си,неуважително към момичето с което съм.Е,не че ако иска,ще откажа,ама въпроса е,че не бих я карал.
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
nevqrvam da ima takiva da neobi4at ,az li4no obyjavam nai ve4e na men da mi pravqtПървоначално написано от PlAmSsSsS
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
ISKAM TEПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Присъединявам се.Доплъвам само ... че го правя рядко.Първоначално написано от rozova_lady
А първо да се научиш да пишеш, пък после да правиш свирки ..Първоначално написано от bebeT00
mindscan
Страшно мн обичам да правя свирки.. Един от бившите ми даже ми викаше Hoover![]()
![]()
![]()
![]()
Стойка 69 ми е любима!!!
Според мен е ужасно тъпа и неудобна(засега де)
Никога не се знае дали мнението няма да се смени : )
А за оралната любов.. Аз обичам да правя орална любов и съм правила много пъти,но само на един човек. Опира до любов и отношение. Едва ли на всеки мой приятел ще "плюнча винтила"
Странното е, че не давам мен да ме лижат. Струва ми се гадно, но виж с пръсти можеЗа съжаление съм имала в живота си само 2 авера, единия беше този който много обичах (
) и с него си правихме всичко, а другия беше много зле с ръцете (за разлика от първия) и даже искаше да ме лиже пък какъвто беше некадърник, ааа не мерси, да си слага езика там.
Важно е да знаете какво правите. Лизането е изкуство, беше казал един дъртак в сайт за споделяне
Свирката не е кой знае какво, аз поне моя го подлудявах (едно време)
А причината да не давам орална е, че ме е страх да не е зле този който ми я прави, да не ме олигави, а и просто ми се струва гадно!
Иначе аз обичам да правя!
Е момчето, което обичах в 69 не си използва много добре езика, пх. Поне го биваше в ръчичките (оох!) и любенето и така.
А следващия само по начина по който ми пипаше вагината ми се виждаше АНТИ-ПРО.
Еми гадно си ми е, и тва е.
Освен това трябва бая да го обичам тоя човек.
А теб не те знам къв си, но ми се струва че малко хора умеят изкуството "излизване". Не ми се ще да попадна на някакъв тъпак и да се чудя какво да правя докато умирам от скука и т.н.
Недай си пък боже, ако попадна на ужасно много добър - много се изморявам от удоволствието (поне с пръстите е така,а оня беше БАШМАЙСТОР) и имам чувството че не мога да издържа...
И такива ми ти работи...
мне много мне мързи
No matter where you go, there they are...
aha, qsnoami o6te ne6to da pitam momi4etata- davate li da vi svur6vat v ustencata i posle da gultata?
![]()
![]()
6toto na men puk mi haresva, a da ne govorim za mom4eto mi
![]()
![]()
![]()
![]()
garantiram 4e po tozi na4in 6te go nakarate da otka4i ot kef
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НЯМА такива!!!Първоначално написано от PlAmSsSsS
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
nikak ne obi4am da pravq![]()
![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
Обожавам.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
mmmm lizaneto i pri dvamata e neshto mnogo qkoooo :P :P :P
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
+ 6432962973562 ии това за усмивката след това .. ммммПървоначално написано от 6okolad4e
![]()
Обожавам да го гледам така ..
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
delete