- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обичате ли да правите орална любов?
според мен тва си е чисто унижение и за двамата,който както иска да го приема ама хич не ме кефи...мнението си е мнение![]()
не чакай някой ден, а пробвай!Първоначално написано от Adurna
дори и да не е взаимно понякога,и аз обичам да му доставям това удоволствие
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
много ме кефи да го правя на приятеля ми(макар4е е било много малко пъти),но някакси когато той ми прави(веднъж е било,тъй като още сме в на4алото на сексуалните ни отношения) нищо не по4увствах и се притесних,4е той се е уморил за 2.3 мин..и го спрях...ама той беше един усмихнат,ама аз пак нищо не усетих..ама карай има време да се поправи
![]()
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
ми просто не може да те лиже, както не могат доста ама дооооста младежи, иначе тях си ги възбужда мисълта да лигавят там деПървоначално написано от neshtastno^vliubena
тва обаче не значи че знаят как да доставят наслада с езика си.
поне аз като се ровичкам в сайтове за по-възрастни.. лизането си е изкуство и рядко някой хлапак може да го прави както трябва че да те побърка.. то затва нищо не си усетила (а на мен веднъж като ми правиха си ми беше откровено гадно и умирах от скука)
така че, момчета, старайте се![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Има нещо вярно. заради това или заради нещо друго обожавам френската любов. личи си, че той влага огромно желланиеу, старание, а аз отвръщам с невъобразимо количество сокчета по него и невероятни оргазми.....Но определено не бих правила френска любов на някой, който не обичам, още по-малко бих му дала да ми прави. за мен това е далеч по-интимно от секса и изисква истинска интимност между двамата, желание за себераздаване, липса на егоизъм......Понякога не мога да свърша да кажем 20 минути и го моля да спре, защото се познавам, че нещо ме тревожи, пренапряга или разсейва. Въпреки това той не спира, а е в неудобна поза и постоянно действие. Нещо такова е и когато аз действам........първото охкане, което той издава е божествен и само заради него си струва......обичам да правя френска любов. Изпитвала съм оргазми докато той свършва в устата ми без никаква физическа намеса, определено ми доставя удоволствие от това да му е хубаво.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Първоначално написано от jghgh
офф...де да знам може и за първи път да го прави...правил е секс,но дали е правил френска нз..оба4е мн се старае мом4ето,а пък и на мен ми беше за първи път и предполагам затва не можах да усетя нищо...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Дамм мн обичам да правя,а още повече обичам докато го правя да чувам реплики като: "Страхотна си" ,"Много си добра" т.е. да ми показва ,че му харесва-това ме мотивира да го правя с ощ по-голямо желание![]()
da obicham,obicham da gledam kak me gleda i kak go darja v rycete si kogato sma go hvanala za topkite,xaresva mi kak pogleda mu stava perverzen kogato pyha prystite si v men...OBICHAM da me podludqva!!
Поучих се от грешките си,сега ги правя по-добре!!
Обичам,разбира се. Даже мацката ми като излезе от банята след малко направо ще кляка с отворена уста.Първоначално написано от PlAmSsSsS
![]()
Ето така би изглеждала сексуалната ми мечта:
http://www.redtube.com/9860
МНОГООО!!!!! мале като почне да стене и да гърчи в ръцете ми от кеф и полудявам
![]()
samnqvame nqkoi da kaje ,4e neobi4aПървоначално написано от PlAmSsSsS
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti