- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако имам възможност да:
Ако имам възможност да напия момиче и да правя секс с нея докато тя е пяна, това като изнасилване ли ще се води?
Например и ако не ми е гадже а просто приятелка или даже и да ми е гадже?
Ако е мъртво пияна .. Даже незнам как ще се възбудиш като тя неможе да мърда..![]()
Дат уас нат дъ куесчън
Че за кво му е на човека да я възбуждаПървоначално написано от Puky
![]()
..
По темата:Не го прави освен ако не си отчайващо грозен и няма никакъв друг шанс да видиш голо момиче ...
Знам , че това не беше въпроса .. Ама какво все едно да ръчкаш труп същото ще е.. Замисли се малко![]()
Абе то насила нищо не става, надали ще е изнасилване ако тя не се дърпа, а участва, виж ако те бута и казва не, а ти продължаваш тъй като тя малко или много е безсилна, може да се води като такова! Няма да ти направи чест такава постъпка, даже никаква, така че си дръж оная работа в гащите в такъв момент и си намери по по-различен начин партньорка за секс !
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Той да се възбуди освен ако не лъска ..Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
Офф дори не прочетох правилно какво си написала..Преди малко се събудих и сега пия кафе..Първоначално написано от Puky
![]()
Не е верно, трупа е едно такова приятно студен, стегнат много яко...Първоначално написано от Puky
Тааа по темата: Пич недей върши глупости ми седни и прочети "Война и мир" Там ще намериш отговор на въпроса си![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Първоначално написано от Puky
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ако бях пич до сега поне едно гадже щях да имам ама неПървоначално написано от jony
мн ше се накефя, тя като осъзнае ко си направил да те ступа някой неин приятел!![]()
бахти загорялото лайно...
Raise your fist!
Мери си думитеПървоначално написано от MostHated
![]()
и кат не си имал тва ли е начина беПървоначално написано от mcfe
бати мухльотоооо....и да те ободря малко...скоро гадже няма да си хванеш. х*й
![]()
еми по хубаво си вземи кукла от sex shop
![]()
Аз не бих го направил, ако ще има "екшан" нека е по взаимно желание, а не тя да е мъртво пияна.. мое мнение... иначе си е чисто чу*ане![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Първоначално написано от MostHated
10x
По-гнусно нещо не бях срещала скоро.
+1 дори шанса да бъдеш оповръщан е сведен до 0%Първоначално написано от rozova_lady
![]()
![]()