- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво бихте ме посъветвали?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Здасти на всички.Тази годиназавърших 7. клас и сега са ми изпитите.Още от 6. клас уча като побъркана и се надявам да изкарам добри оценки,а и майка ми само ме натиска да уча и ме държи като в затвор,но това е друга тема.Въпросът ми е как да накарам наще да ми купят хъски ако изкарам хубави оценки на изпитите и ме приемат в Руската гимназия в Пловдив(там искам)?Винаги съм била изпълнителната и послушна дъщеря,правя каквото ми наредят,а това да си имам куче ми е мечта от малка.Проблемът е в това,че имам 2 папагала,които аз не исках,след като умря първият,който имах - той беше всичко за мен и след като умря не исках други папагали,но наще ми купиха против волята ми.Миналата година се опитах да говоря с тях да ми купят куче,но те отказаха.Кажете как да се опитам да ги убедя,моля ви

Влез в Английската и прати много поздрави на М. Маркова
Grumpy old madman
Стига де,никой ли не се е сблъсквал с подобен проблем.Моля ви кажете

заеби ученето
заеби майка си
заеби и хъскито
заеби ги всички
покажи им кой е шефа
накарай някой да ти подари...това според мен е начинът...и моите родители са такива...но вече ги оставям просто да си плямпатПървоначално написано от great_mari

Koй би ми подарил куче за 300 лв?!Първоначално написано от kindergarden

тва тряя някой го е блъскал товарния влак.За жалост нямам роднини в чужбина например или такива,които ще ми подарат 300 лв,освен наще,но те не са съгласни да ми купят куче

Крайно, радиакално, маниалкално неподчиение.
Хъски няма да получиш ама поне ще им го начукаш
Ебавам те за хъскито ^^...тва съм го опитвал лично и се получава...в момента имам много-много кратно по голяма свобода от миналата година...а за хъскито...циклиш, циклиш, циклиш им на главата..пък ако не щат - майната им прави квото си искаш..пиене, купони, не се прибирай с дни, смени радиакално стила си на обличане...ще си правиш кефа и ще получиш огромни количества свобода...а най вероятно и доста наказания..ама след 3-4 тия път ще спрат и наказанията...ако пак не получиш хъски до няколко месеца събери си пари и си купи от магазина, нищо няма да ти кажат...и все пак не прекалявай..много :>
ПП: Не при всички родители действа, но поне аз не знам неуспешни случаи...
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb

ами поговори пак с тях и направете уговорка ако направиш нещо,което те искат от теб или ако влезеш където искаш да ти купят хъски.обещай,че ще се грижиш за него и няма да им съзадаваш главоболия.ако и това не помогне-събери пари да си го купиш и накарай някой уж да ти го паради.
Само мойте родители ли живеят в 18 век?!Вечерният ми час през лятната ваканция е 9.30,през деня НЕ мога да ходя на плаж/на центъра сприятелки.Не трябва след 8 часа да съм далеч от блока,в който живея...Кого ли заблуждавам,та аз ако закъснея с 10 мин се почват едни скандали по тела,едни наказания..а аз искам хъски да ми купят...най-накрая наистина аз ще си събера пари за хъскито,но пък тва за бягането от нас е идея,но проблема е един - нямам на кого да се подпра.Няма кой да ми даде приятелско рамо,защото приятелките ми се промениха коренно и вече не са същите-> съответно не мога да им имам доверие и такаПървоначално написано от SiegHeil

:P
Спокойно, от една порода са...но никога не е лошо да поемеш риска...просто като те накажат казваш 'Добре' и си правиш квото искаш...като ти кажат да се прибираш пак казваш 'Добре' и си правиш кво си искаш...и се пак си 7ми клас нормално да има някъкъв контрол..
Най добре пробвай първо да седнеш сериозно и да си поговориш с тях че си голям човек бла-бла искаш няква свобода и т.н..
For I am Winter born
Момиче, не се излагай. Как ще бяхаш от вкъщи? Та това е едно куче. Наистина, според описанието ти, родителите ти изглеждат параноици, но... ще търпиш... о.О
За сега, ако изкараш добри оценки на изпитите, кажи им че си го постигнала с много труд и би трябвало да имаш възнаграждение...
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Тва вече го напрайх и не подейства,а чесно казано ме е страх да поема риск,щото ако ме остаат без ключове и цял ден в нас,няма да мога да изляза,а и съм на 8 етаж следователно няма да мога да се измъкна през прозореца ЖиваПървоначално написано от SiegHeil

не бе бягането от нас е осмисляно от по-рано и не заради кучетоПървоначално написано от *-*Krisito*-*
:P ама все пак кат избягам най-мн да стана клошарка

Тва вече го напрайх и не подейства,а чесно казано ме е страх да поема риск,щото ако ме остаат без ключове и цял ден в нас,няма да мога да изляза,а и съм на 8 етаж следователно няма да мога да се измъкна през прозореца Жива
Който играе печели, който не играе не печели...може да нямаш хъски и да учиш по цял дена може и да имаш хъски и да правиш каквото си искаш ^^
А и винаги можеш да си скриеш ключовете или да направиш копие..1.50 струва..
For I am Winter born
това за копието е идея..а също така има ли вариант на първо време да пробвам нещо без своенравия и ако тогава не стане да действам?Първоначално написано от SiegHeil

това са глупости...след няколко години ще се махнеш...не си съсипвай живота...все пак сега те хранят купуват ти дрехи и простотии...потърпиПървоначално написано от great_mari

мерси на всички,които писаха в темата,но сега аз ще лягам вие можете да пиешете аз утре ще прочета
лека нощ

еми попитай ги дали ако си събереш парите ще ти вземат кучето и кажи че ше се грижиш за него те нищо няма да правят и дано се получи и аз съм имала такива проблеми обаче с декоративен заек и казах че имам парите само да ми позволят и се получи
ImA nEsHtA,kOiTo PaZq VuTrE v MeN!iMa NeShTa ,KoItO cHaKaT sVoQ dEn!ImA nEsHtA,kOiTo IsKaT sVoEtO vReMe I kOiTo SaMo BoG mOjE dA mI vZeMe!
Казах ти, провай да и макжеш че искаш повече свобода и по малко контрол..ако не стане...бой през просото..Първоначално написано от great_mari
For I am Winter born

ami vij sedni i im kaji 4e ima6 1 me4ta i se nadqva6 da bude prevurnata v realnost AKO izkara6 dobri ocenki na izpitite...4e 6te se griji6 za ku4eto/koeto znai ne e tolkoz lesno kolkoto izglejda/ i 4e mn mn mn iska6 ku4ence
a btw az mn iskah ribki ama na6te ne mi davaha 6toto imam kotka... ta subrah si pari,haresah si ribki i za rd-to mi 1 fr mi gi podari /a az se praveh na stra6no iznenadana/ i bqh happy a te nqmaha kfo da napraqt i ribkite si ostanaha i kotkata n6 ne im napravi tei 4e.. ako 1to ne mine probvai s 2roto

На 3 юли ще чакам резултатите от изпитите и след това ще ги мъчаПървоначално написано от *BaeuTy:

Те са ми казвали,че парите не са проблем,а това,че когато времето е дъждовно или рано сутрин няма да го извеждам и ще карам баща ми,което не е вярно,също така и защото като съм отишла някъде и те трябвало да се занимават с кучето..макар че то и за първия папагал говореха,че като отида някъде ще го пуснат да излети,защото бил настроен срещу тях(когато мен ме нямаше в нас,той почваше да ги хапе,да крещи и т.н.
)
Ако с оценките от изпитите не стане,ще започна друга песен -> мамо искам свобода,ако не куче,ако ми я дадат ок и след време ще си събера парите за куче и така,а ако и свобода не ми дадат - тогава почвам си права каквото поискам:P
Оиаш и си вадиш ключ от вас. Кат те накажат и те заключат се изнизваш и се прибираш точно преди тях като трябва да си личи че си била на вънка. Мноого интересно ще те гледат. Иначе т'ва с тръшкането може да не помогне, но неподчинението определено ще ти спаси положението. ГЛадна стачка, мълчАЛива стачка...и.т.н. варианти много, само желание да има
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!