- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- интересна история с един даскал
Сега завършвам 8 клас и имам страшни разправий с един даскал по алгебра. Той човека горкия тая математика го е побъркала. Значи в началото на 2-я срок започна да ми вика и да ме обижда че съм бавна и некви такива (аз не смятам че е така защото почти всички задачи си ги разбирам но той усилено ме убеждава че аз съм тъпа). започнах да не му обръщам внимание в часовете да не пиша и секви такива. Той ми се ядоса още повече. Сега за края на годината ми е добавил две 4-ки от некви тъпи тестове дет задачите не са за 8 клас. Един ден тъкмо излизаше от стаята и тела ми звъни и аз викам ало и то доста силно се получи. През това време той беше казал: "Господине защо няма да ни изпитвате повече да си поправим оценките?" той ме посочи с пръст и каза "Те заради те тва те".След това започна да обижда целия клас и ни каза че сме бавно развиващи се. Много се ядосах и се чуда как да го забъкна и по некъв начин да го прецакам требва да ми помогнете да му спретна номер !!! Мерси че прочетойте всичко това!!!![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
emi snimayte go s kamerite na telefonite si (ve4e e na moda :P)![]()
namokri my stolaama da ne e vav va6iq 4as. tova e nai ymnoto koeto mi doide. amm gledala li si animacionnite film4eta? na tam slagat edna kofa boq nad vratata i kato se otvori (nadqvam se daskalo da go naprai) 6te my se izlee nad glavata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А какво печелиш като го "прецакаш " ? Най-много той да те прецака , като те остави на поправителен , но щом не си даваш сметка за това , не е мой проблема .![]()
Обърни се към "Господари на Ефира" !По-голям номер не можеш да му спретнеш!
Оплачете се на директора.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ако знаеш целия материал на 100% се обърни към комисия..
The Spark
Това е най-правилното решение,щом смяташ ,че ви обижда несправедливо.Недейте да му правите номера,само ще му дадете повод да бъде зъл с вас.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Шут в муцуната..![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Ми говори с него..попитай го на какво се дължи арогантното му отношение към теб..извини се все пак и се опитай да го засегнеш по сравнително по-заобиколен начин..покажи му,че не е прав![]()
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х
Оплачете се на директора на училището.Даже може да го съдите за обидите,които ви нанася.Това е психическо насилие и никой няма право да постъпва така,най-малкото учител.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
И аз така мисляПървоначално написано от dark_sw
![]()
ако е кат нашата директорка едва ли ще има някакъв ефектПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
..и като нашата също..
Ако искаш да му прайш нещо мръсно по-хубу изчакай да завършиш..на мен тая по музика ми праешше проблеми и преди няколко дена с едно приятелче и счупихме прозорците..ако живее в къща и знаеш къде..късно вечер->колелата->качулките->камъните и да ви няма.. ;]
..и като нашата също..
Ако искаш да му прайш нещо мръсно по-хубу изчакай да завършиш..на мен тая по музика ми праешше проблеми и преди няколко дена с едно приятелче и счупихме прозорците..ако живее в къща и знаеш къде..късно вечер->колелата->качулките->камъните и да ви няма.. ;]
ако има на бюрото си вода или някакво питие му сипете разхлабително в негоИли гумена мишка под дневника
Ние тоя номер с мишката го спретнахме на г-жата ни по математика , защото е цербер и мрази всичко което диша и откачи
![]()
И остава само директора да обърне внимание.Ние пък имахме проблеми с даскала по изобразително и се оплакахме на класната си.Тя добре го подреди и той спря да се заяжда с нас.Мисля,че освен директора трябва да говорите и с класния.УспехПървоначално написано от Yancheto
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Нашият учител по музика е нов беше нов тази година и всеки го мразешееИии ние със сестрата му се ядосахме и преди да влезе в час му намокрихме стола (за 2-ри път,1-я път като седна си намокри гъза и имаше петно от вода и оцет
).После другия час бяхме обърнали чиновете както съм към бюрото ние ги бяхме обърнали към стената
![]()
Гледаше като насран
![]()
![]()
![]()
Беше много яко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
ot DiVaka v toq Klas (rock) : eYy hora kfi sa tiq va6te tupi idei .. tctc4yite moite preddlojenie .... daite da my spukame gymite na trabanta
) a za kraq na 12-ti Klas 6e go vkarame v bagajnika my i 6e go vozim ;] ama tfa za 12 kl 4ak ,, daite sega da po4vame s gymite ... ii se pak 1 me pritesnqva .. ;(;(;( dalii tozi trabant 6e Izdyrji o6te 4 godini .. (rofl)(rofl)
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Говорете с родителите си и директорката,по-добре е да не му правите такива номера,защото е някакси неудобно и гадно,защото после изпитвате вина и най-малко на него му е гадно,поставете се на неговото място,ако направите някоя лудория,разбирам в кръга на шегата е яко,амаа е си се получава бая гадничко.![]()
ROCK
ON!
Ние в 5 клас го бяхме направили с истинска мишка...Първоначално написано от 4eere6ka_kiss