.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

интересна история с един даскал

Сега завършвам 8 клас и имам страшни разправий с един даскал по алгебра. Той човека горкия тая математика го е побъркала. Значи в началото на 2-я срок започна да ми вика и да ме обижда че съм бавна и некви такива (аз не смятам че е така защото почти всички задачи си ги разбирам но той усилено ме убеждава че аз съм тъпа). започнах да не му обръщам внимание в часовете да не пиша и секви такива. Той ми се ядоса още повече. Сега за края на годината ми е добавил две 4-ки от некви тъпи тестове дет задачите не са за 8 клас. Един ден тъкмо излизаше от стаята и тела ми звъни и аз викам ало и то доста силно се получи. През това време той беше казал: "Господине защо няма да ни изпитвате повече да си поправим оценките?" той ме посочи с пръст и каза "Те заради те тва те".След това започна да обижда целия клас и ни каза че сме бавно развиващи се. Много се ядосах и се чуда как да го забъкна и по некъв начин да го прецакам требва да ми помогнете да му спретна номер !!! Мерси че прочетойте всичко това!!!
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

emi snimayte go s kamerite na telefonite si (ve4e e na moda :P)

namokri my stola ama da ne e vav va6iq 4as. tova e nai ymnoto koeto mi doide. amm gledala li si animacionnite film4eta? na tam slagat edna kofa boq nad vratata i kato se otvori (nadqvam se daskalo da go naprai) 6te my se izlee nad glavata

А какво печелиш като го "прецакаш " ? Най-много той да те прецака , като те остави на поправителен , но щом не си даваш сметка за това , не е мой проблема .

Обърни се към "Господари на Ефира" !По-голям номер не можеш да му спретнеш !

Оплачете се на директора.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    ако знаеш целия материал на 100% се обърни към комисия..
    The Spark

Голям фен Аватара на Yancheto
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Това е най-правилното решение,щом смяташ ,че ви обижда несправедливо.Недейте да му правите номера,само ще му дадете повод да бъде зъл с вас.

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Шут в муцуната..
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    Пловдив
    Ми говори с него..попитай го на какво се дължи арогантното му отношение към теб..извини се все пак и се опитай да го засегнеш по сравнително по-заобиколен начин..покажи му,че не е прав
    Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
    Ханна (•_●) каза: ne kon
    Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Оплачете се на директора на училището.Даже може да го съдите за обидите,които ви нанася.Това е психическо насилие и никой няма право да постъпва така,най-малкото учител.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    А какво печелиш като го "прецакаш " ? Най-много той да те прецака , като те остави на поправителен , но щом не си даваш сметка за това , не е мой проблема .
    И аз така мисля

ако е кат нашата директорка едва ли ще има някакъв ефект

..и като нашата също..
    Ако искаш да му прайш нещо мръсно по-хубу изчакай да завършиш..на мен тая по музика ми праешше проблеми и преди няколко дена с едно приятелче и счупихме прозорците..ако живее в къща и знаеш къде..късно вечер->колелата->качулките->камъните и да ви няма.. ;]

..и като нашата също..
    Ако искаш да му прайш нещо мръсно по-хубу изчакай да завършиш..на мен тая по музика ми праешше проблеми и преди няколко дена с едно приятелче и счупихме прозорците..ако живее в къща и знаеш къде..късно вечер->колелата->качулките->камъните и да ви няма.. ;]

ако има на бюрото си вода или някакво питие му сипете разхлабително в него Или гумена мишка под дневника Ние тоя номер с мишката го спретнахме на г-жата ни по математика , защото е цербер и мрази всичко което диша и откачи

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от Yancheto
    Това е най-правилното решение,щом смяташ ,че ви обижда несправедливо.Недейте да му правите номера,само ще му дадете повод да бъде зъл с вас.
    И остава само директора да обърне внимание.Ние пък имахме проблеми с даскала по изобразително и се оплакахме на класната си.Тя добре го подреди и той спря да се заяжда с нас.Мисля,че освен директора трябва да говорите и с класния.Успех
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    Нашият учител по музика е нов беше нов тази година и всеки го мразешее Иии ние със сестрата му се ядосахме и преди да влезе в час му намокрихме стола (за 2-ри път,1-я път като седна си намокри гъза и имаше петно от вода и оцет ).После другия час бяхме обърнали чиновете както съм към бюрото ние ги бяхме обърнали към стената Гледаше като насран Беше много яко
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Re: интересна история с един даскал

ot DiVaka v toq Klas (rock) : eYy hora kfi sa tiq va6te tupi idei .. tctc 4yite moite preddlojenie .... daite da my spukame gymite na trabanta ) a za kraq na 12-ti Klas 6e go vkarame v bagajnika my i 6e go vozim ;] ama tfa za 12 kl 4ak ,, daite sega da po4vame s gymite ... ii se pak 1 me pritesnqva .. ;(;(;( dalii tozi trabant 6e Izdyrji o6te 4 godini .. (rofl)(rofl)
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Говорете с родителите си и директорката,по-добре е да не му правите такива номера,защото е някакси неудобно и гадно,защото после изпитвате вина и най-малко на него му е гадно,поставете се на неговото място,ако направите някоя лудория,разбирам в кръга на шегата е яко,амаа е си се получава бая гадничко.
    ROCK
    ON!

Цитирай Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
    ако има на бюрото си вода или някакво питие му сипете разхлабително в него Или гумена мишка под дневника Ние тоя номер с мишката го спретнахме на г-жата ни по математика , защото е цербер и мрази всичко което диша и откачи
    Ние в 5 клас го бяхме направили с истинска мишка...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си