- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мисля да правя секс с него, но имам редица въпроси
Хора дайте съвет...ходя с приятеля си от 1 година близко и мисля вече да спя с него...аз сам на 15 той на 19 .. обичаме се страшно много! Той не ми е повдигал въпроса за секс но на мен ми се прави и искам той да ми е първия! Но има един проблем .. той е бил с много момичета но никоя от тях не е била девствена и ме е страх дали ще ме боли повече защото няма опит в девствените момичетаИ другото нещо е... днес мастурбирах с банята под душа...и си мушках пръстчето бързо и по едно време се бях разширила
Дали е възможно да съм се отворила сама... и той да реши,че не съм девствена...
т.7
krem4et0
Moito si e moe...chujdoto obsht0
Няма начин да си се отворила сама с пръстче. Направи си сметка колко ти е широко пръстчето и колко "мъжкия полов орган" на приятели ти ..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
просто му кажи това което каза и на нас и не се притеснявай, той ще се погрижи да ти е добре![]()
и все пак прочети и някои неща за пътвия път от други теми и статии...
Do you speak Salsa? .......
+1 ..Първоначално написано от lwsu
Пък и моя също нямаше никакъв опит с девствени момичета .. И повярвай ми, справи се много добре !!
и при мен нямаше опит и се притесняваше , но всичко мина наред , така че спокойно![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
Плюс това след като ходите от една година .. и след като казваш, че се обичате .. предполагам много ще внимава и ще направи всичко възмоно на теб да ти се добре.Спокойно ..
![]()
Sorry че съм безчувствен към "проблемите" на тая млада девойка,ама тва е супер тъпа тема.Що не говориш с него ми пишеш на нас?
Не е повдигал въпроса?!?ТОя е Педал... (според мен)
По темата- Няма кво да се плашиш, нищо няма да ти има...
А и как знаеш с какви има опит като не е повдигал темата>![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Да и на мен това ми беше интересно.Първоначално написано от jony
Даже реших, че темата е ебавка .. Все пак той е на 19 ..... ходите от 1 година .. брейй .. пък и казваш, че имал опит с много момичета .. е е*аси щеше да си поиска ..
![]()
Готина ли е банята? Как да мастурбирам и аз с нея? Кажи плз?днес мастурбирах с банята под душа
ЮМРУКА Е НАЙ-СИЛЕН, КОГАТО Е ОБЩ!
To4noПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
nyama problem ,6tom te obi4a /yasno e ,6tom 1 godina ni6to ne e kazal/ 6te vnimava
![]()
Това че я е оставил да се почуства готова не го прави педал, а му прави честПървоначално написано от jony
![]()
jony написа:
Не е повдигал въпроса?!? ТОя е Педал... (според мен)
По темата- Няма кво да се плашиш, нищо няма да ти има...
А и как знаеш с какви има опит като не е повдигал темата>
za6to pak da e pedal,moje da q obi4a 4oveka.mojebi ima nqkoi izklu4eniq ot majkata 4ast,koito vse o6te ne sa se prevarnali v magareta![]()
Руса кукличка
Ако мислите , че тоя е педал .. не мисля.. Ама една година 20 годишен човек нищо да не каже..за секс
Или е мега задръстен и още девствен или ти изневерява .![]()
Та по темата : Не си се отворила с пръст .. А пък не е и болка за умиране. Ще му кажеш да внимава и ако те заобли му казваш да спре и това е..![]()
+1Първоначално написано от Puky
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
+ 18927192874 (и или има проблеми със секса и му изнася млада госпожица, която и понятие си няма все още )Първоначално написано от malkata_sladurana
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
е какво с мойто гадже ходихме половин година а сме на по 17 и 18 и и двамата бяхме девтсвени и нито веднъж не ме е питал за секс! Аз сама си писках деСъвсем нормално е той ако и влиза в положението, а и държанието на самото момиче - ако тя е някаква по-нежна.. чувствителна и т.н. той да не иска да я уплаши пък и може да се е примирил... знае ли се.. защо се правят такива негативни заключения?!?! Може би чака тя сама да стане готова - има и такива момчета.. от къде знаете?
П.С. Все тая е дали го е правил с девствени или не.. щом го е правил знае каква е процедурата, само че като си девствена и ще е по-внимателен така, че няма какво да се притесняваш.. това не е мозъчна хирургия
Е все пак говорим за мъже ! съгласна съм, че може да я изчаква и да се съобразява с нея не го отричам ама не може да ми кажете, че момче (би трябвало вече мъж ама айде) на 19 години КОИТО Е ВОДИЛ АКТИВЕН (до колкото разбрах) СЕКСУАЛЕН ЖИВОТ ЕДНА (пак повтарям) ЕДНАПървоначално написано от jotitu
година нищо дори няма да и спомене ... Найш га ?! Нивга ! Нема такъв филм ! Ама дано всичко да е ок и да имаш най-прекрасния първи път
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Курвенце, колко ти е тарифата ?
И каква е - почасова/на услуга ?
ПРави му чест грънци. 1 година да не говориш са секс, при положение, че си на 19 не е чест а психично или физическо увреждане. На всичкото отгоре, изрично съм споменал, че това е мое мнение..Първоначално написано от tvoqta__me4ta
Това че ми се прави секс с приятелката ми не е магария, а съвсем нормално и човешко. И аз я изчаках и когато беше готова, тогава го направихме. Това беше 6 месеца след като тръгнахме. Но съм говорил с нея по въпроса, обсъждали сме го и не съм крил желанието си да бъда с нея във всеки един момент.Първоначално написано от angelcheeee_93
Просто пича или е тъп, или луд или си има кой да му прави кефа
(Т'ва последното пак си е мое мнение)
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Да е... аз като гледам тука възрастовата граница е доста ниска и повечето момичета са с по 1 приятел и са "много влюбени" ... нямам нищо против, но просто реалния свят ви убягва... мъжете на по 17-18-19 така ги гони хормона, че 2 не виждат... да не говорим, че секса е част от любовта... Секса освен някакво удоволствие е пълното отдаване на партньора.. но не мисля, че това, че не са го обсаждали даже цяла 1 година е нормално
и НЕ, не си се отпушила...![]()
и ДА, мерси, че сподели как си бъркаш под душа... някак си много ми се искаше да знам подробности![]()
Да спиш с него "ВЕЧЕ"изчакай още няколко месеца и ще ти е по-приятно. А по въпроса с отварянето - с 1 пръстче неможе да си се отворила спокойно
![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...