.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Не ми се е случвало... ако човека, който ги е изпуснал, ми е симпатичен - да. Инак не знам.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Ем зависи как изглежда човека, ако е някакъв костюмиран, много ясно, че няма да му ги върна. Ако е някой обикновен, дядо/баба, по-беден чак след тях ще бягам да ги настигам /не, че са много бързи де/ да им ги връщам. Ако е по-голяма сума ще ги върна. Също и на някое хлапе ако са ще ги върна, че знам как са ме трепали наще като си губех парите като малка. Ако са паднали от някоя циганка пак ще си ги прибера-лява ръка, десн джоб.

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Миналото лято намерих 50 евро на земята,в хотела,в който работих,взех си ги,никой не ги потърси,на другия ден видях една рускиня да реве за изгубените си пари...не й ги върнах...бях изпила половината

Цитирай Първоначално написано от malkotu_zlo
    ам ше настигна въпросния човек и ше си му ги върна...Не бих ги взела...Все пак той се е трудил да ги изкара...
    Ами ако и той си ги е намерил

Ако е някой костюмиран няма да му ги върна .. просто щото той примерно 50 кинта ше ги профука за 2 мин. и то за глупости ... Също и ако са от някоя кифла ... НЯМА да се замисля ще ходя да се напия за нейно здраве

Град
    София
    Ако не е някой възрастен човек, ще ги взема.

Точно вчера ми разказаха как някаква жена изпуснала 100 лв пред един познат и той я настигнал, за да й ги върне...евала на такива хора. По принцип и аз бих ги върнала, обаче да не ми попадат в близката седмица, 'щото ми трябват и веднага ги прибирам

Супер фен Аватара на Exothermic
    Зависи от какъв човек "паднат", ако са на някой
    кифлоч с блузка за 100 кинта, да го духа, не му трябват, следователно ще си ги прибера у джобето, но яко са на някой обикновен човечец ще му ги върна без да се замислям. ако ми е симпатичен

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Със сигурност ще догоня човека и ще ги върна. Колкото и да са.
    Защото мисля че и да ги взема не би ми донесло нищо добро...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Black`Wings
    Със сигурност ще догоня човека и ще ги върна. Колкото и да са.
    Защото мисля че и да ги взема не би ми донесло нищо доро...
    +100

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Re: Бихте ли дали парите на някого,ако видите

Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    как изпадат от чантата му и въпросния човек не се усеща,или бихте ги взели и запазили за себе си?
    Ще му ги върна.Това за мен е един вит кражба.

ако ми трябват спешно да си купя нещо не но ако не ще му ги върна

Който се смее последен, най бавно загрява!!!

Цитирай Първоначално написано от _showy_
    Ако не е някой възрастен човек, ще ги взема.

Случвало ми се е .. преди няколко години ( 4-5 ) ходих да пращам картичка на кака ми в Русия и имаше една жена пред мен само двете бяхме .. изтърва 20 лева , можех да ги взема , но наистина не е приятно .. жената беше много разтревожена, личеше й че си има проблеми и щеше да й е още по гадно ако беше ги изгубила тези пари ... побутнах я, казах й и тя си ги взе, не беше много учтива, нищо не ми каза, само ме погледна злобно, но както и да е ... аз знам че съм направила добро не се сещам за други конкретни примери, но по принцип, когато намеря нещо и знам кой е собственика винаги го връщам .... жалкото е че аз съм губила вещи и в очите са ме лъгали , че не са ги намирали и винаги си казвам, че има кой да наказва такива хора и този човек не съм аз ....
    Тука има - тука няма .. :P

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG

но доста по-голям е шанса аз да си изгубя парите,отколкото да си намеря...
    или ключовете..

-->ако е некоя бабичка,ама не от тия гадните,дето те бутат и ти разбиват устата с бастунчето,или някой пенсионер бих ги върнала
    или ако е някой арен момък примерно

иначе-мне

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]Връщам,щот'o знам кв'о е или да ти го откраднат,щот'o това си е вид кражба за мен.И следователно като не искам да ми правят на мен нещо гадно и аз не го правя на другите хора.

Цитирай Първоначално написано от malkotu_zlo
    ам ше настигна въпросния човек и ше си му ги върна...Не бих ги взела...Все пак той се е трудил да ги изкара...
    И аз така бих постъпила !

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    зависи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си