- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Карат ли ви да чистете вкъщи?
Ми за това не ми се карат,а ме молят да правя,защото майка ми не може да смогва с всичко.И аз си чистя и подреждам у нас всяка седмица.Мързи ме де,ама знам,че иначе няма как и просто го правя.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Рядко, но се случва.
Моята стая само аз си чистя, че майка ми като почне после не знам кое къде е![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
и при мен е такаПървоначално написано от slavito007
ама мойта ме тормози, даже имаше 1 период всяка събота чистехме и подреждахме и УЖССССС
![]()
Hip hop dance club Bubble Gums
Не ме карат. Задължението ми е да си оправям стаята и да си прибирам нещата, но когато по цял ден съм сама вкъщи не мога да седя в кочина и чистя.![]()
Налага се естествено, все още не съм станала принцеса!
С майка ми чистим всяка неделя и не си чистя само стаята, ами целия апартамент с прахосмукачката и понякога масата с Медикс. А майка ми чисти праха и минава с мокрия парцал, ама понякога се сещам, че ме кара и аз да чистя с парцала... А преди няколко дни ме разплака с един скандал, щото за "нищо" не съм и била помагала, а тя само работела... Еми работи, ама и аз да не съм си завряла ръцете в т'ва, Я! ()
Рядко ме карат, защото в повечето случаи сама се сещам и го правя по собствено желание.
laying on our backs in the grass
sunlight tickles the trees
scatters its seeds on us
like a silver rain
Това лято не ме тормозят толкова многоАма трябва да се помага
Миенето на чиниите ми и задължение още от 1 клас
![]()
![]()
Иначе от понеделник до петък само аз почиствам, в събота и неделя не ме карат да върша нищо
![]()
+1Първоначално написано от desito_love
Попринцип не ме карат,защото сама го правя :P
Не си само ти и аз върша абсолютно всичко без готвенето.Първоначално написано от ping
![]()
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
Когато майка ми каже го правя без протести.
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Освен да си оправям стаята, майка ми някой път ме кара да избърша прах или да полея цветята...ей такива неща![]()
мхм непрекъснато прехвърлят техните задачи на горките нас :Д:Д
когато се налага.. чистя. Не ми е любимото занимание, но го правя. То вече ми е навик. Когато бях по-малка въобще не се трогвах от въпросите за чистотата, но всичко идва с възрастта. Иначе още мразя да мия чинии
![]()
"Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."
Не ме карат , сама се сещам![]()
Определено дааа сестра ми не я карат почти нищо
понеже я мислят за малкааа и винаги всичката вина когато се караме пада върху менее :Д:Д:Д... едва ли има някой който да не го карат нищо
![]()
www.album.bg/bonbon4eto_vr
Обичам р0зи, караМфиЛи
0бичам всИчките цвеТя
н0 най 0бичаМ мИли
в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
... Inna - AmaziNg (music)(dance)
Ми да чистя, кво да се прави в мръсотия и боклуци ли да тънем.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
az mn mrazq da 4istq kakvoto i da bilo maika mi e mania4ka na tema 4istota i iska da sam kat neq a az 6e poludeq 4istq samo kogato az iskam samo 4e maika mi 6e me otepe imam 2 kotki i te se biqt cqlata ku6ta stava kosmata ottqh posle obvinqva men az nqmam ni6to protiv ko4inata
Да, понякога много ме мързи,но когато няма какво да правя по цял ден чиста прахта и с прахосмукачкаНенормалница
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'd come for youu .. <3
многууу :Д
усобенуу .. мамаа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ме карат, аз сама изявявам желание,защото не мога да стоя на разхвърлено.![]()