.
Отговор в тема
Страница 7 от 13 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 309
    Супер фен
    МОята стая си я чистя без да ме карат.Се пак аз си стоя в нея и като не си я очистя и оправя - аз ще си я гледам такава.Иначе понякога помагам акто мия съдовете,или бърша прах ... но не да ме карат,а по собствено желание ( само дето се случва адски рядко )
    Обичам те <3 !!!

От десет годишна съм научена,че не трябва да има съдове в мивката.А и хич сега да не ме кара мама,ако не ги измия като се прибере от работа и почва да мръкна.НА мене ми писва и пак ги измивам,тъй,че... :P
    Понякога като видя,че е голяма кочинка по пода,прахосмокача,ааа прах.....прах много мразя да бърша,ама мразя и да го дишам

And now looking in your eyes I fill in my heart the start of something new!

Ми да майка ме кара да си бърша бюрото и компа - ама аз не та не
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

ami ponqkoi put

Пфф, че кой не го карат?! Т'ва си е цял тормоз, но се налага, какво да се прави.

Миии да.. нормално е

Да доста често, ама аз не винаги помагам

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    понякога
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Стара Загора
    Не, не го казват в прав текст, но ми намекват Иначе и аз се усещам, че като се връщат от работа в 7 едва ли им е кеф да мият чинии, тепърва да пускат пералня и такива работи, затова като имам време гледам да им помагам Мойта стая си е ясно, че само аз ще си я чистя, от край време е било така
    Ето един пример, снощи майка идва да ми казва лека нощ и казва:
    - Ади, нали знаеш, че утре с баща ти ще излизаме,а ти нали ще избършиш праха и ще пуснеш прахосмукачката? - и се усмихва чаровно.

Супер фен
    Ем като тръгват някъде ме карат примерно да простра или да наредя миалната машина и такива глупости

Уффф задължение ми е мойта стая която е и на брат ми нооо той явно ме има за чистачка хаха се едно иначе за другите стаи помагам на мама
    Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!

Моята стая си я чистя всеки ден, ОБОЖАВАМ да подреждам Другите стаи - маман
    Birdy, birdy in the sky dropped a poopy in my eye,i don't worry i don't cry I'm just happy cows can't fly

Град
    София
    Не.
    Нов ник: Cassidy

Мега фен Аватара на mynichka
    понякога дори ме забавлява да чистя :P
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

вече не им се занимава да ми се карат, щото аз съм почти глуха за тея неща иначе на мен не ми е приятно да е разхвърляно, затова го правя по моя воля и заради мен си, а не за някой друг..
    I LOOOOOOOOVE JEFFFFFF HARDY!!! Животът не се измерва с броя вдишвания, а с моментите, в които дъхът ти спира!!!

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    ми и мен не ме карат мо имам 2ма фр къде в даскало като започнат да си говорят чия майка е по-чистофайна и по-взискателна и аз гледам така

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    В нас аз по принцип правя почти всичко...прахосмукачка пускам,прах бърша,кошове изхвърлям,прах ау.. само дето не готвя и не пускам пералня,ама ми е време да се науча вече
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Да.За да не ми е досадно занимание пускам си музика усилвам я и чистя в такт

Град
    The Land Of The Doomed
    Карат ме, ми правя го макар че чат пат забравям и нещата се проточват.

Град
    Italy,Venezia
    Ами по принцип не ме карат да мия съдове или да готвя.Имам две задължения да си оправя стаята и да ходя да взимам дърва и това е.

Ами карат се само за стаята ми.
    94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.

Ми карат ме, майка кат няма време през седмицата аз чистя, а тя през почивните дни =] А само не ме кара да готвя
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Ако аз съм си изцапал ,аз си го чистя

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    карат ми се само да се опитвам да пазя чисто

Мега фен Аватара на teenems
    не те са ми казали ,чисти си я ти ,понякога и майка опрая моита стая ама предпочитам аз да си я опраям отколкото да почне да подрежда и да ми ровичка из нещата
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си