- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Карат ли ви да чистете вкъщи?
От десет годишна съм научена,че не трябва да има съдове в мивката.А и хич сега да не ме кара мама,ако не ги измия като се прибере от работа и почва да мръкна.НА мене ми писва и пак ги измивам,тъй,че... :P
Понякога като видя,че е голяма кочинка по пода,прахосмокача,ааа прах.....прах много мразя да бърша,ама мразя и да го дишам![]()
And now looking in your eyes I fill in my heart the start of something new!![]()
Ми да майка ме кара да си бърша бюрото и компа - ама аз не та не![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
ami ponqkoi put
Пфф, че кой не го карат?!Т'ва си е цял тормоз, но се налага, какво да се прави.
![]()
понякога
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Не, не го казват в прав текст, но ми намекватИначе и аз се усещам, че като се връщат от работа в 7 едва ли им е кеф да мият чинии, тепърва да пускат пералня и такива работи, затова като имам време гледам да им помагам
Мойта стая си е ясно, че само аз ще си я чистя, от край време е било така
![]()
Ето един пример, снощи майка идва да ми казва лека нощ и казва:
- Ади, нали знаеш, че утре с баща ти ще излизаме,а ти нали ще избършиш праха и ще пуснеш прахосмукачката? - и се усмихва чаровно.
Ем като тръгват някъде ме карат примерно да простра или да наредя миалната машина и такива глупости![]()
Уффф задължение ми е мойта стая която е и на брат ми нооо той явно ме има за чистачка хаха се едно иначе за другите стаи помагам на мама![]()
Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!
Моята стая си я чистя всеки ден, ОБОЖАВАМ да подреждамДругите стаи - маман
![]()
Birdy, birdy in the sky dropped a poopy in my eye,i don't worry i don't cry I'm just happy cows can't fly
Не.
Нов ник: Cassidy
понякога дори ме забавлява да чистя :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
вече не им се занимава да ми се карат, щото аз съм почти глуха за тея нещаиначе на мен не ми е приятно да е разхвърляно, затова го правя по моя воля и заради мен си, а не за някой друг..
![]()
I LOOOOOOOOVE JEFFFFFF HARDY!!! Животът не се измерва с броя вдишвания, а с моментите, в които дъхът ти спира!!!
ми и мен не ме карат мо имам 2ма фр къде в даскало като започнат да си говорят чия майка е по-чистофайна и по-взискателна и аз гледам така![]()
В нас аз по принцип правя почти всичко...прахосмукачка пускам,прах бърша,кошове изхвърлям,прах ау.. само дето не готвя и не пускам пералня,ама ми е време да се науча вече![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Да.За да не ми е досадно занимание пускам си музика усилвам я и чистя в такт![]()
Карат ме, ми правя го макар че чат пат забравям и нещата се проточват.
Ами по принцип не ме карат да мия съдове или да готвя.Имам две задължения да си оправя стаята и да ходя да взимам дърва и това е.
Ами карат се само за стаята ми.![]()
94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.
Ми карат ме, майка кат няма време през седмицата аз чистя, а тя през почивните дни =] А само не ме кара да готвя![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Ако аз съм си изцапал ,аз си го чистя![]()
карат ми се само да се опитвам да пазя чисто
не те са ми казали ,чисти си я ти ,понякога и майка опрая моита стая ама предпочитам аз да си я опраям отколкото да почне да подрежда и да ми ровичка из нещата![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.