- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 15 Без секс-помогнете!!!
Ако не е ебавка те пък на...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Щом питаш дали ти трябва презерватив и незнаеш как значи не си готов... къде да се целиш знаеш ли, развеселих се
![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
leellelelelelell ami ti dori se koleba6 dali da e s prezervativ prestavisi ako zabremenne 6te imate izord4e poradi kruvosme6enie![]()
![]()
..
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
има ли възможност с презерватив пак да забременее
Да. Може да се скъса.
А и без да се скъса може.
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Напълно си готов мой човек, и не ти трябва презерватив... Като я надуеш, бягай в Нигерия, слей се с всичкото друго черно като тебе, и умри от лаймска болестПървоначално написано от Maximum
![]()
ако отида в Аптеката и сам под 18 ще ми дадат ли презерватив
дА щЕ ТИ дадат :=)
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
хора ам неразбрахте ли до сега че това с братовчетката е МАЙТАП
Никой не го ебе за братовчедка тиПървоначално написано от Maximum
![]()
pi4 golqm 6egadjiq si ,no ako e isitna tfa s brat4etka ti po-dobre nedei ,4e moje da stane vsi4ko i togava tuka da ne zapo4ne6 da se oplakva6 : kude mi e k**a ?,'''brat4etka mi zabremenq ot men'' nedei da si prai6 eksperimenti i kogato bude6 gotov psihi4eski i fizi4eski togava si fani nqkoq opitna kaka ,4e da te otrakaПървоначално написано от Maximum
uspeh
![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
miss_ludataa не е истина и мерси много за съвета
Не, ще викнат полиция, ще те заведат в педагогическа стаичка, там с полицай, психолог и класната/класния ти, ще ти прочетат конско, ще викнат вашите, те ще те спукат от бой, след което ще те заведат в поправителен дом за 1 месец. Като те изкарат, ще те заведат и на църква, за да се разкаеш за греха си и да се помолиш на господ, да не ти идват такива извратени мисли. После идва реда на това да се извисиш духовно, и да те пратят в манастир...Първоначално написано от Maximum
Бтв може и да съм се поувлякла малко, ако е така, сори...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Не един, шестПървоначално написано от eveto_xx
Не съм на "Ти" с тези работи, около наказанията, но това да си купиш презерватив, на колкото и години да си, е срам и позор...Камо ли да си под 18, това е подсъдимо и не е шега работа...Първоначално написано от My`OwN
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Аз съм на 12 от ромски произход, не съм правил джиджи-биджи с Айшето, а сичкото ми връЗници вечи имат по 5 дириса.Готов ли съм аз аджаба да шмуля или не съм готов.![]()
напълно готоф сиПървоначално написано от Чичко_Полицай
даже вече закъсняваш
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПробФай с Фатмето... В краен случай с МусайбеПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
И аз така си мисля, ама тя ми вика да съм я бил изчакал да завърши деЦка градина...Първоначално написано от DjuDjiTo
![]()
![]()
Е момичета забременяват на 13-14 а тези на 15-16 са вече най-опитните и най-добрите и са ,,ЗРЕЛИ'' те ,,РАЗБИРАТ''те ходят с 20г. и са ,,ГОЛЯМАТА РАБОТА'',а иначе съветите са им ,,мъдри'' и ,,умни''
Виш са,че не си говтов не си,но от др страна 80% не са били говоти и все пак са праили.А то като цяла държавата и повечето хора са сбъркани,нещо съвсем нормално![]()
И нидейти си купувате презервативи, във вашата библия май се счита това за развратПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
abe ti lud li si we,kak 6te se ebe6 s bratov4edka ti,i dori pita6 dali s prezervativ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OSTAVQTE NARODA BEZ DUMI VE4E![]()
![]()
Руса кукличка
Ми вземи пробвай с баща си, щом ти харесва с роднините си Така ще се упражнявате по мъжки и никой няма да се оплаква![]()
еее деЦката ли все още... и тя закъснява..... вече тряаше поне 5 6 отрочета да си имате.... цък цък.... еми ш я чакаш.... няма как... женски претенцииПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
![]()
хора ам неразбрахте ли до сега че това с братовчетката е МАЙТАП