.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 140

Re: На 15 Без секс-помогнете!!!

Цитирай Първоначално написано от Maximum
    На 15 съм и мисля че вече тряя да правя секс.нямам много избор за момента.мога да правя СЕКС с братовчетка ми.тя е с изключително красиви гърди и много се възбуждам.кажете какво да и кажа за да направи секс с Мен.как мислите готов ли сам за секс и трябва ли ми презерватив.и тя не е правела никога секс
    OMGGGGGG na 15 trugnal seks da prai puk i s bratov4etka myy tctctc
    My life is music !

Не че е нормално, просто няма лошо...Иначе за това момченце не е нормално, виж, че не знае къде се намира...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

SK0RP10N
    Guest
    Защо пък да трябва да правиш секс ?
    Аз съм на 16 години, ама не съм примрял да топя чушката (не че ще откажа, ако момичето е хубаво де) и като по чудо все още съм жив

Цитирай Първоначално написано от tvoqta__me4ta
    Ми вземи пробвай с баща си, щом ти харесва с роднините си Така ще се упражнявате по мъжки и никой няма да се оплаква

евала за съвета,тва беше яко

а по темата ман аз и на 12 да го бях напраил никой нишу немаше да ми каже шото дори тогава знаех кво е туй животно секса,а не съм бил кух селяк кат теб "аа ебе ми се треа да фана да наеба некой,не знам как се прай ма си сваляме гащите и кото стане" е зарад такиа шушумиги сме на тва дередже да има толкоз малки майки...

п.с. по тъпо име за заглавие на темата не можа ли да измислиш... "НА 15 БЕЗ СЕКС - ПОМОГНЕТЕ !!! " .... майка ти кат не се е ебала от 5 години да дойдем и на нея да помогнем ако искаш...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

Ami 4esno da ti kaja spored men 6tom ima6 nqkvi namereniq da se opravq6 s bratov4edka ti .... ehoooo.. sam si napravi izvoda gotov li si ili ne , spored men ti trqbvat minimum godinka dve o6te predi da mine6 na nivo sex

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    хора ам неразбрахте ли до сега че това с братовчетката е МАЙТАП
    Хехе голям шегаджия си По темата мисля, че е безсмислена, но поне забавляваш хората. Стига си копнеел за секс, ще дойде все някой ден този момент, ние не можем да ти помогнем, освен да те посъветваме да не мислиш глупости
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_sf
    на 7-БЕЗ СЕКС!!МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ УМОЛЯВАМ ВИ МИЛИ ХОРА
    Чух за една на 4 със същият проблем, може би трябва да се съберете

Да те завържат на една маса и да те бият с камшик брой ли се за секс?

На 15 съм и мисля че вече тряя да правя секс.нямам много избор за момента.мога да правя СЕКС с братовчетка ми.тя е с изключително красиви гърди и много се възбуждам.кажете какво да и кажа за да направи секс с Мен.как мислите готов ли сам за секс и трябва ли ми презерватив.и тя не е правела никога секс

Братле , братовчед ми е на 9 и има съшия проблем . Още е девствен . И аз не мога да го проумея .....

Деба задръстения калъф. Като ти четах поста останах с представата , че секса за тебе като да говориш по тела . Нещо без смисъл - е така просто да има . Вари си скрий малката пишка някаде и пак ела да пишеш след 2-3 години
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Град
    На края на дъгата :)
    ABE TI LUD LI SI??? OPREDELENO TEQ MALKITE IZRERKVAT!!!
    EIII IMAM EDNA IDEQ ZEMI NAEBI NQKOI KOZA 4E PONE DA TI MINE MERAKA,NO NE I SAS BRATOV4EDKA SI!!! OPREDELENO NE SI DOBRE
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Вие май сте цялата рода откачалки (или поне ти и братовчедката)

Цитирай Първоначално написано от dani_flirt
    Всеки луд с номера си, някои с по два....

А някой с цяла програма или...както в случая тема...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

непишете повече в темата тя беше разтоварваща много ясно че няма да направя секс с брачетката.не мислете че съм толко тъп Не пишете повече

Аха,разтоварващо е, братовчедка ти ако докопа темата, и тя ще си помисли същото...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Оф дори по пости си личи че не си готов или поне си... но не защото еди какво си а ми за да не отанеш по назад маи от някого другиго... ае стига бе!!! Иначе... тука има 9530598385093880 теми порови потърси... ! А за пратовчедкати - фани остай девойчето то кво ти е виновно да го осакатяваш па него
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Град
    bulgaria, sofia
    АВЕЕЕ ТИ ЛУД ЛИ СИ ВЕЕ ...
    КАКСИ НЕЩО МОЗЪК ИМАШ ЛИ У ГЛАВАТА... ...
    ГОТОФ СИ ЗА ЛЮБОВ ОТ СЕКАДЕ ПРОСТО НЕМАМ ДУМИ... НАПРАВО ОТИВАЙ В ИЛИАНЦИ ДА ТИ НАВРЕ В ГЪЗА НЕКОЙ НЕГЪР ЕДНА ПАЦА И КАТ СЕ ПРИБЕРЕШ МОЖЕ ДА СЕ ПОХВАЛИШ НА ВАЩЕ ЧЕ СИ ПРАЙЛ СЕКС!!!!
    nqma koi znae kakvo pitaite 6te vi otgovorqq...

Град
    Paramour Mansion
    RQ: Pic на брачедката ?

napravi si edna 4ikiq i se yspokoi
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
    на 7-БЕЗ СЕКС!!МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ УМОЛЯВАМ ВИ МИЛИ ХОРА
    Чух за една на 4 със същият проблем, може би трябва да се съберете
    e pa dy6ko az sum jensko we
    О извинявай муце, познавам и един на 5 със същият проблем, ще ви уредим хихих Ако не е проблем за теб, разбира се, че е по-малък с 2 години от теб

защо така мислите добре оставете братовчетка ми имам приятелка тя ми каза че е готава за секс и тя е на 15 как да се отнеса с нея помогайте
    i na priqtelkite ti li sa qki cicite

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от jony
    Искаш ли ти кажа, к'во има предвид?
    Че си малък задръстен кретен без мозък и явно без родители.
    Еби се сам като ти е толко мерак, смотльо!
    И не ми спами форума, че майка ти шеееба!
    а така бе дрисльооооооооооооооооооо ооооооооооо седни си на задника и мирни !!!!!!!!!!!!!!!!!!! лелеееее изпитвам неудъжимо желание да ти шибна 2 шамара!!! мърльо с мърльо.... и си на 15 абе толко ли ти е плосък мозъка щом на 15 разсъждаваш така ебати чудотооо напрао звучиш кат лапе на 9 бе лелееее ..няма толкова силни думи, с който да те напсувам. и щом толкова ти се ебе, що не си го нач*каш

На 15 Без секс-помогнете!!! awe ti nali si 4uval 4e predi godini xorata na taq vazrast sa xodeli na bustana da kopat s moti4kata?ako ti sa prai 6a prai6....tva e.....inak az sam pravel nqkolko pati

Град
    Shumen
    Hlape porastni be? Tva che vsichki na tvoqta vyzrast i pod neq go pravqt ne znachi che trqbva da si kato tqh......Pyk i s bratovchedka si bash.... Tova sa otjivelici + ne go pravi.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от leo_233
    На 15 Без секс-помогнете!!! awe ti nali si 4uval 4e predi godini xorata na taq vazrast sa xodeli na bustana da kopat s moti4kata?ako ti sa prai 6a prai6....tva e.....inak az sam pravel nqkolko pati
    тоо пъ как са фука недей, че автора ше се застреля като те чуе....хмм....абе я продължавай

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Какви ненормални хора .. СЕКС С РОДНИНА Йоооооп ... после няма да можеш да я погледнеш,ако само за секса .. хахха
    Summer (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си