- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 15 Без секс-помогнете!!!
OMGGGGGG na 15 trugnal seks da prai puk i s bratov4etka myy tctctcПървоначално написано от Maximum
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
My life is music !![]()
![]()
Не че е нормално, просто няма лошо...Иначе за това момченце не е нормално, виж, че не знае къде се намира...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Защо пък да трябва да правиш секс ?
Аз съм на 16 години, ама не съм примрял да топя чушката (не че ще откажа, ако момичето е хубаво де) и като по чудо все още съм жив![]()
Първоначално написано от tvoqta__me4ta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
евала за съвета,тва беше яко
а по темата ман аз и на 12 да го бях напраил никой нишу немаше да ми каже шото дори тогава знаех кво е туй животно секса,а не съм бил кух селяк кат теб "аа ебе ми се треа да фана да наеба некой,не знам как се прай ма си сваляме гащите и кото стане" е зарад такиа шушумиги сме на тва дередже да има толкоз малки майки...
п.с. по тъпо име за заглавие на темата не можа ли да измислиш... "НА 15 БЕЗ СЕКС - ПОМОГНЕТЕ !!! " .... майка ти кат не се е ебала от 5 години да дойдем и на нея да помогнем ако искаш...
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Tiger~RulZ:
тоя как е?
Ami 4esno da ti kaja spored men 6tom ima6 nqkvi namereniq da se opravq6 s bratov4edka ti .... ehoooo.. sam si napravi izvoda gotov li si ili ne , spored men ti trqbvat minimum godinka dve o6te predi da mine6 na nivo sex![]()
Хехе голям шегаджия сиПървоначално написано от Maximum
По темата мисля, че е безсмислена, но поне забавляваш хората. Стига си копнеел за секс, ще дойде все някой ден този момент, ние не можем да ти помогнем, освен да те посъветваме да не мислиш глупости
![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Първоначално написано от aka6a_sf
Чух за една на 4 със същият проблем, може би трябва да се съберете
![]()
![]()
Да те завържат на една маса и да те бият с камшик брой ли се за секс?
Първоначално написано от Maximum
Братле , братовчед ми е на 9 и има съшия проблем . Още е девствен![]()
![]()
. И аз не мога да го проумея .....
Деба задръстения калъф. Като ти четах поста останах с представата , че секса за тебе като да говориш по тела . Нещо без смисъл - е така просто да има . Вари си скрий малката пишка някаде и пак ела да пишеш след 2-3 години![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
![]()
![]()
![]()
ABE TI LUD LI SI???
![]()
![]()
OPREDELENO TEQ MALKITE IZRERKVAT!!!
EIII IMAM EDNA IDEQ ZEMI NAEBI NQKOI KOZA 4E PONE DA TI MINE MERAKA,NO NE I SAS BRATOV4EDKA SI!!!OPREDELENO NE SI DOBRE
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Вие май сте цялата рода откачалки (или поне ти и братовчедката)![]()
Първоначално написано от dani_flirt
А някой с цяла програма или...както в случая тема...
непишете повече в темата тя беше разтоварваща много ясно че няма да направя секс с брачетката.не мислете че съм толко тъп Не пишете повече
Аха,разтоварващо е, братовчедка ти ако докопа темата, и тя ще си помисли същото...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Оф дори по пости си личи че не си готов или поне си... но не защото еди какво си а ми за да не отанеш по назад маи от някого другиго... ае стига бе!!!Иначе... тука има 9530598385093880 теми порови потърси... ! А за пратовчедкати - фани остай девойчето то кво ти е виновно да го осакатяваш па него
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
АВЕЕЕ ТИ ЛУД ЛИ СИ ВЕЕ ...
КАКСИ НЕЩО МОЗЪК ИМАШ ЛИ У ГЛАВАТА...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
ГОТОФ СИ ЗА ЛЮБОВ ОТ СЕКАДЕ ПРОСТО НЕМАМ ДУМИ... НАПРАВО ОТИВАЙ В ИЛИАНЦИ ДА ТИ НАВРЕ В ГЪЗА НЕКОЙ НЕГЪР ЕДНА ПАЦА И КАТ СЕ ПРИБЕРЕШ МОЖЕ ДА СЕ ПОХВАЛИШ НА ВАЩЕ ЧЕ СИ ПРАЙЛ СЕКС!!!!![]()
nqma koi znae kakvo pitaite 6te vi otgovorqq...
RQ: Pic на брачедката ?
napravi si edna 4ikiq i se yspokoiПървоначално написано от Maximum
![]()
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
О извинявай муце, познавам и един на 5 със същият проблем, ще ви уредим хихих Ако не е проблем за теб, разбира се, че е по-малък с 2 години от тебПървоначално написано от aka6a_sf
![]()
i na priqtelkite ti li sa qki ciciteПървоначално написано от Maximum
а така бе дрисльооооооооооооооооооо ооооооооооо седни си на задника и мирни !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от jony
лелеееее изпитвам неудъжимо желание да ти шибна 2 шамара!!! мърльо с мърльо....
и си на 15
абе толко ли ти е плосък мозъка щом на 15 разсъждаваш така
![]()
![]()
ебати чудотооо напрао звучиш кат лапе на 9 бе
лелееее ..няма толкова силни думи, с който да те напсувам. и щом толкова ти се ебе, що не си го нач*каш
![]()
На 15 Без секс-помогнете!!! awe ti nali si 4uval 4e predi godini xorata na taq vazrast sa xodeli na bustana da kopat s moti4kata?ako ti sa prai 6a prai6....tva e.....inak az sam pravel nqkolko pati![]()
Hlape porastni be? Tva che vsichki na tvoqta vyzrast i pod neq go pravqt ne znachi che trqbva da si kato tqh......Pyk i s bratovchedka si bash....
Tova sa otjivelici + ne go pravi.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
тоо пъ как са фукаПървоначално написано от leo_233
недей, че автора ше се застреля като те чуе....хмм....абе я продължавай
![]()
Какви ненормални хора .. СЕКС С РОДНИНА Йоооооп ...
после няма да можеш да я погледнеш,ако само за секса .. хахха
Summer (h)