.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 140 от общо 140
    Супер фен Аватара на Di
    ЛЕЛЕЙЙЙ СТИГА ДЕ, СТИГА ДЕ .. ПФФ ЗАГОРЕЛИ СТЕ ЗА П*ТКА ЧЕ И 2 НЕ ВИЖДАТЕ НА 12-15 ГОДИШНИ НЕЗНАЯТ КЪДЕ ДА СИ НАВРАТ П*ШКИТЕ.. ППФФФФФФФ МАЛЕЕ ДОКАДЕ СТИГНАХМЕ.. ТЦТЦ.. ЕВАЛА НА ТИЯ ХОРА, КОИТО НЕ МИСЛЯТ САМО ЗА СЕКС И СВИРКИ НА 13 ..
    не се изказвай неподготвен,прасе

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от dani_flirt
    Всеки луд с номера си, някои с по два....
    nqkoi s po cqla programa bih kazalaaa...
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от dIdk0o0y``
    ЛЕЛЕЙЙЙ СТИГА ДЕ, СТИГА ДЕ .. ПФФ ЗАГОРЕЛИ СТЕ ЗА П*ТКА ЧЕ И 2 НЕ ВИЖДАТЕ НА 12-15 ГОДИШНИ НЕЗНАЯТ КЪДЕ ДА СИ НАВРАТ П*ШКИТЕ.. ППФФФФФФФ МАЛЕЕ ДОКАДЕ СТИГНАХМЕ.. ТЦТЦ.. ЕВАЛА НА ТИЯ ХОРА, КОИТО НЕ МИСЛЯТ САМО ЗА СЕКС И СВИРКИ НА 13 ..
    eh 4e te ostanaha li takivaa
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    във филма ..

Re: На 15 Без секс-помогнете!!!

Цитирай Първоначално написано от Maximum
    На 15 съм и мисля че вече тряя да правя секс.нямам много избор за момента.мога да правя СЕКС с братовчетка ми.тя е с изключително красиви гърди и много се възбуждам.кажете какво да и кажа за да направи секс с Мен.как мислите готов ли сам за секс и трябва ли ми презерватив.и тя не е правела никога секс
    А може да правиш секс с дядо си и баща си например? Да си направите една тройчица? Даже защо не го направихте когато беше на 10?

Who's next!

Град
    Русе
    Копелеее...ти си некфо недорасло копеленце което не знае що е путка и що е пишка...абе келеш..бог май ти е дал ръце освен да си бършеш задника ама и да биеш тъпанарки (от много биене на чекии се затъпява..затова им викат тъпанарки...) Пич..предлагам ти да ходиш да си навреш недораслата си глава в муцуната на некой питбул да ти я откъсне. Копеле мама му стара братовчедка ми и тя е готина ама не ме фащат изблици да й прасна сливата.Макар че е на мойте години (16-17) Аз дет съм на 17 и не съм го правил...не че много ме боли че не съм го правил.. Човек земи се самоубии..стигат ни тия изроди по улиците които изнасилват малки деца..идваш в повече
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

az mislq 4e prekaleno mn si se prevuzbudila na tema "seks"

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Не си готов, поради едни 100000 причини, които не ми се изброяват. Играй си с количките и остави горкото момиче на мира.Най-много да я осакатиш...
    +1
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от Maximum
    защо така мислите добре оставете братовчетка ми имам приятелка тя ми каза че е готава за секс и тя е на 15 как да се отнеса с нея помогайте
    аз ще ти отговора и за брачетката и за гаджето....романтика...това ще ви отпусне...ако имате опит макар и от филми ..... положението е спасено
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

давай и с двете кат толкоз ти са чука

Цитирай Първоначално написано от pavkata91
    Копелеее...ти си некфо недорасло копеленце което не знае що е путка и що е пишка...абе келеш..бог май ти е дал ръце освен да си бършеш задника ама и да биеш тъпанарки (от много биене на чекии се затъпява..затова им викат тъпанарки...) Пич..предлагам ти да ходиш да си навреш недораслата си глава в муцуната на некой питбул да ти я откъсне. Копеле мама му стара братовчедка ми и тя е готина ама не ме фащат изблици да й прасна сливата.Макар че е на мойте години (16-17) Аз дет съм на 17 и не съм го правил...не че много ме боли че не съм го правил.. Човек земи се самоубии..стигат ни тия изроди по улиците които изнасилват малки деца..идваш в повече
    +10976463843473463645659824475684557676598493
    към автора - да не си посмял да съсипеш нечий пръв път!

Град
    Rousse
    Ти си многооооооооооооооо тъп!!!!!

откажи се, не си за тая работа......
    "Човек не обича истински, ако не обича вечно."
    Еврипид

Град
    Там, където е сърцето...
    Лапешка работа!!! Ти щом питаш непознати по форумите дали си готов - направи си сам изводите колко си готов!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    abe ti nared li si,6to pita6 trqq li mi prezervAtiv- ami est 4e ti trqbva
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Град
    Sofia
    Казало Лапето "ти си бах'ти лапето"...
    Много сте зле...много се присмивате..все едно на вас всичко ви е ясно и не пускате малоумни теми.Малък бил..., че половината от вас на колко са?...идиоти
    Не може ли спокойно да му кажете, че братовчетки не се ебът първо.Второ, че му трябва презерватив задължително.Да е внимателен, да не бърза, да накара приятелката си да се чувства добре...да не повтаря(в случай че решат) без презерватив...и тн.Видяхте го вие, че не разбира и дай да го псуваме.Па вие половината сте същите сакатлъци, какво се правите тука на разбирачи
    Situatin normal-All fucked up...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си