- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 15 Без секс-помогнете!!!
ЛЕЛЕЙЙЙ СТИГА ДЕ, СТИГА ДЕ .. ПФФ ЗАГОРЕЛИ СТЕ ЗА П*ТКА ЧЕ И 2 НЕ ВИЖДАТЕ НА 12-15 ГОДИШНИ НЕЗНАЯТ КЪДЕ ДА СИ НАВРАТ П*ШКИТЕ.. ППФФФФФФФ МАЛЕЕ ДОКАДЕ СТИГНАХМЕ.. ТЦТЦ..ЕВАЛА НА ТИЯ ХОРА, КОИТО НЕ МИСЛЯТ САМО ЗА СЕКС И СВИРКИ НА 13 ..
не се изказвай неподготвен,прасе
nqkoi s po cqla programa bih kazalaaa...Първоначално написано от dani_flirt
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
eh 4e te ostanaha li takivaaПървоначално написано от dIdk0o0y``
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
А може да правиш секс с дядо си и баща си например? Да си направите една тройчица? Даже защо не го направихте когато беше на 10?Първоначално написано от Maximum
Who's next!
Копелеее...ти си некфо недорасло копеленце което не знае що е путка и що е пишка...абе келеш..бог май ти е дал ръце освен да си бършеш задника ама и да биеш тъпанарки (от много биене на чекии се затъпява..затова им викат тъпанарки...) Пич..предлагам ти да ходиш да си навреш недораслата си глава в муцуната на некой питбул да ти я откъсне. Копеле мама му стара братовчедка ми и тя е готина ама не ме фащат изблици да й прасна сливата.Макар че е на мойте години (16-17) Аз дет съм на 17 и не съм го правил...не че много ме боли че не съм го правил.. Човек земи се самоубии..стигат ни тия изроди по улиците които изнасилват малки деца..идваш в повече![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
az mislq 4e prekaleno mn si se prevuzbudila na tema "seks"![]()
+1Първоначално написано от eveto_xx
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
аз ще ти отговора и за брачетката и за гаджето....романтика...това ще ви отпусне...ако имате опит макар и от филми ..... положението е спасеноПървоначално написано от Maximum
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
давай и с двете кат толкоз ти са чука
+10976463843473463645659824475684557676598493Първоначално написано от pavkata91
към автора - да не си посмял да съсипеш нечий пръв път!![]()
Ти си многооооооооооооооо тъп!!!!!
откажи се, не си за тая работа......![]()
"Човек не обича истински, ако не обича вечно."
Еврипид
Лапешка работа!!! Ти щом питаш непознати по форумите дали си готов - направи си сам изводите колко си готов!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
abe ti nared li si,6to pita6 trqq li mi prezervAtiv- ami est 4e ti trqbva![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Казало Лапето "ти си бах'ти лапето"...
Много сте зле...много се присмивате..все едно на вас всичко ви е ясно и не пускате малоумни теми.Малък бил..., че половината от вас на колко са?...идиоти
Не може ли спокойно да му кажете, че братовчетки не се ебът първо.Второ, че му трябва презерватив задължително.Да е внимателен, да не бърза, да накара приятелката си да се чувства добре...да не повтаря(в случай че решат) без презерватив...и тн.Видяхте го вие, че не разбира и дай да го псуваме.Па вие половината сте същите сакатлъци, какво се правите тука на разбирачи
Situatin normal-All fucked up...