- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С хора от коя държава сте го правили (Без България)
Тук видях тема "С хората от коя държава бихте го направили ( БЕЗ БЪЛГАРИЯ )" а питам не с кои бихте, а с кои сте го правилиВие сте ...
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Ами аз лично не съм, ама да похваля един приятел, дето работи все по морето: Холандия, Русия, Испания, Украйна... Ей такива![]()
Много искам да пердаша някоя японка ама... още не съм срещнал такава дръпната мара.![]()
Иначе освен БГ... друго нема баце.![]()
С Африканци![]()
хахаах и как беше разкажи по подробноПървоначално написано от tvoqta__me4ta
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
А аз добре пуснах темата ама нема да е зле и аз да си кажа, че така малко нечестноТа с грузинец (знам че може би звучи гадно ама секса беше ... ), французин и ... май е това
![]()
Внимавай много са опасни...Първоначално написано от Titan
И много викатПървоначално написано от ss
![]()
Walk with me now, fly with me later...
А нещо да кажете за вас вместо да обсъждате японките ? А и май не съм улучила подходящото място за тази тема ...![]()
Е, какво им е на грузинците?Първоначално написано от Lady_B_
![]()
А, иначе по темата - Русия, Чехия, Полша и една дето остана с неизвестен произход, ама май беше някаква скандинавка...
Браво браво почваме да се събираме![]()
Ами бившия ми беше руснак с гръцки корени...
На последък си паля лесно зимата печка , така че май с Циганка ХАХАХА.....
bila sam samo s balgariПървоначално написано от Lady_B_
![]()
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Има време ...Първоначално написано от bebeT00
![]()
Аз пък искам да си упражня италианският, да се запозная с някой романтичен амико и т.н![]()
Do sega ne sum izneverila na bulgarskotoMerak mi e s mal(negur) da go napravq i s ispanec...am zasega e nevuzmojno,za6toto obi4am priqtelq si i ne iskam da pravq pove4e gluposti!
-1Първоначално написано от Marina__
![]()
С Украйнка и Англичанка , ама квото и да си говорим българското си е българско !
mi ot denmark rusiq sarbiq amerika
Първоначално написано от Marina__
A taka,az sa6to i ne be6e nikak zle mejdu drugoto.hehe
Мн реват !!!Първоначално написано от bubbl3s
![]()