- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прозрачна спирала...
Знаете ли за някаква прозрачан спирала, която да прави миглите дълги и разделени. Прозрачните спирали, които имам почти никаква работа не вършат, а не ми харесва да изпозлвам черна спирала.
че какво и има на черната спирала?![]()
![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Към края на деня става на нищо...без да искам ако си разтъркам окото и пада.. и под очитее остават черно точици..Първоначално написано от BaBy_bS
амм.. има на ейвън .. около 5/6 лева мисля 4е е ..
една приятелка има и е мн доволна :P
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
На Ейвън няма такова нещо-просрачна спирала за 5/6 лв., имаше една, която е на Color Trend и беше някъде 3,90. Имам я и не ми харесва.Първоначално написано от -4arovnata-
Има една на Орифлейм, но не съм я ползвала и не знам дали е добра. За други не се сещам...![]()
И аз се сетих за тази на Орифлейм.
Когато изляза ще си потърся в козметичните магазини. Лошото е, че васички, които сам виждала са с такава четчица, която няма да извива и да разделя миглите.
Всички безцветни спирали са такива,каквито ти имаш.И моята е такава.
Щом проблема е в четчицата,защо просто не вземеш такава,каквато ти харесва не я измиеш и ползваш с прозрачните?
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Да, има, но тя е подхранваща..Първоначално написано от Dark~Illusion
и мисля, 4е когато е намалена струва 4.9
Въпреки това мисля, че с извивачка за мигли + спиралата ще се получи желания резултат
![]()
damz s presa (izviva4ka) za migli stava naistina mn hubavo az imam i ne e mn skapa okolo 3 lv e
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
ами аз имам една на орифлейм..май е подхранваща и както искаш ти ги разделя и удължава![]()
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
az sym konsultant na oriflame i znam edna spirala koqto se slaga na suhi i chisti migli i stavat ppo razredeni miglite i struva pishe podhranvashta spirala za migli i e5.50 mn e eftina a i kazvat che e mn dobra:P :P
:P
+1Първоначално написано от girl91
Къде да намеря такава в София?Първоначално написано от yozito
Мн ви моля кажете ми![]()
!
ami az predi polzvah na evri za6toto mn gotino miri6e6eno 4estno kazano ne stoi kakto 4ernata spirala
+1Първоначално написано от nanabg
Ако искаш миглите ти да са дълги,извити и да не се слепват,като не ползваш спирала,си купи извивачка.Струва към лев-два в козметичните магазини.Е,ако си намериш добра и вършеща работа прозрачна спирала,може и без извивачка![]()
Къде са тези козметични магазини?Първоначално написано от Chr!sSie
Много съжалявам за многото въпроси,дано да не съм много нахална.Пак се надявам на отговор...
![]()