.

Виж резултатите на анкетата: Kakva religiq izpovqdvate ili kam koq klonite?

Гласували
92. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Musulmanstvo

4 4,35%
  • Hristiqnstvo

73 79,35%
  • Druga

15 16,30%
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 173
    Цитирай Първоначално написано от Christ
    Цитирай Първоначално написано от xaxa
    nqma da znam ni6to 6te znam samo tova i nqkoi vajni ne6ta za PCto mi ;]
    Уааау, важни неща за персоналния компютър...

Да ти имам амбициите.
    xx 6eguvax se prosto iskax da kaja 4e ako zapo4nat po natata4ni razvitiq i se ob1rnat v isledvaneto na na4aloto na sveta bix te usvedomil ;]

Град
    Blondeland
    Уф , мамоо....

Как го омаловажихте християнството , чак не е истина.

"Може би християнство " , "Ам по документи..." " Ако трябва да избирам - християнство"

Бе вие нормални ли сте??? Тук не става въпрос за това какъв размер чорапогашник ще си купиш или какъв цвят са очите ти??
    Малоумници такива.
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    somewhere over the rainbow ;]
    [quote="Christ"]
    Цитирай Първоначално написано от NaughtyWhisper
    Коледа ли? Кога е роден Иисус Христос? Ако ми посочиш точна дата равен няма да имаш. Също така ако кажеш къде в Библията пише да празнуваме рожденния ден на Христос...
    Преди векове в Мала Азия е живял и разпространявал християнството св. Николай. В тази област той е бил владика. Имал е навика често вечер да навестява къщите на бедните, и да помага с каквото може. Една вечер спрял пред къщата на един мъж вдовец, който имал 3 дъщери, и чул следният разговор:
    Най-голямата дъщеря казала на баща си "Продай ме в робство и с парите които ще вземеш омажи сестрите ми."
    Разплакал се Свети Николай, и на прозореца оставил, без да го осетят малка кожена кесийка с пари.
    Свети Николай пръв казва на християнският свят кога е роден Господ Иисус Христос, и кара християните в неговата епархия да честват този ден, като ден на идването на Месията.
    Don't bullshit me, nigga.

Ако не е Библейски източник, не му вярвам. [quote]

Понякога е хубаво човек да чете повече и да патува. Ако се напънеш да прочетеш нещо за Свети Николай ще видиш че това е исторически факт. Ако не повярваш в написаното похарчи малко пари, и патувай до Турция. Там в Мала Азия, на брега на морето, има едно малко градче, което се казва Демре. Успоредно с Ликийските скални гробища, ще видиш един малък каменен християнски храм, съхранен от векове. В този храм се е намирал гроба на Свети Николай. Ще видиш как мюсюлмани подържат християнски храм, ще видиш и уважението което изпитват към този християнски светец. Пътувай и чети повече мой човек.
    "The body tell the mind to quit. The mind tells the body to shut up."

ХРИСТИЯНСТВО!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Християнка съм.

паганист
    Войни на Тангра

Град
    Sofia
    Аз съм ХРИСТИЯНИН
    I Love GOD
    God Bless You !!!

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Уф , мамоо....

"Може би християнство " , "Ам по документи..." " Ако трябва да избирам - християнство"

Бе вие нормални ли сте??? Тук не става въпрос за това какъв размер чорапогашник ще си купиш или какъв цвят са очите ти??
    Малоумници такива.
    Бах и чувствителния тип...верно е Блунт е педерас, ама си му само фен, не се вживявай ^^

ПП: И от кога е задължително да вярваш в Бог, тва време мина преди няколко века.
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    old wicca

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Уф , мамоо....

Малоумници такива.
    Бах и чувствителния тип...верно е Блунт е педерас, ама си му само фен, не се вживявай ^^

ПП: И от кога е задължително да вярваш в Бог, тва време мина преди няколко века.
    Това е "тя" групенфюреро!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от Initial_D
    Цитирай Първоначално написано от SiegHeil

Това е "тя" групенфюреро!
    Тва обяснява що е фен на Джеймс Блунт
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Proud pre-chistian. Proud to be PAGANIST!
    За жалост съм кръстена, с удоволствие, обаче, се отрекох
    Memento moriendum esse!

Цитирай Първоначално написано от Pagan_man
    паганист
    Memento moriendum esse!

Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Proud pre-chistian. Proud to be PAGANIST!
    За жалост съм кръстена, с удоволствие, обаче, се отрекох
    Това, че си кръстена значи един хуй, ама...

Именно - гаден и мазен, не търпя такива неща около себе си
    Memento moriendum esse!

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Цитирай Първоначално написано от Pagan_man
    паганист
    Пфффф ахахахаххахахаахах
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Sled kato pro4etoh temata, ustanovih 4e predstavata vi za bog e ni6tojna.
    Iskam da se zamislite "vqrva6tite xpucTuaHu i XpucTuaHku" kato kakvo si predstavqte bog (jivo li e, umrqlo li e, tq ili toi e, kude e, za6to e? kakvo e) Sy6to taka "Az za6to vqrvam v tova koeto mi kazvat ili tova koeto sa prieli kato pravilno "nqkoi si, nqkakvi si"" (Ili vie go priemate kato dulg kum maika si, durjavata , sebe si, kosata si, kamuka na uicata, zaradi drugite ili prosto za6toto taka trqbva ) Za6to izob6to ima religiq? Kakvo e tova? Koi go e izmislil pruv? A dali ne e ne6to kato ezikut ili azbukata? Moje bi sredstvo.... Za6to ima razli4ni ezici, za6to ima razli4ni religii, za6to ima razli4en na4n na mislene, za6to ima voina, za6to ima interesi, za6to ima upravlqva6ti, za6to ima pari .............
    Az vqrvam v bog, az vqrvam v moqt bog, moqt bog e nasqkade, moqt bog e edin, otri4am vsi4ki religii, no ne moga da otreka 4e v sqka edna ot tqh ima ne6to dori i ni6tojno no.... vqrno. Sigurno nqkoga e imalo su6testvuva6to ne6to na ime Iisus koito e pravil 4udesa, kakto i e imalo baba Vanga koqto su6to e pravila ne6ta koito mogat da se narekat 4udesa... (ne sravnqvam hristos s vanga, prosto dadoh edin ot mnogoto primeri za takiva hora....) A i si predstavete togava horata v kakva "mizeriq"(spored vas) sa jiveli... Predstavete s sega da otida v minaloto i da im svetna s fener4e v o4ite..... ala-bala.. se taq........

I vse pak za6to ste hrisitqni i naistina li vqrvate tolkova v tiq ne6ta 4e da budete istinski hristiqni?
    Пушенето е болест,
    болестта е смърт,
    смъртта е сън,
    сънят е здраве...
    Извода си направете сами!

Цитирай Първоначално написано от Cheap^Chic
    Sled kato pro4etoh temata, ustanovih 4e predstavata vi za bog e ni6tojna.
    Iskam da se zamislite "vqrva6tite xpucTuaHu i XpucTuaHku" kato kakvo si predstavqte bog (jivo li e, umrqlo li e, tq ili toi e, kude e, za6to e? kakvo e) Sy6to taka "Az za6to vqrvam v tova koeto mi kazvat ili tova koeto sa prieli kato pravilno "nqkoi si, nqkakvi si"" (Ili vie go priemate kato dulg kum maika si, durjavata , sebe si, kosata si, kamuka na uicata, zaradi drugite ili prosto za6toto taka trqbva ) Za6to izob6to ima religiq? Kakvo e tova? Koi go e izmislil pruv? A dali ne e ne6to kato ezikut ili azbukata? Moje bi sredstvo.... Za6to ima razli4ni ezici, za6to ima razli4ni religii, za6to ima razli4en na4n na mislene, za6to ima voina, za6to ima interesi, za6to ima upravlqva6ti, za6to ima pari .............
    Az vqrvam v bog, az vqrvam v moqt bog, moqt bog e nasqkade, moqt bog e edin, otri4am vsi4ki religii, no ne moga da otreka 4e v sqka edna ot tqh ima ne6to dori i ni6tojno no.... vqrno. Sigurno nqkoga e imalo su6testvuva6to ne6to na ime Iisus koito e pravil 4udesa, kakto i e imalo baba Vanga koqto su6to e pravila ne6ta koito mogat da se narekat 4udesa... (ne sravnqvam hristos s vanga, prosto dadoh edin ot mnogoto primeri za takiva hora....) A i si predstavete togava horata v kakva "mizeriq"(spored vas) sa jiveli... Predstavete s sega da otida v minaloto i da im svetna s fener4e v o4ite..... ala-bala.. se taq........

I vse pak za6to ste hrisitqni i naistina li vqrvate tolkova v tiq ne6ta 4e da budete istinski hristiqni?

Скоро българският език ще остане на заден план като гледам.....
    Така като чета значи Бог и Христос ги сравняваш с оная ясновидка Ванга...моля те обясни ми връзката?Тези "дарби",които тая бабичка е имала не са й дар от Бога.....шарлатанка.Аз достатъчно съм обяснявала какво е Христос за мен.Вярно,че не всички са истински вярващи,но никой не ги задължава.По принцип в България се водим христяни,ходят тук - таме някои заблудени на църква,спазват тъпите суеверия и обичаи,но това не значи че са истински вярващи.А иначе и това за религията съм го обяснявала милион пъти - за фалшивата църква,която търси печалба.Религията има за цел да манипулира и да ни вземе парите.Тя няма нищо общо и истинско с Христос.Има различен начин на мислене защото има хора,защото всеки е различен.Има войни понеже всеки си търси шибаните интереси - пари/петрол,а умират толкова много хора.Но разбира се на тях не им пука.Защото тях ги интересуват парите....защото са алчни и горделиви.Има управляващи,както в България примерно - за да крадат парите на хората и да отиват в техния джоб.Цел - пари и власт.Щом казваш "Сигурно някога е имало съществуващо нещо на име Исус...." какво да си мисля?Да,Бог е навсякъде.Какво вярно има в другите религии,дори и да е "нищожно"(цитат),какво е то?
    Явно не си прочела достатъчно добре....защо представата ни за Бог да е "нищожна"(цитат)?Ти не можеш да знаеш какво знаем и какво не.Или и ти имаш роднинска връзка с Ванга?
    Обясни ни каква е твоята.Никой не може да твърди,че има силна вяра или,че знае всичко за Него!След време това всеки сам си го разбира.Моята вяра все още не е достигнала такава сила и аз не зная за Него толкова дори колкото грахово зърно.Нима ти твърдиш,че твоята вяра не е "нищожна",но голяма?
    Предполагам истината е,че явно никой от нас не знае почти нищо за Него.Познанията ни са доста посредствени.

А,са ти видях подписа........
    "Пушенето е болест,
    болестта е смърт,
    смъртта е сън,
    сънят е здраве...
    Извода си направете сами!"
    Какъв извод да си направя?Достигнах до там,че явно според теб пушенето е здраве,или съм в грешка?Ако е така най - искрено Ви моля да ме извините!

Поздрави и най - добри благопожелания!

Начи:
    1во: И с тоя език и без него е все тая... Не се гордея с азбуката. Тя е смешна, тя е просто едно огледало на латиницата. Мразя я, срам ме е...
    2ро:Казах изрично че не сравнявам ХХХристос с ванга. И ще ми обясниш ли по какъв начин се става като нея та да мамя и аз орицата по нейния начин
    3то: Тия въпроси не ги зададох за да ми отговаря някой/я си на мен, а за да си отговорите сами и да се замислите над някои нещица.

Като прочетох поста ти Найлана разбрах, че си от хората които колкото повече четат все повече ще се объркват...

Къде споменах црквата? И по какъв начин точно религията ше ни вземе парите? Да не би да даваш дарения? Да не бинякой да те насилва да давш пари? Колко са според теб хората които правят дарения ма църквата? Не им се знае броят както и те не си знаят парите но не са много...

"Има различен начин на мислене защото има хора,защото всеки е различен *** Има управляващи,както в България примерно - за да крадат парите на хората и да отиват в техния джоб.Цел - пари и власт." Малко по - подробно ще може ли, че ми стана интересно? Защо е така....хмммм....

"Има войни понеже всеки си търси шибаните интереси - пари/петрол,а умират толкова много хора.Но разбира се на тях не им пука.Защото тях ги интересуват парите....защото са алчни и горделиви." - Е ти не си ли?

"Щом казваш "Сигурно някога е имало съществуващо нещо Surprised на име Исус...." какво да си мисля?" - Аз ли трябва да тиказвам какво да мислиш? Прочети ми пак поста ако тряба 10 пъти и ше разберещ. И все пак ако не - кажи ми да ти обясна :P

"Да,Бог е навсякъде.Какво вярно има в другите религии,дори и да е "нищожно"(цитат),какво е то?" - Нали си много грамотна или още не си стигнала до урока че "исус" се пише с double E?! A пък за другите религии не ме питай мен - а мисли сама... Щом вярваш на това, в което те карат да вярваш Тук у БАлгаря и е толкова правдоподобно и звучи като истина и "Е" истина, има доказателства и прочие... Сигурно ако почнеш да четеш Бхагавад Гита ще станеш индуистка....

"Явно не си прочела достатъчно добре....защо представата ни за Бог да е "нищожна"(цитат)?Ти не можеш да знаеш какво знаем и какво не.Или и ти имаш роднинска връзка с Ванга?" - Начи да разбирам че за теб знанието = представата (хитро..де да беше така..) А и нали Ванга е шарлатанака

Никой не може да твърди,че има силна вяра или,че знае всичко за Него! - Всеки може Въпроса е кой или колко ще му повярват

"Моята вяра все още не е достигнала такава сила и аз не зная за Него толкова дори колкото грахово зърно." - Сигурна ли си? Докажи го.. Или май пак обърка, но този път знанието с вярата

"Нима ти твърдиш,че твоята вяра не е "нищожна",но голяма?" - Чети преди да изригнеш... Много се объркваш...

"А,са ти видях подписа........" - някои ден няма да разбереш колко вида маски има или не

"Поздрави и най - добри благопожелания!" - И на теб
    Пушенето е болест,
    болестта е смърт,
    смъртта е сън,
    сънят е здраве...
    Извода си направете сами!

Добре, Cheap^Chic относно някои неща си права,грешката е моя.Просто е безсмислено да споря вече и нерви нямам затова.Трудно е да убедим който и да било в каквото и да било след като хората си знаем нашето си.

Приятен ден!

Немам нерви вече, ей!

1во: И с тоя език и без него е все тая... Не се гордея с азбуката. Тя е смешна, тя е просто едно огледало на латиницата. Мразя я, срам ме е...
    Без коментар.

2ро:Казах изрично че не сравнявам ХХХристос с ванга. И ще ми обясниш ли по какъв начин се става като нея та да мамя и аз орицата по нейния начин
    Като нея няма как да станеш, но дарбата й със сигурност не е от Бог. Прочети темата във форума за нея.

Като прочетох поста ти Найлана разбрах, че си от хората които колкото повече четат все повече ще се объркват...
    Не и ако имат насока.

"Има войни понеже всеки си търси шибаните интереси - пари/петрол,а умират толкова много хора.Но разбира се на тях не им пука.Защото тях ги интересуват парите....защото са алчни и горделиви." - Е ти не си ли?
    Не е. Войните са вина на човека, не на Бог.

"Щом казваш "Сигурно някога е имало съществуващо нещо на име Исус...." какво да си мисля?" - Аз ли трябва да тиказвам какво да мислиш? Прочети ми пак поста ако тряба 10 пъти и ше разберещ. И все пак ако не - кажи ми да ти обясна :P
    Искам да обясниш.

"Да,Бог е навсякъде.Какво вярно има в другите религии,дори и да е "нищожно"(цитат),какво е то?" - Нали си много грамотна или още не си стигнала до урока че "исус" се пише с double E?! A пък за другите религии не ме питай мен - а мисли сама... Щом вярваш на това, в което те карат да вярваш Тук у БАлгаря и е толкова правдоподобно и звучи като истина и "Е" истина, има доказателства и прочие... Сигурно ако почнеш да четеш Бхагавад Гита ще станеш индуистка....

Нали, гъската снесе яйцето и ние живеем върху него. Исус се пише и с едно и с две "И". Зависи от превода.

"Явно не си прочела достатъчно добре....защо представата ни за Бог да е "нищожна"(цитат)?Ти не можеш да знаеш какво знаем и какво не.Или и ти имаш роднинска връзка с Ванга?" - Начи да разбирам че за теб знанието = представата (хитро..де да беше така..) А и нали Ванга е шарлатанака
    Какво е представа?
    Никой не може да твърди,че има силна вяра или,че знае всичко за Него! - Всеки може Въпроса е кой или колко ще му повярват
    На мен не би ли ми повяравала?

"Моята вяра все още не е достигнала такава сила и аз не зная за Него толкова дори колкото грахово зърно." - Сигурна ли си? Докажи го.. Или май пак обърка, но този път знанието с вярата
    Трудна тема.

"А,са ти видях подписа........" - някои ден няма да разбереш колко вида маски има или не
    Подписа ти е меко казано смешен.

Град
    Някъде по широкия свят...
    Във близо 60% от темите накрая се стига до спора дали или няма Бог.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Цитирай Първоначално написано от lsd43
    Не думай.

Само 60%? Пак добре ....
    Memento moriendum esse!

Град
    Някъде по широкия свят...
    Цитирай Първоначално написано от lsd43
    Не думай.
    Виж ся най- много се дразня щото някакви малки прочели един урок по биология и вече се мислят за професори.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си