- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Християнин или мюсюлманин сте?
xx 6eguvax se prosto iskax da kaja 4e ako zapo4nat po natata4ni razvitiq i se ob1rnat v isledvaneto na na4aloto na sveta bix te usvedomil ;]Първоначално написано от Christ
Уф , мамоо....
Как го омаловажихте християнството , чак не е истина.
"Може би християнство " , "Ам по документи..." " Ако трябва да избирам - християнство"
Бе вие нормални ли сте??? Тук не става въпрос за това какъв размер чорапогашник ще си купиш или какъв цвят са очите ти??
Малоумници такива.
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
[quote="Christ"]Don't bullshit me, nigga.Първоначално написано от NaughtyWhisper
Ако не е Библейски източник, не му вярвам. [quote]
Понякога е хубаво човек да чете повече и да патува. Ако се напънеш да прочетеш нещо за Свети Николай ще видиш че това е исторически факт. Ако не повярваш в написаното похарчи малко пари, и патувай до Турция. Там в Мала Азия, на брега на морето, има едно малко градче, което се казва Демре. Успоредно с Ликийските скални гробища, ще видиш един малък каменен християнски храм, съхранен от векове. В този храм се е намирал гроба на Свети Николай. Ще видиш как мюсюлмани подържат християнски храм, ще видиш и уважението което изпитват към този християнски светец. Пътувай и чети повече мой човек.
"The body tell the mind to quit. The mind tells the body to shut up."
Аз съм ХРИСТИЯНИН
![]()
![]()
I Love GOD
God Bless You !!!
Бах и чувствителния тип...верно е Блунт е педерас, ама си му само фен, не се вживявай ^^Първоначално написано от Jeuelle
ПП: И от кога е задължително да вярваш в Бог, тва време мина преди няколко века.
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
old wicca![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Това е "тя" групенфюреро!Първоначално написано от SiegHeil
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Тва обяснява що е фен на Джеймс БлунтПървоначално написано от Initial_D
![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Proud pre-chistian. Proud to be PAGANIST!
За жалост съм кръстена, с удоволствие, обаче, се отрекох![]()
![]()
![]()
Memento moriendum esse!
Първоначално написано от Pagan_man
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Memento moriendum esse!
Това, че си кръстена значи един хуй, ама...Първоначално написано от ThunderGoddess
![]()
Именно - гаден и мазен, не търпя такива неща около себе си![]()
Memento moriendum esse!
Пфффф ахахахаххахахаахахПървоначално написано от ThunderGoddess
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Sled kato pro4etoh temata, ustanovih 4e predstavata vi za bog e ni6tojna.
Iskam da se zamislite "vqrva6tite xpucTuaHu i XpucTuaHku" kato kakvo si predstavqte bog (jivo li e, umrqlo li e, tq ili toi e, kude e, za6to e? kakvo e) Sy6to taka "Az za6to vqrvam v tova koeto mi kazvat ili tova koeto sa prieli kato pravilno "nqkoi si, nqkakvi si"" (Ili vie go priemate kato dulg kum maika si, durjavata, sebe si, kosata si, kamuka na uicata, zaradi drugite ili prosto za6toto taka trqbva
) Za6to izob6to ima religiq? Kakvo e tova? Koi go e izmislil pruv? A dali ne e ne6to kato ezikut ili azbukata? Moje bi sredstvo.... Za6to ima razli4ni ezici, za6to ima razli4ni religii, za6to ima razli4en na4n na mislene, za6to ima voina, za6to ima interesi, za6to ima upravlqva6ti, za6to ima pari
.............
Az vqrvam v bog, az vqrvam v moqt bog, moqt bog e nasqkade, moqt bog e edin, otri4am vsi4ki religii, no ne moga da otreka 4e v sqka edna ot tqh ima ne6to dori i ni6tojno no.... vqrno. Sigurno nqkoga e imalo su6testvuva6to ne6to na ime Iisus koito e pravil 4udesa, kakto i e imalo baba Vanga koqto su6to e pravila ne6ta koito mogat da se narekat 4udesa... (ne sravnqvam hristos s vanga, prosto dadoh edin ot mnogoto primeri za takiva hora....) A i si predstavete togava horata v kakva "mizeriq"(spored vas) sa jiveli... Predstavete s sega da otida v minaloto i da im svetna s fener4e v o4ite..... ala-bala.. se taq........
I vse pak za6to ste hrisitqni i naistina li vqrvate tolkova v tiq ne6ta 4e da budete istinski hristiqni?
Пушенето е болест,
болестта е смърт,
смъртта е сън,
сънят е здраве...
Извода си направете сами!
Първоначално написано от Cheap^Chic
Скоро българският език ще остане на заден план като гледам.....
Така като чета значи Бог и Христос ги сравняваш с оная ясновидка Ванга...моля те обясни ми връзката?Тези "дарби",които тая бабичка е имала не са й дар от Бога.....шарлатанка.Аз достатъчно съм обяснявала какво е Христос за мен.Вярно,че не всички са истински вярващи,но никой не ги задължава.По принцип в България се водим христяни,ходят тук - таме някои заблудени на църква,спазват тъпите суеверия и обичаи,но това не значи че са истински вярващи.А иначе и това за религията съм го обяснявала милион пъти - за фалшивата църква,която търси печалба.Религията има за цел да манипулира и да ни вземе парите.Тя няма нищо общо и истинско с Христос.Има различен начин на мислене защото има хора,защото всеки е различен.Има войни понеже всеки си търси шибаните интереси - пари/петрол,а умират толкова много хора.Но разбира се на тях не им пука.Защото тях ги интересуват парите....защото са алчни и горделиви.Има управляващи,както в България примерно - за да крадат парите на хората и да отиват в техния джоб.Цел - пари и власт.Щом казваш "Сигурно някога е имало съществуващо нещона име Исус...." какво да си мисля?Да,Бог е навсякъде.Какво вярно има в другите религии,дори и да е "нищожно"(цитат),какво е то?
Явно не си прочела достатъчно добре....защо представата ни за Бог да е "нищожна"(цитат)?Ти не можеш да знаеш какво знаем и какво не.Или и ти имаш роднинска връзка с Ванга?
Обясни ни каква е твоята.Никой не може да твърди,че има силна вяра или,че знае всичко за Него!След време това всеки сам си го разбира.Моята вяра все още не е достигнала такава сила и аз не зная за Него толкова дори колкото грахово зърно.Нима ти твърдиш,че твоята вяра не е "нищожна",но голяма?
Предполагам истината е,че явно никой от нас не знае почти нищо за Него.Познанията ни са доста посредствени.
А,са ти видях подписа........
"Пушенето е болест,
болестта е смърт,
смъртта е сън,
сънят е здраве...
Извода си направете сами!"
Какъв извод да си направя?Достигнах до там,че явно според теб пушенето е здраве,или съм в грешка?Ако е така най - искрено Ви моля да ме извините!
Поздрави и най - добри благопожелания!
Начи:
1во: И с тоя език и без него е все тая... Не се гордея с азбуката. Тя е смешна, тя е просто едно огледало на латиницата. Мразя я, срам ме е...
2ро:Казах изрично че не сравнявам ХХХристос с ванга. И ще ми обясниш ли по какъв начин се става като нея та да мамя и аз орицата по нейния начин
3то: Тия въпроси не ги зададох за да ми отговаря някой/я си на мен, а за да си отговорите сами и да се замислите над някои нещица.
Като прочетох поста ти Найлана разбрах, че си от хората които колкото повече четат все повече ще се объркват...
Къде споменах црквата? И по какъв начин точно религията ше ни вземе парите? Да не би да даваш дарения? Да не бинякой да те насилва да давш пари? Колко са според теб хората които правят дарения ма църквата? Не им се знае броят както и те не си знаят парите но не са много...
"Има различен начин на мислене защото има хора,защото всеки е различен *** Има управляващи,както в България примерно - за да крадат парите на хората и да отиват в техния джоб.Цел - пари и власт."Малко по - подробно ще може ли, че ми стана интересно? Защо е така....хмммм....
"Има войни понеже всеки си търси шибаните интереси - пари/петрол,а умират толкова много хора.Но разбира се на тях не им пука.Защото тях ги интересуват парите....защото са алчни и горделиви." - Е ти не си ли?
"Щом казваш "Сигурно някога е имало съществуващо нещо Surprised на име Исус...." какво да си мисля?" - Аз ли трябва да тиказвам какво да мислиш? Прочети ми пак поста ако тряба 10 пъти и ше разберещ. И все пак ако не - кажи ми да ти обясна :P
"Да,Бог е навсякъде.Какво вярно има в другите религии,дори и да е "нищожно"(цитат),какво е то?" - Нали си много грамотна или още не си стигнала до урока че "исус" се пише с double E?! A пък за другите религии не ме питай мен - а мисли сама... Щом вярваш на това, в което те карат да вярваш Тук у БАлгаря и е толкова правдоподобно и звучи като истина и "Е" истина, има доказателства и прочие... Сигурно ако почнеш да четеш Бхагавад Гита ще станеш индуистка....
"Явно не си прочела достатъчно добре....защо представата ни за Бог да е "нищожна"(цитат)?Ти не можеш да знаеш какво знаем и какво не.Или и ти имаш роднинска връзка с Ванга?" - Начи да разбирам че за теб знанието = представата (хитро..де да беше така..) А и нали Ванга е шарлатанака
Никой не може да твърди,че има силна вяра или,че знае всичко за Него! - Всеки можеВъпроса е кой или колко ще му повярват
"Моята вяра все още не е достигнала такава сила и аз не зная за Него толкова дори колкото грахово зърно." - Сигурна ли си? Докажи го.. Или май пак обърка, но този път знанието с вярата
"Нима ти твърдиш,че твоята вяра не е "нищожна",но голяма?" - Чети преди да изригнеш... Много се объркваш...
"А,са ти видях подписа........" - някои ден няма да разберешколко вида маски има или не
"Поздрави и най - добри благопожелания!" - И на теб![]()
Пушенето е болест,
болестта е смърт,
смъртта е сън,
сънят е здраве...
Извода си направете сами!
Добре, Cheap^Chic относно някои неща си права,грешката е моя.Просто е безсмислено да споря вече и нерви нямам затова.Трудно е да убедим който и да било в каквото и да било след като хората си знаем нашето си.
![]()
Приятен ден!
Немам нерви вече, ей!
Без коментар.1во: И с тоя език и без него е все тая... Не се гордея с азбуката. Тя е смешна, тя е просто едно огледало на латиницата. Мразя я, срам ме е...
Като нея няма как да станеш, но дарбата й със сигурност не е от Бог. Прочети темата във форума за нея.2ро:Казах изрично че не сравнявам ХХХристос с ванга. И ще ми обясниш ли по какъв начин се става като нея та да мамя и аз орицата по нейния начин![]()
Не и ако имат насока.Като прочетох поста ти Найлана разбрах, че си от хората които колкото повече четат все повече ще се объркват...
Не е. Войните са вина на човека, не на Бог."Има войни понеже всеки си търси шибаните интереси - пари/петрол,а умират толкова много хора.Но разбира се на тях не им пука.Защото тях ги интересуват парите....защото са алчни и горделиви." - Е ти не си ли?
Искам да обясниш."Щом казваш "Сигурно някога е имало съществуващо нещо на име Исус...." какво да си мисля?" - Аз ли трябва да тиказвам какво да мислиш? Прочети ми пак поста ако тряба 10 пъти и ше разберещ. И все пак ако не - кажи ми да ти обясна :P
"Да,Бог е навсякъде.Какво вярно има в другите религии,дори и да е "нищожно"(цитат),какво е то?" - Нали си много грамотна или още не си стигнала до урока че "исус" се пише с double E?! A пък за другите религии не ме питай мен - а мисли сама... Щом вярваш на това, в което те карат да вярваш Тук у БАлгаря и е толкова правдоподобно и звучи като истина и "Е" истина, има доказателства и прочие... Сигурно ако почнеш да четеш Бхагавад Гита ще станеш индуистка....
Нали, гъската снесе яйцето и ние живеем върху него. Исус се пише и с едно и с две "И". Зависи от превода.
Какво е представа?"Явно не си прочела достатъчно добре....защо представата ни за Бог да е "нищожна"(цитат)?Ти не можеш да знаеш какво знаем и какво не.Или и ти имаш роднинска връзка с Ванга?" - Начи да разбирам че за теб знанието = представата (хитро..де да беше така..) А и нали Ванга е шарлатанака![]()
На мен не би ли ми повяравала?Никой не може да твърди,че има силна вяра или,че знае всичко за Него! - Всеки можеВъпроса е кой или колко ще му повярват
![]()
Трудна тема."Моята вяра все още не е достигнала такава сила и аз не зная за Него толкова дори колкото грахово зърно." - Сигурна ли си? Докажи го.. Или май пак обърка, но този път знанието с вярата![]()
Подписа ти е меко казано смешен."А,са ти видях подписа........" - някои ден няма да разберешколко вида маски има или не
![]()
Във близо 60% от темите накрая се стига до спора дали или няма Бог.
![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Виж ся най- много се дразня щото някакви малки прочели един урок по биология и вече се мислят за професори.Първоначално написано от Christ
![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.