- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Най-далечното ви пътуване
Koe e nai-dale4noto vi patuvane?izlizali li ste izvan stranata i s kakvo drugite darjavi sa po-dobri ot Balgariq?
т.7
krem4et0
Руса кукличка
Bulgaria - Russia
а по точно
Варна-Екатеринбург 2000 пъти сигурно съм пътувал и с влак и с самолет!![]()
Raise your fist!
като малък : Одеса - Варна с ферибот
в България : Разград - Мелник
ne znaq koe e po-dele4e ot bg ispaniq ili angliq, mai trqbva da e angliq, no pak ne sam sigyrna koe e, edno ot dvete. sled nqkolko meseca 6te xodq v islandiq i tova 6te e nai-dale4noto na koeto sam xodila.
ispaniq mi napomnq6e na bg malko i mi se vidq mn stranno tova 4e posred bql den vsi4ki zavedeniq bqxa zatvoreni i posle otvarqt ve4er.
angliq e mn po-razli4na ot kontinentalna evropa, kato cqlo e po-4isto i se spazvat pove4e zakoni ot v bg, ima red i znae6 4e ne si glas v pystinq, e ima go 4yvstvoto, no ne kato v bg beznadejden sly4ai.
do germany,duseldorf
po-hubavo e 6toto:
1.po 4isto e
2.po spokoino e
3.i jivot1t ti e tolkova lesen 4e kato se s1budi6 se 4udi6 kak da se zabavlqva6(vqrvaite kato ima6 tolkova vreme i sredstva e dosta trudno da izmisli6)a ne se 4udi6 "kak da razdelq 1 lev 4e da stigne za cqla sedmica" ili dr tqgostni misli, pokrai koito v b1lgariq ne ni ostava vreme da jiveem![]()
DO NOT TOUCH IT !
Чечения, Грузия.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Angliq
Бъди такъв какъвто си защото на света има достатачно други хора.
ГерманияСега пак ще ходя......
Най-далече съм ходила до Мелбърн миналата година. Няма да ви казвам пътя какво е мъчение. Иначе града е ужасно красив, хората ми бяха малко странни. За мен никоя страна не е по-добра от България, макар вече трета година да живея извън нея(поне имам късмета да съм близо до Родината и си идвам сравнително редовно
).
Гърция![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
мен най-далечното ми пътуване (засега) беше до Белгия![]()
Ако хората говорят зад гърба ти значи все още си пред тях
Латвия, Испания..![]()
You are a sell out
But you couldn't even do that right
So your price tag has been slashed
And now you're chillin' on a half priced clearance rack
До Канада...
Палма Де Майорка![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
и аз.. с кфо е по добра ли? не мисля че отстъпва по нещо на България ...Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Uzna Korea i Qponia!
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
До Италия. Хората бяха изключително усмихнати и сърдечни.![]()
![]()
![]()
kitai ujasno e ,bahti ludnicata
Единствен глупавият побеждава в живота; умният вижда твърде много пречки и се разколебава още преди да започне...
Здравейте на Всичи.![]()
Значи моето най-далечно пътуване беше до Англия (Лондон)
Даже сега ще ходя за 5-ти път![]()