.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Презентация

Ами здравейте хора... някой да има или да е намирал някъде из нета презентация на тема Астронимия или Звезди или Планети , нещо свързано с астронимията няма значение какво... Дайте някой линк ... нищо никъде немога да намеря... Ако не намеря презентация ще имам 2 по физика ... мн лошоооо ... Ще ви бъда много благодарен имате нещо...

П.П. ПОМОЩ мн съм на зор !!!
    www.jivotno.com/PatkoPatkov

СУПЕР Е ПРОБВАЙТЕ !!!

Az prezentacii ne znam otkade moje6 da nameri6 no napi6i v google astronomiq,planeti ili ne6to takova potarsi izobrajeniq i snimki,iztegli gi i si napravi prezentaciq ot Microsoft Power Point ili ot Microsoft Movie Maker.Ima gi i dvete v menu START dolu na kompa.
    Potrudi se malko-vse pak pone da si zasluji6 ocenkata a ne na gotovo da tegli6 tova e ot mene dano sam bila polezna

търсих ама ми трябва готова презентация... защото аз презентаций незнам как да правя ... не му разбирам хич...

СУПЕР Е ПРОБВАЙТЕ !!!

Re: Презентация

Цитирай Първоначално написано от PatkoPatkov
    Ами здравейте хора... някой да има или да е намирал някъде из нета презентация на тема Астронимия или Звезди или Планети , нещо свързано с астронимията няма значение какво... Дайте някой линк ... нищо никъде немога да намеря... Ако не намеря презентация ще имам 2 по физика ... мн лошоооо ... Ще ви бъда много благодарен имате нещо...

П.П. ПОМОЩ мн съм на зор !!!
    dai si skype i shte ti pratq seriozno a posle ako isk shte te blok ama az pravih za edno sastezanie imam i linkove a vsashnosht tq e za planetite i ne e dovarshena ama s linkovete barzo shte stane
    Бях на 7-8 г. когато живях срещо лудницата,дойдоха 10-11г. и вече живея срещо нас!

АстронИмия?

skype mi e xipnos1

СУПЕР Е ПРОБВАЙТЕ !!!

Град
    София
    Готова презентация надали ще намериш
    няма няма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове